Elijah Hemming

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Elijah Hemming op di jun 20, 2017 12:58 pm
ELIJAH HEMMING

"What a beautiful world it would be if people had hearts like dogs"

Full name: Elijah Sebastian Hemming
Nicknames: Eli
Age: 25 years old
Birthdate:  3rd of April
Zodiac sign: Aries
Gender: Male
Sexuality: Heterosexual

Species: Human
Rank: Outsider
Occupation: Dog breeder/whisperer/trainer

P E R S O N A L I T Y
Traits: Loyal, friendly, funloving, great friend, naive, rarely serious, rather childish from time to time, sensitive, unpredictable, impulsive.

Likes: Dogs, singing, being outside, nature, adventure, art.
Dislikes: Arguing, fights, confrontation.

Elijah kan een beetje beschreven worden als een verloren puppy. Hij is enthousiast, opgewekt en vrij emotioneel voor een jongen. Hij houdt niet van confrontatie en praat iets liever uit dan iets 'op te lossen' met zijn vuisten. De jongen houdt van avontuur, maakt graag nieuwe vrienden en is daarom dan ook vaak te vinden onder de mensen. Hij probeert altijd het goede in mensen te zien en mag daarom ook wel deels naïef genoemd worden, omdat hij sommige mensen iets teveel of te vaak vertrouwt of iemand te snel voor iets vergeeft. Hij gelooft er immers niet in dat iemand puur slecht kan zijn.


A P P E A R A N C E
Height: 1.85m
Weight: Normal
Build: Athletic, not very muscular
Eyes: Lightblue
Hair: Brown, keeps it pretty short.

F A M I L Y
Benjamin Hemming // Male // 57 years // Dad
Benjamin Hemming wordt door de dorpbewoners van Crystalvale ook wel Ben genoemd. Hij is een zeer grote en breed/gespierd gebouwde man die ook wel omschreven kan worden als intimiderend. Zijn ogen zijn vrij donkerbruin van kleur, wat hem er niet liever uit doet zien. Benjamin is in zijn ogen een echte man. Hij is sterk, moedig en vlucht nooit voor enige confrontatie dan ook. Hij wil dan ook dat zijn zonen ook echte mannen worden en heeft deze dan ook met een ferme hand proberen op te voeden tot mannen die nergens voor uit de weg gaan en niet zo emotioneel zwak zijn (zoals in zijn ogen vrouwen).

Charlotte Hemming - Payne // Female // 54 years // Mom
Charlotte Hemming is een stuk minder intimiderend dan haar man. Eigenlijk alles behalve. Ze is klein, oogt fragiel zelfs en haar ogen kijken warm en liefdevol voor zich uit. De vrouw heeft altijd een open glimlach op haar gezicht en ziet er uit als een persoon waar je graag mee wilt spreken. Of als zo'n vrouw waar je van verwacht dat ze thuis net warme koekjes in de oven heeft gedaan en deze over een half uur gaat uitdelen aan haar familieleden. Zo'n persoon is ze.

Ethan Hemming // Male // 25 years // Twinbrother
Ethan is de perfecte zoon voor Benjamin. Hij is impulsief, gaat nooit aan de kant voor enige confrontatie dan ook, toont nooit emoties aan de buitenwereld en is bovendien erg breed en gespierd gebouwd. Ethan en Elijah kunnen het niet zo goed met elkaar vinden, voornamelijk omdat hun karakters zo enorm van elkaar verschillen. Ethan is namelijk vrij arrogant en daarnaast ook best agressief, waar Elijah precies het tegenovergestelde daarvan is. Het is dan ook geen wonder dat hij geen goed contact met zijn broer meer heeft.

Michael Payne // Male // 85 years // Grandfather // Deceased
Michael was een aardige man en toen zijn kleinzoon Elijah bij hem aanklopte, nam hij deze maar met alle liefde op in zijn huis. Hij had een grote boerderij en was een vrij aanzienlijke boer. Vandaar dat hij na het doodgaan en vrij groot stuk land heeft achtergelaten voor Elijah en daarbij ook nog eens genoeg geld heeft achter gelaten om Elijah en zijn oma voor de komende paar jaren gelukkig te houden.

Ava Payne // Female // 84 years // Grandmother
Ava is net zoals Elijah's moeder echt een schat van een vrouw. Ze heeft Elijah opgenomen en is een soort tweede moeder voor hem geworden, al zegt hij het zelf. Nu heeft Elijah het op zich genomen om voor de vrouw te zorgen en haar laatste paar jaren zo gelukkig mogelijk te maken. De vrouw leidt gelukkig niet aan dementie, echter nog: ze is juist heel erg slim en nog heel erg opgewekt zelfs voor een 84 jarige vrouw. Echt op het land werken kan ze niet meer, maar ze komt Elijah wel eens gewoon gezelschap bieden als hij bezig is met zijn werk.

H I S T O R Y
❖ Elijah is op 3 April samen met zijn minuten oudere tweelingbroer Ethan geboren in een redelijk huis in Crystalvale. Zijn vader was Benjamin Hemming: deze werkte als blacksmith in de stad en had een vrij aanzienlijke winkel waar hij wapens verkocht aan dorpsleden, andere outsiders en ook mensen van de stad. Zijn moeder was Charlotte Hemming: zij was je typische huisvrouw. Ze gaf haar zonen alles wat hun hartjes begeerden, zolang dat natuurlijk ging met hun inkomen, en was er altijd voor de twee. Bovendien was ze wel degelijk een vrouw met veel vrienden en kwamen veel mensen naar haar toe voor advies, omdat ze een groot en gouden hart had en iedereen haar wel kon vertrouwen.

❖ Ethan was volgens Benjamin de perfecte zoon. Elijah was compleet het tegenovergestelde daarvan. Waar Ethan spelletjes speelde zoals echte jongens zouden moeten spelen (zoals bijvoorbeeld stoeien), vond Elijah het veel leuker om rustig aan de keukentafel te gaan zitten en te tekenen, of een eindje verderop te reizen en de boer mee te helpen met het vee. En waar Ethan zijn problemen en ruzies 'oploste' met zijn vuisten, probeerde Elijah zijn problemen altijd eerst op te lossen door erover te praten. Hij was vrouwelijker dan een man zou moeten zijn, in de ogen van zijn vader. Vandaar dat Benjamin Elijah een beetje verwaarloosde qua liefde geven. Ethan werd altijd voorgetrokken. Het was dan ook geen verassing dat Ethan de opvolger van Benjamin werd: om ooit, wanneer hun vader dood ging, de zaak over te nemen.

❖ Natuurlijk probeerde Benjamin zijn zoon harder en sterker te maken. Maar Elijah weigerde zijn problemen op te lossen met vuisten, faalde enorm in het gebruiken van wapens en was over het algemeen meer geïntereseerd in bijvoorbeeld dieren en tekenen. Het is in het verleden wel eens vaker gebeurd dat er geweld op de jongen is uitgeoefend door zijn vader, waardoor hij de dag erna rond liep met enkele blauwe plekken. En alhoewel de jongen het zijn vader altijd heeft vergeven, was het op een dag zo dat hij het niet langer meer aankon. Hij vertrok naar het platteland, ergens ver van Crystalvale weg, naar de boerderij van zijn oma en opa. Dit was op veertienjarige leeftijd.
Daar werd hij natuurlijk met open handen ontvangen. Hij leerde de trucjes kennen van het bewerken van het land,
het behouden van het vee en alles wat hoorde voor een man die op het platteland werkte. Dit was anders dan met een zwaard zwaaien, volgens Elijah, nee, dit had nut. De mensen in de omgeving vonden hem een geweldige jongeman en iedere keer als hij weer rondliep om de goederen van zijn oma en opa's land te verkopen, kwamen er genoeg mensen op hem af. Niet alleen om iets te kopen, maar ook om gewoon even fijn met de energieke, vrolijke jongen te praten.

❖ Op vijftien jarige leeftijd vond Elijah een puppy ergens in een doos achtergelaten aan de rand van een van de onverharde paden die leidden naar een van de dorpjes van de outsiders. Hij heeft de puppy met zich mee naar huis genomen en de naam 'Casper' gegeven. Hier begon zijn liefde voor honden, aangezien Casper een geweldige hond was. Hij was lief, rustig, kalm en loyaal aan zijn baasje en Elijah vond het geweldig om zijn hond allerlei trucjes aan te leren en deze vervolgens in een van de dorpen van de outsiders te laten zien. Deze mensen zeiden dat hij hier echt verder mee moest gaan, want ze hadden nog nooit iemand gezien die honden zo begreep. Het was immers zo dat honden nog vrij wild waren in Yuzov en veel ervan door de straten slingerden en iedere dag opnieuw moesten strijden voor hun overleving.

❖ Elijah's opa werd plotseling heel erg ziek. Nog voordat de dokter bij hen kon zijn, was het te laat. De man stierf aan een infectie in zijn longen, Elijah samen met zijn oma achterlatend. Hij was nu de man des huizes en moest de boerderij gaande houden. Echter had Elijah andere plannen. Hij nam steeds meer honden in, zowel prachtige puppies als oude honden die niemand meer wilde. Elijah vond het niet erg. Hij leerde meer en meer over honden en uiteindelijk besloot hij de volgende stap te zetten. Hij ging honden trainen en fokken. Er waren vast genoeg mensen die klaar waren om een hond over te kopen en ja hoor, al snel klopten er mensen aan zijn deuren om te komen kijken naar zijn gloednieuwe puppies. Geen één bleef ervan over, elk vond een mooi thuis.

❖ Zo heeft Elijah de afgelopen jaren geleefd. Terwijl hij de boerderij van zijn opa en oma probeert gaande te houden,
traint en fokt hij zijn honden en neemt hij zo nu en dan een nieuwe hond op.
D O G S

Casper

CASPER
11 years old // Male
Unknown breed //

Casper is Elijah's allereerste hond en daarmee ook degene waarmee alles is begonnen. In zijn jongere jaren heeft hij veel met Elijah gespeeld en veel getraind, waardoor hij veel coole trucjes kende. Nu is hij echter veel te oud om een groot deel van die trucjes te doen en geniet hij gewoon van zijn oude dag. Casper is zeer kalm en rustig en daarom een perfect metgezel voor iedere andere hond die Elijah mee naar huis heeft genomen.

Mischief

MISCHIEF
4 years old // Female
Alaskan Husky //

Lady

LADY
3 years old // Female
Siberian Husky //

Whiskey

WHISKEY
5 months // Male
German Shepherd x Husky
 

Whopper

WHOPPER
4 years old // Male
Siberian Husky //

Dexter

DEXTER
5 years old // Male
Alaskan Husky //

Chief

CHIEF
6 years old // Male
German Shepherd Dog //

Misty

MISTY
6 months old // Female
Beagle //

BY MITZI


avatar
Shopkeeper


IC posts :
0


Gender :
Male ♂


Age :
25


Alignment :
Lawful Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op za jun 24, 2017 3:17 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum