Fronar Żolnierz

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Fronar Żolnierz op za jun 24, 2017 1:07 am
Fronar Żolnierz

citizen | working class | blacksmith ✖︎


BASIC INFORMATION

Full name: Fronar Kajetan Żolnierz
Age: 24 years
Gender: Male
Class: Working class
Occupation: Blacksmith
Species: HumanAPPEARANCE

Fronar is aardig doorsnee gebouwd. Hij is niet té fors gebouwd, maar erg iel is hij ook niet. Zijn spieren zijn op de ene plek wat prominenter dan de andere, met voorname zijn armspieren omdat hij die intensief gebruikt tijdens zijn baan als blacksmith. Daarnaast is Fronar wat minder lang dan de gemiddelde man, namelijk 174 centimeter. Voor de rest heeft hij bruine ogen en haren en is zijn linkerarm gedeeltelijk bedekt onder de tattoos.PERSONALITY

Prominent character traits
Spontaneous: Fronar is van nature erg spontaan waardoor hij geen moeite heeft om een gesprek met iemand aan te knopen of iets dergelijks, hoewel hij soms wel de moeite heeft om dit gesprek ook daadwerkelijk op gang te houden.
Unpredictable: Soms heeft hij moeite om zijn lage status in de gemeenschap te accepteren. Hierdoor kan hij onverwachts uit de hoek komen als een bepaalde houding dat hem getoond wordt niet zint.
Sarcastic: Een sarcastisch antwoord geven op iets is een kenmerkende eigenschap van Fronar. Deze is echter niet altijd van slechte aard, al kan deze wel op de verkeerde manier geïnterpreteerd worden.
Compulsive: Fronar is geneigd om zich te houden aan vaste routines waarvan het hem niet lukt om af te wijken wat soms leidt tot pure frustratie omdat hij zelf weet dat het zinloos is.
Impulsive: Hij doordenkt de acties die hij onderneemt niet op voorhand, maar bedenkt zich pas later of het wel zo verstandig was geweest om datgene uit te voeren. Dit kan zowel positieve als negatieve gevolgen met zich meebrengen.
Medelevend: Doordat Fronar zelf niet in de meest optimale accommodatie woont en weet hij vreselijk het is als iets niet meezit heeft hij geen moeite om zich in te leven in de problemen van andere en probeert ze ook met hun problemen te helpen, indien mogelijk.
Hyperactive: Hij heeft de neigingen om wat drukker te zijn dan de gemiddelde mens.Hij niet altijd even druk, maar wordt wel snel geprikkeld wat kan leiden tot zijn drukke gedrag

In general
In het algemeen geeft Fronar niet veel van zijn persoonlijkheid weg aan vreemden, en blijft dit ook beperkt bij de mensen waarmee hij closer is. Hij heeft de voorkeur om te praten over andermans leven, of simpelweg iets wat totaal niet relevant is tot zijn eigen leven. Zo lang het niet te persoonlijk wordt voelt Fronar zich comfortabel. Als iets buiten zijn comfortzone raakt dan zal het lijken alsof hij ineens een stenen muur om zich heen bouwt om zichzelf te beschermen tegen datgene dat hem niet aanstaat. Voor de rest is hij een vriendelijk man die geen moeite heeft met het accepteren hoe iedereen is, ook al lijkt het voor diegene om hem heen soms het tegenovergestelde door zijn sarcastische opmerkingen.HOUSE

Fronar woont net in/net buiten de sloppenwijken van het working class district. Zijn huis is niet de stevigste maar staat tenminste niet op instorten zolang er maar geen hevige bui of iets dergelijks komt, in tegenstelling tot de huizen die zich middenin de sloppenwijken bevinden. Tegen lekkage is het huisje minimaal bestendig. Fronar heeft er vooral voor gezorgd dat zijn slaapplek goed bestendig is tegen lekkage, zodat hij nog wel een goede nachtrust kan hebben. Goed geïsoleerd is het ook niet waardoor het in de wintermaanden bizar koud kan worden als er geen handmatig vuurtje wordt aangestoken. Hoewel, Fronar probeert beetje bij beetje zijn huis te verbeteren met het geld wat hij weet te verdienen als blacksmith, al duurt dit lang en gaat het moeizaam.HISTORY IN SHORT

Fronar was zogezegd het 'latertje' van het gezin, en niet bepaald gewenst. Niet per se omdat zijn aanwezigheid niet geliefd was, maar eerder omdat zijn ouders zich niet nóg een kind erbij konden veroorloven, ondanks dat zijn ouders tot de middenklasse behoorden. Daarnaast was Fronar ook niet het typetje dat het zijn ouders het leven gemakkelijk maakte, integendeel. Het liefst ging hij tegen alles in wat ze van hem verwachtten, ook al was dat maar om hen dwars te zitten. Dit is de voornaamste reden waarom Fronar vroeg het huis is uitgezet om op zichzelf te gaan wonen; eigenlijk was dit iets te vroeg waardoor hij nog niet precies wist hoe alles in het volwassene leven nou precies in elkaar zat. Dit is dan ook de grootste oorzaak dat hij in een lagere klasse is beland dan waar hij oorspronkelijk in is geboren. Ondanks dit heeft hij het leven weer een beetje opgepakt na een verwarrende periode en probeert met hard werken weer wat omhoog te kunnen klimmen op de sociale ladder.

Time can never break your heart, but it'll take the pain away


Laatst aangepast door Fronar Żolnierz op ma jul 10, 2017 11:39 pm; in totaal 2 keer bewerkt


avatar
Citizen


IC posts :
15


Gender :
Male ♂


Age :
24 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op za jun 24, 2017 3:15 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum