i hope the light at the end of the tunnel is a train

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Ivy I'zorwyn op zo jul 16, 2017 2:21 pm

Langzaam draaide ze de ring rond in haar handen. Hij was zilver, met een kleine groene steen. Simpel. Tenminste, voor degene van wie ze het had gestolen. Als ze haar één tip kon geven was het om haar stem voortaan iets zachter te houden wanneer ze zich zo in het openbaar voorstelde. Het leek alsof dat niet iets was waar ze zich zorgen om maakte, maar het was praktisch gezien ook nog een kind. Zo naïef. Ivy was niet eens per definitie een dief, maar dit was zo'n makkelijk slachtoffer dat ze gek zou zijn om het niet te proberen. En inderdaad, zonder problemen was ze aan de ring gekomen. Hij zou wel niet heel belangrijk zijn, ze droeg hem immers niet om haar vinger en zoals eerder al vastgesteld was, hij was simpel. Geen diamanten, geen graveringen, niets. Desalniettemin zou het voor een mooie buit zorgen, al was dat niet in de stad en bij voorkeur ook niet in het dorp in de bergen. Daar zou waarschijnlijk de zoektocht het grootste zijn.
Dus had ze toestemming nodig om naar een ander dorp te reizen en het daar te verpatsen, ondanks dat dat niet op de planning stond. Ze kon het natuurlijk ook wel bij zich houden, maar hoe eerder ze ervan af was, hoe beter. Die Winters hadden kerkers waar je niet graag belandde. Ze klopte op de muur bij Romeo's deel. Echt een kamer kon je het niet noemen, ze waren immers in een kamp, maar er was toch in elk kamp een klein afgesloten gedeelte waar hij ongestoord zijn ding kon doen en onder vier ogen met mensen kon spreken. Ze wachtte op antwoord om zich niet al te veel op te dringen. Hij zou haar vanzelf wel binnenlaten, zo niet kon ze sowieso beter uit de buurt blijven.
[+Romeo]i am barely breathing

avatar
Outsider


IC posts :
4


Gender :
Female ♀


Age :
24


Alignment :
Lawful Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Romeo Haris op ma jul 17, 2017 8:35 pm

i'm just different

i don't have to fit in。Tijdelijk waren ze in camp Voodoo, dichter bij de stad omdat hij wat business had met enkele shop owners daar. In tussentijd liet hij de andere bendeleden maar doen waar ze zin in hadden, als ze hun operatie maar niet in gevaar brachten of de locatie van het kamp doorspeelden aan de verkeerde mensen. Binnenkort zou dat allemaal geen probleem meer mogen zijn, gezien hij op bepaalde manieren een machtspositie had gecreëerd bij mensen die wel iets voor het zeggen hadden. Het uiteindelijke doel was de vervolging van hemzelf of zijn vrienden een beetje tegen te gaan, zodat ze weer meer vrij spel kregen. Vooral op de markten van Ashmore, die nu vaker in de gaten werden gehouden op de illegale verkoop van gestolen goederen.

Net toen hij zich wat wilde ontspannen, werd er op de houten planken geklopt die zijn ‘kamer’ afgescheiden hield van de gezamelijke plekken. Hij stond op en liep naar de deur, die eigelijk niks meer was dan een zwaar en vooral duur uitziend gordijn. Hij schoof het een stuk voorbij en zag dat het Ivy was. Meteen verdween zijn irritatie en gebaarde hij met een knikje dat ze binnen mocht komen. Zelf ging hij weer op een stoel zitten. ”What’s up?” Vroeg hij simpel, ze was immers niet voor niets hierheen gekomen en hij kwam graag gewoon meteen ter zake.


we're never gonna survive unless
we get a little crazy。

avatar
Outsider


IC posts :
22


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Ivy I'zorwyn op wo jul 26, 2017 11:14 pm
Hij gebaarde dat ze naar binnen mocht komen, dus dat deed ze ook. Terwijl hij weer ging zitten bleef zij staan. Het zou waarschijnlijk toch geen lang gesprek worden, want ze had geen zin om zijn tijd of die van haar te verdoen. "Ik weet dat het normaal gesproken niet mijn taak is, maar..." Ze haalde de ring uit haar zak en hield hem voor hem op. "Ik heb dit vandaag op de markt gestolen. Punt is dat het van een Winter was." Er zat dus genoeg waarde aan, maar dat hoefde ze hem niet te vertellen. "Ik denk dat het slim is om meteen te vertrekken en hem te verpatsen, om niet te riskeren dat ze er achter komen en de dader gaan zoeken. Dat kan ik alleen doen, als je wil." Het was niet haar bedoeling om voor hem een beslissing te maken, maar dat wist hij ook wel. Het was meer hem op de hoogte stellen van wat er aan de hand was en daar haar mening over geven. Als hij daar niet in mee ging, dan niet.i am barely breathing

avatar
Outsider


IC posts :
4


Gender :
Female ♀


Age :
24


Alignment :
Lawful Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Romeo Haris op za jul 29, 2017 3:33 pm

i'm just different

i don't have to fit in。Het gesprek zou puur zakelijk zijn, dat had hij al lang gehoord aan de toon van haar woorden en haar houding. Maar het was goed, voor zijn part. Hij wist dat als ze even vriendschappelijk wilden rondhangen, hij haar ’s avonds naar zijn tent kon laten komen. Overdag was het tijd voor zaken, ’s avonds was het tijd voor plezier. Zo zat deze hele familie in elkaar. Hard werken, maar ook hard feesten als het er op aan kwam. "Ik weet dat het normaal gesproken niet mijn taak is, maar..." Begon ze, waarna ze een duur uitziende ring uit haar zakken haalde. Ze legde uit dat het van een Winter was, en hij keek haar ietwat verbaasd aan. Ze stelde vervolgens voor hem zo snel mogelijk te gaan verkopen, zodat niemand die ring kwam zoeken en eventueel achter hun organisatie aan zou zitten.

Vroeger zou hij zich hier inderdaad zorgen om hebben gemaakt. Maar die tijd was voorbij. ”Je mag hem gerust gaan verkopen ja, maar er zit geen haast achter”, Begon hij nonchalant. Een geamuseerd grijnsje kroop echter al snel om zijn lippen. ”Ik heb een deal gemaakt met Leorina Winter”, Vervolgde hij. ”Van hun guards zullen we geen last meer hebben, en ook de guards in de steden hebben de vriendelijke raad gekregen om een oogje dicht te knijpen als het op Skull & Bones aan komt”, Grinnikte hij. Al bij al had hij het zeker wel goed geregeld ja.


we're never gonna survive unless
we get a little crazy。

avatar
Outsider


IC posts :
22


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Ivy I'zorwyn op di aug 01, 2017 9:05 pm
Ze voelde zich niet ongemakkelijk in de ruimte, zoals sommige andere leden dat soms wel deden. Tuurlijk, ze snapte wel dat Romeo intimiderend kon zijn, maar aangezien zij hem al kende sinds ze klein waren, was hij dat voor haar niet. Ze had misschien niet de positie die Keiron had, toch kon ze wel meer maken dan het gemiddelde bendelid. Al wist Romeo ook wel dat ze zo weer weg kon zijn als ze het niet langer eens was met zijn manier.

Enigszins verbaasd schoot er een wenkbrauw omhoog toen hij zei dat er geen haast achter zat. Sinds wanneer konden ze zich dat veroorloven? Al kon je met een deal natuurlijk veel bereiken. Ze was enigszins suspicious, want normaal gesproken moest je aan beide kanten iets inleveren om een deal te kunnen sluiten, al leek Romeo zich er totaal geen zorgen om te maken. "...Do tell." zei ze, waarbij ze hem onderzoekend aankeek. Als ze het allemaal goed had onthouden was Leorina niet eens aan de macht, dus waar had ze dan controle over dat ze een deal kon sluiten?i am barely breathing

avatar
Outsider


IC posts :
4


Gender :
Female ♀


Age :
24


Alignment :
Lawful Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Romeo Haris op ma aug 07, 2017 11:47 pm

i'm just different

i don't have to fit in。Hoewel hij eigenlijk nog niet 100% zeker was of zijn plan was gelukt, wilde hij het wel met Ivy delen. Vooral omdat hij haar mening wilde horen. Niet dat ze nog iets terug kon draaien, het was nu eenmaal al gebeurd, maar het zou hem wel veel vertellen. Hij had het op de weg hierheen aan Keiron verteld, dus het was logisch dat zij de volgende was die ingelicht werd. Ze waren ook niet voor niets naar dit kamp gekomen. Hij wilde zo snel mogelijk richting Winter Mansion, om te controleren hoe de zaken er voor stonden. Alison Winter’s verjaardagsfeest zou daar de ideale gelegenheid voor zijn.

Dat was pas binnen enkele dagen tho. Maar voor nu kon hij Ivy wel geruststellen. "...Do tell." Spoorde ze hem aan, nadat hij uitgesproken was. Romeo kon een scheef grijnsje niet tegenhouden. ”Leorina Winter is, hoogstwaarschijnlijk, zwanger van mijn kind”, Zei hij, met nog steeds datzelfde grijnsje. ”Eenmaal dat kind geboren is, zullen er zoveel verschillende manieren zijn om hun te chanteren”, Vervolgde hij, met een tevreden ondertoon in zijn stem. Misschien was het allemaal wel een beetje extreem, maar hij zou letterlijk alles doen om de veiligheid van zijn familie te kunnen garanderen.


we're never gonna survive unless
we get a little crazy。

avatar
Outsider


IC posts :
22


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Ivy I'zorwyn op vr sep 08, 2017 10:13 pm

"Wat?" zei ze ongelovig. Hoe hij dat nou weer geflikt had, ze zou het niet weten. Überhaupt hoe hij er op gekomen was alleen al. Maar ze moest toegeven, het was behoorlijk slim. Toch was ze nog niet helemaal overtuigd. "Wie zegt dat ze dat kind niet volledig afsluiten? Die mensen zijn harteloos, waarom zouden ze vertellen dat jij de vader bent?" Nadenkend waren haar ogen ietwat versmald. Er was een reden dat ze al zo lang aan de macht waren en dat was niet omdat ze zo meebuigend waren. Aan de andere kant was er natuurlijk ook een reden waarom zij als bende nog bestonden. "Wat had je in gedachten?" Ze was ervan overtuigd dat Romeo dat wel voorzien moest hebben, anders was hij niet zo overtuigd geweest van zijn eigen glorie.i am barely breathing

avatar
Outsider


IC posts :
4


Gender :
Female ♀


Age :
24


Alignment :
Lawful Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Romeo Haris op zo sep 10, 2017 6:50 pm

i'm just different

i don't have to fit in。"Wat?" Was het eerste wat Ivy reageerde op zijn nieuws. Ze moest het waarschijnlijk nog even verwerken. Sowieso zou ze ook met vragen zitten. Hij kende haar goed genoeg. Net als Keiron zou ze hem vast helemaal ondervragen, mogelijkse zwakke plekken aanduiden. Hopelijk had hij op alles een antwoord. Hij zou het best rot vinden als hij aan iets niet had gedacht. Dan zou hij gefaald hebben en als er iets is wat hij haatte, dan was dat het wel. "Wie zegt dat ze dat kind niet volledig afsluiten? Die mensen zijn harteloos, waarom zouden ze vertellen dat jij de vader bent?" Klonk het. ”Je bent al de tweede die dit vraagt”, Grinnikte hij. Ach, hij kon het haar niet kwalijk nemen eigenlijk.

"Wat had je in gedachten?" Vervolgde ze toen. ”At least weet jij dat ik al een oplossing heb”, Grapte hij. Romeo deed teken dat ze beter even ging zitten. Ze was dan wel niet binnengekomen om lang te blijven, maar het praatte wel makkelijker als ze op ooghoogte zat. ”Als ze weigeren me bij het kind te laten, dreig ik met een rechtszaak. Er bestaan manieren om te achterhalen of het mijn kind is of niet. Ik denk dat ze ofwel dan al plooien omdat ze hun naam niet besmeurd willen zien. Ofwel plooien ze later, onder druk van het volk”, Legde hij uit. Het volk zou vast wel smullen van een drama als dit.


we're never gonna survive unless
we get a little crazy。

avatar
Outsider


IC posts :
22


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Gesponsorde inhoud
Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum