Athena Reagan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Athena Reagan op di jul 11, 2017 12:52 pm
That lonely touching
Everything
Starts
To
Spin
Baby it
All beginsNaam: Athena Reagan

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 21

Geboorteplaats: Ierland- Dublin

Seksuele oriëntatie: Hetero

Faceclaim: Darya Lebedeva


nieuwsgierig: Athena is van jongs af aan een zeer nieuwsgierig iemand geweest. Hierdoor zou ze sneller iets of iemand willen leren kennen. De kleinste dingen vallen haar hierdoor haar dan ook meteen op. Er ontgaat haar dan ook niet snel iets.

pittig/vurig: Dit net zo vurig als haar rode lokken. Ze mag er dan nog onschuldig uit zien laat dit je niet misleiden. Voor niemand gaat ze aan te kant. Ze doet haar eigen zin en heeft geen care om wat anderen van haar denken.

arrogant: Jup, dit is ze zeker. Ze zegt wat ze denkt en gaat daar geen sorry voor zeggen. Dit heeft de ene persoon liever dan een andere. Het is niet het arrogant van hoog van zichzelf denken, maar het feit dat ze niet bang is om haar mond open te trekken. Hierdoor dat velen zouden denken dat ze arrogant is met een zeer groot zelfvertrouwen in haar gedachten.

Meelevend: Denk niet door haar hard karakter dat ze niet om anderen geeft. Juist wel! Wanneer je eenmaal jezelf weet te wrikkelen naar haar hart, heb je haar vriendschap voor eeuwig. Zelf voor vreemden zou ze nog medeleven krijgen. Hierdoor verschieten velen dan ook van.


Athena is geboren als enigs kind. Haar vader die vroeger een outsider was met een gevaarlijk beroep ontmoette haar moeder, zij was de dochter van de man die paarden verkocht aan de royals. Achter dat de man stierf had Athena haar moeder het moeten overnemen samen met haar vader. En zo werd zij al veel te snel geboren in hun prille liefde. Met de vuurrode haren van haar moeder en de gifgroene ogen van haar vader, was ze iemand die al snel tussen al de rest opviel.

Athena haar vader had liever een zoon gehad, terwijl haar moeder juist een dochter wou. Dit zorgde voor af en toe wel eens een ruzie tussen het koppel, vooral vanwege de twee verschillende opvoeding die ze elk hun dochter gaf. Athena zelf had er geen probleem mee. Ze had het zelf liever zo. Door haar vader wist ze van jonge leeftijd hoe ze moest jagen in het bos en voor zichzelf te beschermen. Door haar moeder wist ze hoe ze zich moest gedragen als een ware dame. Dit was vooral belangrijk wanneer er klanten naar hun paarden kwam kijken van de upper class of zelf royals.
Op 18 jarige leeftijd verloor Athena haar moeder. Haar moeder overleefde een 2de zwangerschap niet en het kind stierf bij geboorte. Nog geen halfjaar later stierf haar vader aan verdriet. Dit zorgde ervoor dat Athena meteen alles moest overnemen om het draaiende te houden en nog steeds geld te krijgen om zichzelf te kunnen onderhouden.friends/enemies

+
+
+
+

-
-
-

Relationships

unknown


avatar
Shopkeeper


IC posts :
2


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op di jul 11, 2017 7:00 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum