Skull & Bones infotopic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Romeo Haris op za jun 24, 2017 1:57 pm


we're never gonna survive unless

we get a little crazy


SUMMARY

Skull & Bones is een bende die voornamelijk bestaat uit outsiders, al zijn ex-citizens ook welkom, als ze genoeg skills hebben om Romeo te overtuigen. Deze groep caret namelijk niet om afkomst, niet bij hun leden en niet bij hun slachtoffers. Ze worden gezien als een bende struikrovers, al vallen ze soms ook afgelegen dorpjes of boerderijen aan. Daarbij stelen ze alles wat ook maar iets van waarde kan hebben, om het door te verkopen of om te ruilen voor andere gebruiksvoorwerpen.

De bende woont in de wildernis, waar ze op verschillende locaties vaste kampen hebben gebouwd. Ze reizen te paard van het ene kamp naar het andere. Niemand is dus ooit zeker waar ze rondhangen, behalve de leden zelf. Ze zijn een hechte groep. Hoewel Romeo de leider is, zijn de leden ook redelijk vrij in het nemen van beslissingen. Zolang ze maar trouw blijven aan de bende en aan Romeo als leider, is het allemaal prima.

x themesong x


MEMBERS

Romeo Haris
Keiron Derwyn
Ivy I’zorwyn
Sebastian Maddox
Elmira Brock

x aanmelden x

   
CAMPS

HQ: HQ staat voor HeadQuarters, dit is dus het basiskamp. Dit kamp is een stukje groter en uitgebreider dan alle andere. Hier is het meeste comfort te vinden. Dit is ook de verzamelplek voor alle geplunderde en gestolen voorwerpen. Als de bende weg gaat, blijft hier sowieso één lid achter om de verzamelde rijkdommen te bewaken.
Locatie: Eriston Woods.

Last Call: Dicht bij het strand, en toch goed verborgen door de omringende struikgewassen en bomen. Het geluid van de golven is te horen tot in het kamp. Dit is de uitvalsbasis in het Westen. Van hieruit worden er meestal raids gepland op Crystalvale en omliggende boerderijen.
Locatie: Cerulean Shore.

Voodoo:  Dit kamp is het dichtst bij Ashmore. De bendeleden begeven zich soms in de stad om spullen te verkopen die ze eerder hebben geplunderd, of om zichzelf even te ontspannen. Het kamp ligt in de buurt van het treinstation, waardoor ze makkelijk in en uit de stad kunnen zonder teveel aandacht te trekken.
Locatie: Train Station.

Eagles Nest: Misschien wel het minst geliefde kamp. Hoog in de bergen, weggestopt in enkele ondiepe grotten van het grottenstelsel. De wind wordt grotendeels tegengehouden, maar het blijft er toch bitter koud. Als de bende even rustig aan moet doen omdat ze teveel aandacht getrokken hebben, komen ze gezellig allemaal hierheen.
Locatie: Echoing Caves.we're never gonna survive unless
we get a little crazy。

avatar
Outsider


IC posts :
22


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum