Het is nu vr dec 14, 2018 5:22 am

 • Working Class District

  Topics
  Berichten
  Laatste bericht
 • The mines


  Deze mijnen liggen binnen de stadsmuren. Er wordt nog elke dag hard gewerkt door de mijnwerkers om benodigde materialen zoals kool en andere waardevolle stoffen uit de mijnen te halen. De mijnen zijn verbazingwekkend diep, vandaar dat de mijnwerkers gebruik maken van karretjes op stoomkracht om de materialen mee uit de mijn te halen. Het spoot hiervan gaat door de hele mijn.

  0 Topics
  0 Berichten

 • The slums (!)


  De sloppenwijken, zoals genoemd worden, is de armste wijk in Ashmore. De huizen zijn klein, en beschikken (net als de rest van de huizen in het Working Class District) niet over elektriciteit of stromend water. Ze moeten het doen met de badhuizen. Sommigen hier hebben helemaal geen huis (meer). Het is het minst gecontroleerde gebied van de stad waardoor er nogal wat misdaad aanwezig is. Zij die hier wonen weten dit meestal wel te omzeilen, maar men die hier niet bekend is moet oppassen.

  1 Topics
  10 Berichten
  It's such a sham...
  wo jun 07, 2017 9:02 pm
  Alison Winter Laatste bericht bekijken
 • The Compass


  The Compass is het winkeltje van Thalia Maeve. Een plaats waar je terecht kunt voor voorspellingen of vreemde snuiterijen. Kom eens binnen, misschien heeft Thalia meer te zeggen dan je denkt.

  2 Topics
  11 Berichten
  what happened to...
  zo jul 02, 2017 2:22 pm
  Romeo Haris Laatste bericht bekijken
 • Bath house


  In dit huis staan er meerdere baden en douches waar zij die niet over stromend water beschikken zich toch enigszins schoon kunnen houden. De hygiene is er niet perfect en 's ochtends en 's avonds is het meestal erg druk, maar de meeste die hier gebruik van maken zijn al lang blij dat ze kunnen douchen.

  1 Topics
  19 Berichten
  I'll be your lif...
  vr aug 04, 2017 10:51 pm
  Jaspar Tehrani Laatste bericht bekijken
 • Dumping grounds


  Natuurlijk moet al het afval en gedoe ergens heen. Dit alles gaat naar de vuilnisbelt/stortplaats gelegen in het Working Class district. Mocht je geluk hebben kun je hier soms nog best wat waardevols tegenkomen.

  0 Topics
  0 Berichten

 • The underground


  Deze geheime tunnels lopen onder de hele stad door, maar enkel de Working Class weet er vanaf. Er zijn meerdere ingangen, maar het is vrij moeilijk die te vinden. Je kunt er erg makkelijk verdwalen, neem dus altijd iemand mee die er bekend is! Vergeet ook je lantaarn niet.

  0 Topics
  0 Berichten

 • Topics
  Antwoorden
  Bekeken
  Laatste bericht
 

Gebruikers op dit forum: Geen
Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum