Het is nu zo okt 21, 2018 1:19 pm

 • Middle Class District

  Topics
  Berichten
  Laatste bericht
 • The great library


  Natuurlijk zijn er meerdere boekwinkels en bibliotheekjes in de stad, maar als men het heeft over 'de bibliotheek' dan hebben ze het over deze. Deze gigantische bibliotheek staat vol boeken over van alles en nog wat. Ook zijn er meerdere plekjes ingericht als een soort huiskamer waar je ongestoord de boeken door kunt bladeren.

  1 Topics
  10 Berichten
  Research | OPEN...
  zo jul 23, 2017 12:29 am
  Roxanne Keegan Laatste bericht bekijken
 • Cirque Royale


  Cirque Royale is het enige Circus in Yuzov en dan ook zeer populair. Eens in de zoveel tijd treden ze op midden in de stad, onder bezichtiging van de familie Winter. Treden ze niet op, dan staat het Circus in het Middle Class district om in te oefenen en repeteren. Na elke show is het nog maar de vraag of ze ermee door mogen gaan, gezien de familie Winter soms nog zijn twijfel heeft over het financieren van een Circus.

  0 Topics
  0 Berichten

 • The Harbour


  In de haven van Ashmore is het altijd erg druk. Het is hét handelspunt van de stad en elke dag komen er weer schepen binnen met goederen die zij hebben gekocht of geruild met de outsiders. Mensen komen hier om te kijken naar de schepen die in en uit varen of om wat te eten/drinken op een van de vele terrasjes hier. 'S avonds is de haven verlicht met olielampen.

  2 Topics
  20 Berichten
  and my heart wil...
  zo aug 20, 2017 3:14 pm
  Jaspar Tehrani Laatste bericht bekijken
 • The orphanage


  Dit weeshuis biedt een thuis aan alle minderjarigen die om wat voor redenen dan ook geen ouders meer hebben. Er is een grote eetzaal waar er gezamenlijk gegeten wordt, en ieder kind heeft een eigen kamer.

  0 Topics
  0 Berichten

 • Topics
  Antwoorden
  Bekeken
  Laatste bericht
 • Geen bericht
 

Gebruikers op dit forum: Geen
Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum