the other woman

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Astoria Wainwright op za jun 24, 2017 3:21 pm
“I would like you to meet someone, Astoria.”
“Who would that be, mother?”
“He’s an outstanding gentleman, someone you can be seen with—”
“I see.”
“He’d make you a fine husband, darling.”
“Yes, of course, mother. Why don’t you arrange a meeting?”

Background
So! Astoria komt uit een vrij rijke familie die al sinds eeuw en dag de grootste bankiersfamilie zijn binnen de stad. Ze zijn overal bekend en hebben vrij veel aanzien – en daar komen dingen bij kijken. Voor Astoria? Een huwelijk met een man van goede stand om de familienaam te laten voortduren en de bank binnen de familie te houden. Astoria heeft de dans jarenlang kunnen ontspringen, maar nu lijkt het er dan toch echt op dat haar moeder een geschikte partner heeft gevonden. En aangezien Astoria netjes opgevoed is en weet dat ze haar moeder nu eenmaal niet hoort tegen te spreken, gaat ze daar uiteraard op in.

Het enige probleem is echter dat Astoria al enkele tijd een vriendin heeft, waar uiteraard niemand het bestaan van af weet. Astoria is namelijk al jaren zeer voorzichtig geweest in het bewaken van haar grootste geheim: ze valt uitsluitend op vrouwen. Deze vriendin komt bij voorkeur uit een van de lagere klassen, het allerliefst uit de working class, en Astoria is bij zeer bijzonder toeval bij haar uit gekomen. De liefde is langzaam maar zeker opgebloeid.

Nu haar huwelijk dan toch echt dichterbij komt, begint de paniek toe te slaan bij Astoria. Kan ze haar geheim nog wel bewaren als ze getrouwd is? Wat als haar man erachter komt dat ze eens in de zoveel tijd naar de buitendistricten van de stad sluipt? Wat als haar vriendin het niet kan verkroppen dat ze nu een man thuis heeft zitten? Hoe kan ze het beste dat haar ooit in haar leven is overkomen vast blijven houden zonder meteen haar leven zoals ze dat gewend is op het spel te zetten?

Waar ben ik naar op zoek?
- één verloofde, uiteraard een man, van rond Astoria’s leeftijd of iets ouder. Naam, beroep etc. staan volledig vrij, maar hij en Astoria moeten zich wel in dezelfde cirkels begeven; ze zou immers nooit beneden haar stand trouwen. Hij moet dus uit de Upper Class komen. Of hij gevoelens heeft/krijgt voor Astoria of het huwelijk ook alleen maar als een business arrangement ziet, is ook volledig aan jou!
- één vriendin, met wie Astoria al enkele maanden samen is en wie ze in het geheim eens in de zoveel tijd treft. Omdat ik Astoria graag wil uitdagen haar rigide wereldblik te veranderen, had ik graag dat deze dame uit de Working Class komt. Astoria is tot over haar oren verliefd op haar, maar vindt het moeilijk dit te verenigen met wat ze al die jaren aangeleerd heeft gekregen.

Bij interesse/vragen/ideeën, hit me up!<3


all my secrets ,
avatar
Citizen


IC posts :
0


Gender :
Female ♀


Age :
23


Alignment :
Lawful Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum