George William Winter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van George Winter op za jun 24, 2017 3:25 pm
George William Winter
Great empires are not maintained by timidity


General
Name: George William Winter
Age: 40
Birthday: 4th of july
Pob: Ashmore
Por Winter Mansion
Gender: Male
Sexuality: Straight


Species: Human
Rank: Aristocrat

Relatives
Spouse: Leanne Winter
Son: Frederick Arthur Winter
Brother: Edward Winter
Sister in law:  Cassandra Winter
Nieces: Alison Olivia Winter (Goddaughter)  & Leorina Elenor Winter

Appearance
George heeft altijd een vriendelijke vibe rond zich heen hangen, iets wat komt door de warme blik in zijn ogen die altijd aanwezig is. Toch heeft de man ook een statige houding, een die hij meestal aan neemt als hij gesprekken heeft met andere mensen buiten de familie. Als hij rondloopt in de stad is het meestal met diezelfde houding, en dan schommelt zijn blik tussen het vriendelijke maar ook het afkeurende, al is er ook meestal iets van respect in te vinden. Zeker als hij bij de mijnen komt, aangezien daar zijn over-over groot vader begonnen is met het opbouwen van hun empire.

George is ongeveer 1m80 groot, zijn haar begint grijs te lijken al fikst de man dat soms wel door er een kleurtje op te zetten. De man heeft donkere ogen. Verder is zijn kleding vrij duur, al loopt hij er niet mee te pronken. Iedereen weet wie hij is. Binnenshuis draagt hij meestal gewoon iets van hemden, gewone comfortable kledij. Als hij de stad in gaat dan draagt de man altijd op maat gemaakte kostuums met daaronder de nodige bescherming.

Character
George is vooral een eerlijk man, hij staat recht in zijn schoenen en doet er alles aan om zijn familie veilig te houden. Verder is hij een loyaal, en gerespecteerd persoon in de weide omgeving. Niet alleen omdat hij de naam Winter draagt, maar omdat hij respect toont naar de meeste shopkeepers en die belonen hem daar meestal nog eens om met hem of zijn zoon vaak zaken toe te steken die ze kunne  gebruiken. Verder is hij ook vrij intelligent, vooral als het aankomt op zaakjes regelen. Al heeft de man ook een voorliefde voor zowel Geschiedenis, als in technologie. Natuurlijk kent hij ook enkele minpunten, zo kan hij meestal nogal vrij hard zijn als het om zijn zoon gaat als die iets mispeuterd heeft. Maar al bij al valt hij als vader ook mee, er valt perfect te onderhandelen met hem zolang je maar niet zijn grenzen bereikt. Want dan veranderd hij in een ruthless zakenman die niet zal opgeven.

History
Zelf heeft hij de Winter naam niet gecreëerd, die eer was weg gelegd voor zijn over –over grootvader. Maar samen met zijn broer heeft hij hun empire wel steeds proberen te verbeteren op alle mogelijke vlakken die je je kan bedenken. Technologisch gezien bracht hij altijd nieuwe ideeën aan bij de mensen die het moesten horen, puur omdat hij daar ook werkelijk het juiste inzicht voor had. Zo was er heel wat groei zowel in het maken van verdedigingswapens voor de stad, maar ook technologische vooruitgang bij voertuigen en bouw instrumenten tijdens de eerste jaren dat hij en zijn broer er alleen voor stonden.

Het was op een van zijn vele uitstapjes in de stad dat hij Leanne had leren kennen, een vrouw die zeker zijn aandacht trok. Niet alleen om haar uiterlijk, maar ook in hoe ze omging met de mensen en hoe perfect ze eigenlijk wel niet was. Al snel werd het meer dan dat. Hun trouw was samen met die van zijn broer een van de grootste evenementen die de stad had gezien in jaren. Het had alles, de rijkgevulde zalen, geweldig eten, bezoekers die van ver kwamen. Kortom het bereikte de perfectie. Enkele jaren nadat ze hun gelofte hadden afgelegd raakte Leanne ook zwanger en niet zo heel veel later de vrouw van zijn broer ook voor een tweede maal al. Heugelijk nieuws, al wist George ook dat Leanne het kind vooral alleen zou moeten opvoeden omdat hij gewoon zo druk was, maar ze waren gelukkig. Hun zoontje Frederick zou worden verwend, zou alles krijgen wat zijn hartje maar begeerde. Het nieuws werd ook nog eens leuker voor George persoonlijk toen zijn broer hem vroeg om godfather van Allison te worden, iets waar hij natuurlijk wel ja op moest zeggen. Zo zou het zijn dat de twee nieuwe Winter kinderen samen zouden opgroeien, bijna als broer en zus. Bij de geboorte van zijn zoon was hij er natuurlijk bij, hoe kon het ook anders. Dat was een van de zaken die hij zeker en vast wilde mee maken.

Naarmate Frederick ouder werd, deed hij ook meer met hem. Vaak genoeg nam hij de kleine jongen mee als hij werd uitgenodigd om naar een nieuwe opening te gaan. Maar thuis speelde ze ook vaak samen, en probeerde hij de jongen toch ook het nodige te leren op alle vlakken die hij kon. Frederick was voor hem echt een godsgeschenk, jammer genoeg wel het enige kind dat hij met Leanne had maar daarom was hij juist zo speciaal.

coded by blair of shine & ooc


Laatst aangepast door George Winter op za jun 24, 2017 3:38 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Aristocrat


IC posts :
4


Gender :
Male ♂


Age :
40


Alignment :
Lawful Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op za jun 24, 2017 3:29 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum