only if you're ready for it

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Romeo Haris op ma jul 17, 2017 10:35 pm

they want me

dead or alive。Het was al een tijdje geleden dat ze in Last Call geweest waren, dus het kon geen kwaad om daar nu even te gaan kamperen. Misschien hier en daar nog een raid doen en dan terug richting HQ gaan. Waarschijnlijk zouden ze nog wat herstellingen moeten doen aan het kamp ook, gezien hun langere afwezigheid. De natuur stond immers niet stil, en het was altijd wel spannend om te zien hoe het kamp het had uitgehouden. Romeo, die vooraan de groep reed, keek even achterom. Op zijn vaste plek reed Keiron, zijn rechterhand. De jonge bendeleider maakte even oogcontact met de andere, en spoorde Kylo toen nog wat meer aan. Hij wilde een gesprekje onder vier ogen, dus wat afstand creëeren tussen hun twee en de andere leden was wel zo handig.

&Keiron


we're never gonna survive unless
we get a little crazy。

avatar
Outsider


IC posts :
22


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Keiron Derwyn op di jul 18, 2017 3:30 pm
Last Call. Waarschijnlijk was het naast HQ Keiron's favoriete kamp. De reden was simpel maar lastig te begrijpen voor de meesten. De locatie bracht rust en het was de plaats waar de wolken het best zichtbaar waren. Dat maakte het voor Keiron de beste plaats om wat rust te vinden. Het grote nadeel van het kamp was echter dat ze er nu een tijdje niet meer waren geweest. Dat betekende dat ze behoorlijk wat zouden moeten opruimen. Precies dat was iets waar de jongen een aardige hekel aan had. Keiron's concentratie werd weer omhoog gehaald zodra hij merkte dat Romeo oogcontact met hem maakte. Het was weer duidelijk wat voor tijd het was. De jongen voor hem spoorde zijn paard nog een keer aan zodat hij zichzelf een stukje van de groep verwijderde. Keiron klopte een keer op de nek van zijn zwarte hengst. "Tijd om te gaan, Kage," sprak hij rustig waarna hij het paard ook aanspoorde. Na een tijdje wist Kage Kylo in te halen en hield in zodra hij zich er recht naast bevond. Als je een paard genoeg trainde op zulke dingen deden ze het op een gegeven moment vanzelf. "Dus heb je plannen?" vroeg Keiron terwijl hij vanuit zijn ooghoeken naar Romeo keek.


avatar
Outsider


IC posts :
13


Gender :
Male ♂


Age :
20


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Romeo Haris op di jul 18, 2017 6:39 pm

they want me

dead or alive。Ontspannen zoals ze nu waren, zagen ze er uit alsof ze op een kampeertripje gingen. De bagage die ze meenamen van HQ, was achter hun zadel vastgebonden. Als ze niet allemaal tot de tanden toe bewapend waren, zou men denken dat er geen dreiging van hen uit ging. Maar eigenlijk was het tegenovergestelde waar. Als ze toevallig iemand zouden tegenkomen op hun pad, zou niemand twijfelen om die persoon van al zijn spullen te beroven. Tijd verliezen was iets wat hij als leider niet toe liet, en dat wist iedereen. Al deed hij het met plezier gewoon zelf, als het moment daar was. Voor nu wilde hij echter met Keiron praten, om hun tactiek te bepalen voor de komende week.

De jongere man had zijn hint begrepen, en was naast hem komen rijden. "Dus heb je plannen?" Vroeg hij, meteen ter zake komend. Goed. ”Nog geen vaste plannen nee, daarom heb ik je kennis even nodig”, Zei hij met een glimlachje. ”Wanneer was de laatste keer dat we onze ronde hebben gedaan in Crystalvale?” Vroeg hij. Iets wat hij zelf ook hoorde te weten, maar hij was momenteel met andere dingen bezig. Als ze ’s nachts de stad binnen konden glippen en in enkele huizen konden inbreken, zou dat goed uitkomen. Maar dan moesten ze wel zeker zijn dat er geen bewaking was die naar hen uit keek.


we're never gonna survive unless
we get a little crazy。

avatar
Outsider


IC posts :
22


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Keiron Derwyn op wo jul 19, 2017 11:41 am
Het leuke was; met Romeo wist je het nooit zeker. De manier waarop hij dacht was voor Keiron moeilijk te voorspellen en juist dat maakte het interessant voor hem. ”Nog geen vaste plannen nee, daarom heb ik je kennis even nodig”, reageerde de jongen met een glimlach op zijn gezicht. Okay dan. ”Wanneer was de laatste keer dat we onze ronde hebben gedaan in Crystalvale?” vroeg de bende leider. Keiron kon het niet laten om zijn voorhoofd tegen zijn handpalm te laten vallen. Van een bende leider zou je toch echt wel verwachten dat hij zulke dingen onthield. Maar nee, dit was natuurlijk Romeo en logica viel niet op hem toe te passen. Een antwoord van een aantal precies dagen was te simpel natuurlijk. "Lang genoeg geleden om ons kamp een opknapbeurt te geven en voor de burgers om geen verdere aandacht aan ons te besteden." Keiron haalde een hand door zijn haar en richtte zijn donkerbruine ogen op de lucht. Elk dorp was natuurlijk op zijn hoede nadat er een bende was binnen gevallen. Dat konden ze echter niet voor eeuwig blijven dus verslapte de beveiliging na een tijdje. Voor elk dorp zat dat weer anders, bij Crystalvale was het zo ongeveer het langst. Maar de tijd die ze hier niet hadden besteed zou ruim genoeg moeten zijn om te bewaking te laten verslappen.


avatar
Outsider


IC posts :
13


Gender :
Male ♂


Age :
20


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Romeo Haris op wo jul 26, 2017 4:14 pm

they want me

dead or alive。Natuurlijk zou er verwacht worden dat hij dit soort kennis ook gewoon had. Maar waarom zou hij het zelf onthouden als hij er Kei mee lastig kon vallen? Dan moest hij zich er zelf niet mee bezighouden. Hij had een rechterhand voor precies deze reden. Dan kon hij zich focussen op andere dingen. Als zijn recente plan een beetje meezat, zouden ze zich binnenkort niet eens meer zorgen hoeven te maken over wachters die hen achterna zaten. "Lang genoeg geleden om ons kamp een opknapbeurt te geven en voor de burgers om geen verdere aandacht aan ons te besteden." Was het antwoord, gegeven nadat Keiron een dramatische facepalm had uitgevoerd.

”Heel goed”, Bromde Romeo tevreden. Hij keek even opzij naar Keiron, het vertrouwde gezicht dat hij over de jaren heen had weten ouder worden. Niet oud oud, maar gewoon, opgegroeid. ”Wat zou je d’r van zeggen als ik zei dat we ons op een dag in de nabije toekomst geen zorgen meer moeten maken om guards?” Vroeg hij, terwijl hij een grijns niet kon onderdrukken. Soms zou hij bijna verbaasd zijn over de slimheid van zijn eigen plannen. Bijna.


we're never gonna survive unless
we get a little crazy。

avatar
Outsider


IC posts :
22


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Keiron Derwyn op za jul 29, 2017 11:55 am
”Heel goed”, reageerde Romeo op een wat brommende toon. De jongen richtte zijn blik op hem en geduldig keek Keiron terug, hij zou wel gewoon wachten op wat Romeo te zeggen had in plaats van er naar vragen. ”Wat zou je d’r van zeggen als ik zei dat we ons op een dag in de nabije toekomst geen zorgen meer moeten maken om guards?” sprak de groepsleider uiteindelijk. De bruinharige jongen trok een wenkbrauw op naar de ander. Waarom had hij het gevoel dat dit te maken had met een wel heel extreem plannetje van hun leader. In gedachtes ging Keiron razend snel over alle gebeurtenissen van de laatste tijd. Er waren een aantal dingen waarmee ze zo'n voordeel zouden kunnen hebben. Er was een ding in het bijzonder wat echt invloed zou kunnen hebben, iets waarvan alleen zij twee iets af wisten. Maar dan was alsnog de vraag hoe het precies zat. Iets niet weten, gedver. Hij was het niet gewend en het voelde gewoon vreselijk. "Spill," sprak Keiron uiteindelijk. Nu wilde hij het weten ook en zou het niet met rust laten tot hij het ook echt helemaal wist.


avatar
Outsider


IC posts :
13


Gender :
Male ♂


Age :
20


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Romeo Haris op za jul 29, 2017 7:57 pm

they want me

dead or alive。Met zijn woorden wilde hij Keiron gewoon teasen. Hij wist dat het superbrein van de jongen als een razende zou werken om er achter te komen wat hij nu precies bedoelde. Het was misschien een tikje gemeen, sinds hij waarschijnlijk wel hard zou moeten nadenken voor hij er achter zou komen. Het plan was dan ook al een tijdje terug in gang gezet, zo lang geleden dat hij er waarschijnlijk niet eens aan zou denken. Het was dan ook eigenlijk niet concreet vastgelegd, gezien de variërende uitkomsten. Het was namelijk heel erg mogelijk dat iemand zwanger proberen te maken, mislukte. Dus hadden ze het er verder maar niet over gehad.

En zoals verwacht, herinnerde Keiron het zich niet. Het maakte hem duidelijk een beetje pissig. "Spill," Zei hij uiteindelijk. Romeo onderdrukte een grijnsje. ”Zegt Leorina Winter je nog iets?” Vroeg hij, al wist hij het antwoord daarop wel. Maar wie weet, zou het voor Keiron wat belletjes doen rinkelen, en zou hij het plan dat hij bedoelde kunnen achterhalen.


we're never gonna survive unless
we get a little crazy。

avatar
Outsider


IC posts :
22


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Keiron Derwyn op zo jul 30, 2017 9:48 pm
Grote kans dat het dat ene ding was wat hij toen had geregeld. Maar dan alsnog, hoe? Hoe had Romeo het voor elkaar dat ze daardoor geen problemen meer zouden hebben met Guards? Had hij een of andere deal gesloten of had hij bepaalde bedreigingen gedaan? ”Zegt Leorina Winter je nog iets?” sprak Romeo. Het was Keiron duidelijk genoeg dat de ander het enorm leuk vond. Keiron rolde een keer met zijn ogen, natuurlijk wist hij dat nog. Daarbij was het ook precies dat wat hij op het moment in gedachten had. "Ja, ik heb toen die meet up moeten regelen maar wat heb jij dan geflikt is m'n vraag," verzuchtte Keiron. Hij wilde weten hoe dit zat en welke kaarten Romeo had gespeeld en het liefst zo snel mogelijk.


avatar
Outsider


IC posts :
13


Gender :
Male ♂


Age :
20


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Romeo Haris op ma jul 31, 2017 1:21 am

they want me

dead or alive。Voor iemand die altijd zo on top of things was, verbaasde het Romeo dat hij nu geen idee leek te hebben waar het over ging. Het was namelijk niet eens zo heel moeilijk. In principe zou zijn rechterhand de link snel genoeg moeten kunnen leggen. Maar waarom zou hij hem zomaar alles uitleggen als hij hem ook even kon mindfucken? Precies ja. Zijn woorden lokten zeker reactie uit, de reactie die hij gewild had. "Ja, ik heb toen die meet up moeten regelen maar wat heb jij dan geflikt is m'n vraag," Reageerde hij met een zucht. Het was duidelijk dat hij snel een verklaring wilde. Romeo besloot om niet meer moeilijk te doen, al kreeg hij de grijns niet meer van zijn gezicht.

”Well, m’n beste Keiron. Je kijkt naar de vader van een toekomstige Winter baby”, Greens hij breed. Misschien niet iets om onmiddellijk echt blij over te zijn. Wie was hij nu weer om een kind te hebben? Het was niet dat hij het ideale voorbeeld had gekregen thuis. Maar eigenlijk moest Leorina gewoon voor dat kind zorgen. Hij hoefde alleen maar te dreigen dat hij het kwam opeisen als er iemand moeilijk deed tegen de bende. Voor de rest zou hij zich niet echt veel aantrekken van het kind, to be honest.


we're never gonna survive unless
we get a little crazy。

avatar
Outsider


IC posts :
22


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Keiron Derwyn op ma jul 31, 2017 4:28 pm
De grijns die Romeo de hele tijd verborgen had weten te houden verscheen. Keiron wist maar al te goed hoeveel plezier de ander hier aan beleefde. Oh hij zou hem nog wel terug pakken, ooit. ”Well, m’n beste Keiron. Je kijkt naar de vader van een toekomstige Winter baby”, sprak Romeo. De hand waarmee Keiron op Kage's nek leunde schoot weg waardoor hij even een stukje voorover viel. Met verbazing in zijn ogen ging hij weer recht op zitten en staarde Romeo met een opgetrokken wenkbrauw aan. What even... "Okay ik weet dat jij je weg overal wel in kan praten maar hoe in de nine burning hells heb jij dát nou weer geflikt?" In zijn leven had hij Romeo al veel voor elkaar zien krijgen maar dit topte toch echt wel alles.


avatar
Outsider


IC posts :
13


Gender :
Male ♂


Age :
20


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Romeo Haris op ma aug 07, 2017 11:27 pm

they want me

dead or alive。Soms moest hij zich wel eens uitleven en zijn rechterhand een beetje plagen. Anders werd hij geïrriteerd en dan was hij niet zo’n aangenaam gezelschap. Dus Keiron hier deed iedereen eigenlijk een gunst. Door dit gesprekje zou hij veel meer shit kunnen verdragen eenmaal ze aangekomen waren in het kamp. Want hem kennende zou alles zo snel mogelijk weer opgeknapt moeten zijn en als iemand het zou wagen om langzaam aan te doen.. Dan kwam het niet goed. Nu was het echter tijd voor de grote reveal waar hij al enkele maanden mee rond liep.

En het had zo ongeveer het effect dat hij verwacht had te hebben. Keiron staarde hem ongelovig aan, bijna in shock. "Okay ik weet dat jij je weg overal wel in kan praten maar hoe in de nine burning hells heb jij dát nou weer geflikt?" Vroeg hij hem. Romeo hield zijn hoofd een tikje scheef. ”Kei, dat is beroepsgeheim”, Zei hij, waarna hij zijn ene mondhoek op trok in een klein glimlachje.


we're never gonna survive unless
we get a little crazy。

avatar
Outsider


IC posts :
22


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Keiron Derwyn op wo aug 16, 2017 2:35 pm
Na zijn vraag hield Romeo enkel zijn hoofd scheef. Genoeg indicatie om te weten dat hij geen direct antwoord zou krijgen op zijn vraag. Maar hey, wanneer deed Romeo dat nou wel? Waarschijnlijk zou hij gewoon even moeten vissen naar meer informatie in de hoop die ook te krijgen. Romeo kende hem echter goed wat er in resulteerde dat er waarschijnlijk weinig te winnen viel. ”Kei, dat is beroepsgeheim”, sprak de ander zoals verwacht. Keiron rolde enkel een keer met zijn ogen. Beroepsgeheim. Wat een slap excuus, eigenlijk had hij ook wel wat beters verwacht. "We hebben het zelfde 'beroep'," verzuchtte de jongen. Hij haalde zijn hand een keer door zijn lichte krullen. Hij wilde hier toch nog meer informatie over hebben voor het geval hij die later nodig zou hebben. "Vertel op charmeur, hoe heb je het geflikt?" Leuke doekjes er om wikkelen en verkapte woorden zouden bij Romeo toch niet gaan werken. Dan kon hij beter de moeite besparen en er gewoon rechtuit naar vragen.


avatar
Outsider


IC posts :
13


Gender :
Male ♂


Age :
20


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Romeo Haris op do sep 07, 2017 7:32 pm

they want me

dead or alive。"We hebben het zelfde 'beroep'," Was de heel scherpe opmerking die Keiron hem gaf, nadat hij duidelijk met zijn ogen had gerold. Romeo kon een lach niet inhouden deze keer. Hoe zijn rechterhand het toch nog steeds uithield, het was hem een raadsel. Maar hij was een goeie kerel, hij zou hem echt wel missen als hij ineens zou beslissen om andere oorden op te zoeken. Dan zou hij hem persoonlijk terug naar één van hun camps dragen, eerlijk gezegd. Was nog eens een goeie work-out ook. Of hij liet Kylo hem dragen, dat was ook een optie. Maar zo ver zou het vast niet komen.

"Vertel op charmeur, hoe heb je het geflikt?" Drong de jongeman aan. Romeo keek hem nog even plagend aan voordat hij uiteindelijk toegaf. ”Okay okay, ik moet toegeven, het was eigenlijk gewoon een beetje chantage, geen charmes.. Ik heb een deal met d’r gemaakt, haar vrijheid in ruil voor een opvolger”, Zei hij schouderophalend. ”Op die manier kunnen we haar later, als hij of zij eenmaal geboren is, verder chanteren. Die irritante guards laten ons met rust, of ik neem het kind van haar weg”, Deed hij het plan nog eens uiteen. Erg veel liefde was er dus niet bij betrokken geweest, maar wanneer was dat wel zo, in Romeo’s geval?


we're never gonna survive unless
we get a little crazy。

avatar
Outsider


IC posts :
22


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Keiron Derwyn op vr sep 08, 2017 5:23 pm
Die, haast typische, plagende blik van Romeo ook echt. Keiron bleef net zo lang door staren tot er een uitleg zou komen. Natuurlijk kwam die ook wel, hij moest alleen even wachten. ”Okay okay, ik moet toegeven, het was eigenlijk gewoon een beetje chantage, geen charmes.. Ik heb een deal met d’r gemaakt, haar vrijheid in ruil voor een opvolger”, vertelde Romeo terwijl hij zijn schouders een keer ophaalde. ”Op die manier kunnen we haar later, als hij of zij eenmaal geboren is, verder chanteren. Die irritante guards laten ons met rust, of ik neem het kind van haar weg”, vulde hij aan. Keiron wreef even met zijn vingertoppen over zijn slapen. Er miste nogal wat logica in dat verhaal. Hij had geen idee of dat nou gewoon pure lompheid van de Winter was of dat er nog meer dingen aan verbonden waren waar Romeo niets over zei."Maar als ze gewoon ons tegenhoudt en de Guards haar continu laten bewaken kunnen wij onze gang niet gaan en ook niet bij dat kind komen." Hij moest het zeggen, dat kon niet anders. Hoe was Romeo dat van plan op te lossen als die situatie in beeld kwam? Of de Winters moesten natuurlijk lomp genoeg zijn om daar niet aan te denken.


avatar
Outsider


IC posts :
13


Gender :
Male ♂


Age :
20


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Romeo Haris op zo sep 10, 2017 6:07 pm

they want me

dead or alive。Na zijn uitleg, kwam die bekende nadenkende uitdrukking van Keiron weer. Hij was aan het nadenken. Waarschijnlijk alle flaws in het plan aan het uitzoeken. Maar die waren er niet, voor zover hij wist. Hij had dit plan al zo vaak opnieuw uitgedacht, elk mogelijk pad onderzocht. Er kon weinig mis gaan. "Maar als ze gewoon ons tegenhoudt en de Guards haar continu laten bewaken kunnen wij onze gang niet gaan en ook niet bij dat kind komen." Was de eerste, en meest logische, vraag van zijn rechterhand. Natuurlijk zouden ze dat kunnen proberen. Dat zou ook de meest voor de hand liggende oplossing zijn. Maar daar had hij ook al iets op bedacht, natuurlijk. ”Als ze zoiets proberen, dan sleep ik hun publiekelijk voor de rechtbank. Je kent ze, met hun ego, het zou hun reputatie en naam flink beschadigen”, Legde hij uit. Keiron kon nu ook wel de conclusie trekken dat ze dat niet zouden laten gebeuren, en het liever achter gesloten deuren met hem zouden uitwerken. Hij leunde wat achterover in het zadel. Waren ze er eigenlijk al bijna?


we're never gonna survive unless
we get a little crazy。

avatar
Outsider


IC posts :
22


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Keiron Derwyn op zo sep 10, 2017 8:43 pm
Het zou nogal onlogisch zijn dat Romeo niet verder over dit had nagedacht. Waarschijnlijk had hij de voor de hand liggende problemen vooraf wel opgelost. Maar dat nam niet weg dat Keiron al die dingen alsnog aan hem zou gaan vragen. Het was zijn eigen schuld dat hij zo veel vragen kreeg, dan had hij het maar vooraf met hem moeten overleggen. Nu moest hij maar gewoon slachtoffer zijn van een paar honderd vragen. ”Als ze zoiets proberen, dan sleep ik hun publiekelijk voor de rechtbank. Je kent ze, met hun ego, het zou hun reputatie en naam flink beschadigen”, antwoordde Romeo op zijn vraag. Keiron knikte instemmend. De Winters waren nogal gericht op hun sociale staat en zouden er waarschijnlijk veel aan doen om die goed te houden. "Maar wat als ze het kind afstaan omdat ze weten dat dit gaat gebeuren?" Je had natuurlijk tests om te zien of hij en het kind related waren. Maar dan moest je het kind eerst kunnen vinden en dat kon zich nog wel eens lastig bewijzen.


avatar
Outsider


IC posts :
13


Gender :
Male ♂


Age :
20


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Gesponsorde inhoud
Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum