Het is nu zo okt 21, 2018 1:18 pm

 • Upper Class District

  Topics
  Berichten
  Laatste bericht
 • Royal Gardens


  Gezien de familie Winter woont op een bergtop waar het altijd sneeuwt is het niet mogelijk om een mooie tuin aan te leggen en te onderhouden. Vandaar dat de familie hun 'Royal Garden' in het Upper Class district heeft laten aanleggen. Deze gigantische tuinen zijn open voor bezoekers en een zeer geliefde plek.

  1 Topics
  8 Berichten
  I wander and won...
  ma jun 12, 2017 9:14 pm
  Roxanne Keegan Laatste bericht bekijken
 • Midland Meadows


  Dit grote, prachtig onderhouden park is een geliefde plek in Ashmore. In de zomer is alles groen, terwijl het park in de herfst verkleurd naar allerlei bruine, rode en oranje tinten. In de winter is er niet zo veel aan, dan zijn de meeste bomen kaal. Wel zou je dan van de besneeuwde heuvels kunnen sleeën.

  2 Topics
  23 Berichten
  Another ordinary...
  vr aug 25, 2017 12:36 pm
  Alix Carve Laatste bericht bekijken
 • The hospital


  In dit ziekenhuis kan iedereen terecht, maar je moet het wel kunnen betalen. Indien dit het geval is krijg je de beste zorg, ondanks dat de ruimte beperkt is. Een eigen kamer heb je meestal niet, dus dan maar hopen dat je buurman in niet al te veel pijn verkeerd. Naast de ziekenzalen zijn er behandel- en wachtkamers, zodat de dokters wel zoveel mogelijk privacy hebben.

  1 Topics
  1 Berichten
  Check-up
  ma sep 25, 2017 6:06 pm
  Freya Lupin Laatste bericht bekijken
 • Northview university


  Northview university is een privé universiteit voor Upper Class studenten boven de achtien jaar. Na een studie op deze peperdure school is succes en rijkdom gegarandeerd.

  0 Topics
  0 Berichten

 • The Royal Zoo


  Vrij recent heeft Ashmore met trots aan kunnen kondigen dat er in het Upper Class District een dierentuin is geopend. Allerlei soorten dieren worden hier tentoongesteld. Naast dieren zijn er ook allerlei eettentjes en een speeltuin te vinden. Het is de perfecte plek voor een dagje uit.

  0 Topics
  0 Berichten

 • Topics
  Antwoorden
  Bekeken
  Laatste bericht
 • Geen bericht
 

Gebruikers op dit forum: Geen
Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum