Het is nu za jan 19, 2019 10:38 pm

 • South

  Topics
  Berichten
  Laatste bericht
 • Hot springs


  Vlak bij Amphibian Woods liggen de hot springs. Dit zijn kraters gevuld met warm, kokend water. Hier kun je heen om te relaxen, maar ook om warm water te halen voor bijvoorbeeld zelfgemaakte thee. De hot springs dienen als grens van het zuiden en het oosten.

  1 Topics
  5 Berichten
  Keep in mind tha...
  vr aug 04, 2017 10:24 pm
  Sebastian Maddox Laatste bericht bekijken
 • Eriston woods


  Eriston woods is een groot, dichtbegroeid bos vol leven. Er zijn verschillende soorten fruit en bessen te vinden en verschillende meertjes om in te vissen. Doordat het bos zo dichtbegroeid is geeft het schijnen van de zon door het bladerdak een mysterieuze sfeer.

  4 Topics
  28 Berichten
  What the Seeker ...
  ma jul 10, 2017 5:30 pm
  Keiron Derwyn Laatste bericht bekijken
 • Ancient ruins (!)


  Ergens diep in Eriston woods liggen de verlaten ruïnes. Deze verklaren deels de sfeer in het bos. In de ruïnes zijn verschillende teksten gekerfd in een onbekende taal. Bijna iedereen is het er over eens dat het iets met magie te maken moet hebben, gezien de sfeer in de ruïnes nog vele malen vreemder is.

  1 Topics
  12 Berichten
  Oh darling, lets...
  zo jul 23, 2017 1:00 am
  Roxanne Keegan Laatste bericht bekijken
 • Mystic creek


  Deze plek heeft een mysterieuze, maar rustgevende sfeer. Deze kreek is het territorium van een grote kudde wilde herten, die hier dan ook vaak in of bij het water te vinden zijn.

  1 Topics
  9 Berichten
  The calm before ...
  do jun 15, 2017 11:16 am
  Azra I'zorwyn Laatste bericht bekijken
 • Myrefall


  Dit is het meest traditionele dorp in Yuzov. Hun huizen bestaan meestal uit stenen en stro. Ze handelen niet met de andere dorpen en de stad, en hebben het liefst niets te maken met vreemdelingen. Ze leven van alles wat ze in hun omgeving kunnen gebruiken.

  2 Topics
  13 Berichten
  they know when t...
  wo sep 27, 2017 3:20 pm
  Azra I'zorwyn Laatste bericht bekijken
 • The desert (!)


  In het meest zuidelijke gedeelte van het zuiden ligt de woestijn. Het is er het hele jaar door bloedheet. Als je hier niet goed voorbereid naar toe gaat zijn de overlevingskansen heel klein. Toch zijn er enkelingen die van deze woestijn hun thuis hebben gemaakt, maar of zij zitten te wachten op vreemdelingen op hun territorium? Waarschijnlijk niet.

  0 Topics
  0 Berichten

 • Topics
  Antwoorden
  Bekeken
  Laatste bericht
 • Geen bericht
 

Gebruikers op dit forum: Geen
Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum