[EVENT] Winter's masked ball

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Leorina Winter op vr aug 04, 2017 1:31 pm


Om de verjaardag van Alison Olivia Winter te vieren organiseren de Winters een gemaskerd bal voor de hele stad! Iedereen is op deze avond welkom in het paleis. De enige verplichting is een enigszins nette outfit en natuurlijk een masker die je identiteit verborgen houdt. Een feestje voor iedereen dus, maar ook een kans voor ongewenste gasten om het paleis binnen te glippen..

Enjoy & let's get this party started!  

winter's masked ball


Vandaag was de dag dat de verjaardag van haar zusje groots gevierd zou worden. Overal in de stad waren posters opgehangen, dus veel gasten verwachtte ze wel. Het personeel had de ballroom prachtig versierd. Er stonden meerdere tafels met allerlei soorten maaltijden, er waren ballonnen aanwezig en er was live muziek van enkele ingehuurde muzikanten. Op één van de tafels stond een gigantische taart waar het keukenpersoneel veel uren in gestoken had. Als haar zusje hier geen gat in de lucht van zou springen zodra ze de kamer binnenstapte wist ze het ook niet meer.
Ze werd uit haar gedachten getrokken door de klok die acht uur sloeg. De gasten zouden nu elk moment kunnen arriveren en dan zou het feest van start gaan. Ze nam een moment om haar jurk nog even glad te strijken, om vervolgens met het masker voor haar ogen de kamer binnen de stappen om de eerste gasten persoonlijk te kunnen ontvangen.

{open for everyone!}
Leorina Elenor
winter
TAG: NONE


OUTFIT:
"This time, let an evolution shake our lives, we’ll overcome the chaos."
ABOUT VOICE
avatar
Aristocrat


IC posts :
17


Gender :
Female ♀


Age :
20 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alix Carve op vr aug 04, 2017 9:31 pm
Oh wacht maar, wacht maar tot ze dat person gevonden had wiens idee het was om een aantal van de Guards undercover op het ball weg te zetten. Als ze dat persoon zou vinden had ze er nog een hartig woordje mee te spreken. Dit soort spul was namelijk alles behalve haar ding. Ze had nog het geluk dat de familie Winter zo behulpzaam was om haar te helpen met het regelen van een jurk, masker haar en make-up. Anders was ze helemaal verloren geweest natuurlijk. Ze zou zowat al blij zijn dat ze het nog redelijk minimalistisch kon houden. Simpele, zwarte jurk, zwart masker en natuurlijke make-up. Oh wat moesten ze het toch naar hun zin hebben, lekker de Guard opmaken. Waarschijnlijk had zij het minste plezier aan het hele gebeuren van iedereen. Voor haar was het gewoon een regelrechte ramp. Het liefst had ze zich bij de Guards in uniform gevoegd maar nee, zij was uitgekozen en dat was al een hele eer. En de orders van de Winters moesten natuurlijk ook worden opgevolgd. Omdat ze in de mansion leefde was ze ook een van de eerste die aanwezig was op het bal, eens zien of er nog wat interessants zou gebeuren.

[Dress & Mask]
Tag: No one


avatar
Citizen


IC posts :
18


Gender :
Female ♀


Age :
17


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Keiron Derwyn op vr aug 04, 2017 9:32 pm
Enkele leden die door Romeo en hemzelf waren uitgekozen waren op weg naar het gemaskerde bal van de Winters. Het was de perfecte kans om wat meer over de mansion te weten te komen. Dat en over de Upper en Middle class mensen die zich daar bevonden. Alle informatie zou later te pas kunnen komen dus hoe meer informatie hoe beter. Natuurlijk mocht hun identiteit niet worden prijsgegeven, dan hadden ze binnen no time een heel leger aan Guards op hun kop. Romeo mocht misschien wel een wel heel speciaal truckje hebben uitgevoerd maar dat zou het in zo’n situatie niet redden. Die gebeurtenis was de andere reden dat ze zich op het bal bevonden. Zo kon Romeo misschien nog op bezoek gaan bij Leorina en wie wist wat ze daar dan weer uit zouden kunnen halen. Naast het verzamelen van informatie was het ook Keiron’s taak om alle andere gang leden te overzien en er voor te zorgen dat er niets mis zou gaan. Het zou nog wel eens een lange avond kunnen worden op die manier.

[Suit & Mask]
Tag: Skull & Bones members


avatar
Outsider


IC posts :
13


Gender :
Male ♂


Age :
20


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Lev Nekrasov op vr aug 04, 2017 9:33 pm
Hij had geen flauw idee waarin hij zich nou weer had mee laten slepen. Een gemaskerd bal van de familie Winter, ter ere van Alison’s verjaardag. Wat had een circus artiest als hij daar nou weer te zoeken? Precies, vrij weinig. Toch hij was er, netjes aangekleed en al. Allemaal dankzij een zekere collega. Victoria had hem gevraagd om haar te vergezellen naar het feest en als er iemand was waar je geen nee tegen moest zeggen was het Vic wel. Zoals afgesproken had hij er voor gezorgd dat hij er acceptabel uit zag en dat hij haar op tijd zou ophalen. Inmiddels stond het tweetal voor de gigantische duren van de Winter’s mansion. ”Zeg, waarom wilde je hier ook al weer naar toe?” vroeg Lev overrompeld door de grootsheid van het alles. Ergens kon hij het wel snappen maar aan de andere kant waren mensen zoals zij totaal niet op hun plek, zelfs al behoorde ze tot de Middle class.

[Suit & Mask]
Tag: Victoria


Up on the mountain I see down below

It's easy to lose yourself I know
avatar
Creature


IC posts :
5


Gender :
Male ♂


Age :
18


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van George Winter op vr aug 04, 2017 9:41 pm
Om het huis open te stellen voor de gehele stad was iets wat hij persoonlijk deed met gemengde gevoelens. Want hij wist haast zeker dat er ook andere mensen hier op af zouden komen, maar hij geloofde erin dat hun beveiliging het wel zou redden. Belangrijker voor hem was dat zijn peet dochter vandaag de meest geweldige avond kreeg die er bestond. Haar cadeautjes zou hij haar later uiteraard persoonlijk geven, maar hij wist goed genoeg dat ze ze geweldig zou vinden. Met een grijnsje trok hij een zwart gekleurd hemd aan, om daar bovenop een grijs jasje aan te doen en een broek in dezelfde grijs tint, afgemaakt door de vers gepoetste zwarte schoenen. George was op een dingetje na er helemaal klaar voor. Het specifieke masker waarnaar hij had gevraagd aan Alix kon je wel speciaal noemen. Een klein grapje tussen hem en de royal guard, en hoewel hij wist dat Alison vandaag niet echt in de mood was voor grapjes zou ze dit nog wel leuk vinden. Hoopte hij dan maar. Al zou hij heel waarschijnlijk toch niet lang genoeg blijven, toch zeker niet tussen de mensen. Misschien dat hij wel van bovenaf zou toekijken, gewoon om een beetje op te letten dat er niets mis ging. Anders ging hij als het ware van het balkon springen en zorgde hij ervoor dat die persoon meteen naar buiten werd gebracht. Uiteindelijk verscheen Alix aan zijn deur en nam hij het masker van haar. ‘Veel plezier Alix.’ Glimlachte hij vriendelijk.

George wandelde uiteindelijk de perfect aangeklede ruimte in en meteen viel zijn blik op Leorina, die net zo nauw aan zijn hart lag als Alison en zijn zoon. George wandelde even op haar af, puur om haar te laten weten dat hij het was en om haar veel plezier toe te wensen deze avond.


It's not who I am underneath, but what I do that defines me.

Outfit
avatar
Aristocrat


IC posts :
4


Gender :
Male ♂


Age :
40


Alignment :
Lawful Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Sebastian Maddox op vr aug 04, 2017 10:08 pm

A glimpse into the head of a menace


Een gemaskerd bal. Natuurlijk hadden ze hem uitgekozen om daarheen te gaan. De plek waar hij natuurlijk echt wel wilde zijn. Niet bepaald. Maar goed hij was Romeo genoeg verschuldigd dus kon dit er echt wel vanaf. Er waren maar enkele mensen van de bende, allemaal speciaal uitgekozen door Romeo en Keiron, gewoon een scout missie. Maar toch nam Sebastian dit soort zaken zeker serieus, alles wat ze te weten konden komen over de Winters en hun mansion was gewonnen kennis. Maar goed voor een bal moest hij er dus wel gepast uit zien. Zijn usual kleding was nu niet zo ragedy maar voor iets als dit moest je wel uitpakken, zeker als outsider anders zou je zo gepakt worden en dat kon de bende echt niet gebruiken. Plus, veel zin in de rage van Romeo had hij ook weer niet. Maar gelukkig vond hij nog wel iets fitting, een zwart hemd met een zwarte broek en een zwart wit jasje. Iets wat hij perfect kon combinen met een masker dat hij eerder die dag ergens in de stad had weten te stellen van een nutteloze omstander.

Met een licht geforceerde glimlach, niet dat het duidelijk was voegde de jongen zich tussen de mensen, sloeg met random voorbijgangers een praatje aan. Liet uitschijnen dat hij een of andere investeerder was. Een rolletje dat hij voor zichzelf had gekozen, omdat hij zo het meeste uit andere mensen wist te krijgen. Iets wat ook duidelijk werkte want meteen bij de eerste persoon waarmee hij een praatje aanknoopte was het al gelukt. Te mooi dit. Al bleef hij zijn rol spelen, klonk werkelijk geïnteresseerd in de zaak, wie weet wat hij deze avond allemaal te weten ging komen!

Outfit & Maskavatar
Outsider
IC posts :
4


Gender :
Male ♂


Age :
20


Alignment :
Chaotic Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Roxanne Keegan op vr aug 04, 2017 10:14 pm
De blondine wierp nog even een blik op de spiegel, haar helderblauwe ogen gleden van boven naar beneden en weer omhoog. Ze zag er goed uit, al moest ze het zelf zeggen. Een zuinige glimlach verscheen op haar gezicht, niemand die haar zo zou herkennen als een guard. Wat perfect was, want ze wilde het graag zo houden dat een groot deel van de outsiders haar kende als Scarlett en niet als Roxanne de Guard. Het mocht dan wellicht niet haar idee zijn geweest om een deel van de Royal Guard undercover te laten gaan op het Masked Ball dat werd gegeven voor Allison's verjaardag, maar het was wel de perfecte kans voor haar geweest om haarzelf daarvoor op te offeren. De rode jurk die ze droeg had ze nog even snel ergens vandaan gevist, maar het zat haar als gegoten. Net zoals de zwarte hakkenschoenen die ze ergens gehaald had. Perfect, bijna. Maar natuurlijk had men niks aan een Royal Guard die de Winters niet kon helpen in geval van nood. Daarom had ze dan ook een revolver bij zich. Onzichtbaar voor het blote oog vastgemaakt aan haar been, waardoor ze deze snel en makkelijk tevoorschijn kon halen - was het nodig. Ze hoopte hem niet te hoeven gebruiken, natuurlijk, maar wie weet wat er allemaal op het bal af zou komen. De uitnodiging was voor iedere stadsbewoner, maar de kans was groot dat ongewenste mensen zoals outsiders en criminelen ook vanavond rond zouden lopen. Wie weet wat er allemaal al gepland was en het was de taak van de Royal Guard om de Winter's daartegen te beschermen.

Ze zuchtte en streek nog even door haar haren heen, waarna ze haar kamer uitstapte en haar weg beende naar de uitgang. Ze zou samen met de rest van de 'bewoners' naar binnen komen, want undercover nam ze heel serieus. Haar zwarte masker droeg ze in haar hand, deze deed ze op toen ze eenmaal buiten was. Kort haalde de blondine diep adem, waarna ze zich nonchalant bij de rest van het volk voegde. Act casual, gelukkig was ze daar goed in. Ze glimlachte naar enige persoon die haar aansprak en sprak rustig en kalm terug, terwijl ze langzamerhand haar weg naar binnen maakte. Eenmaal binnen liet ze haar helderblauwe ogen kort door de zaal glijden. Ze wilde immes wel precies weten waar de Winters waren, maar met die maskers was dat behoorlijk lastig. Ugh. Ze herkende Leorina aan haar gouden jurk en haar bekende postuur, waarna ze ook George zag. Kort krulde haar lippen een beetje op, bij het zien van zijn masker. Echt weer iets voor hem.

outfit || mask


Introduction | Dump

Do not awaken galaxies inside of someone
if you are not even fond of stars
avatar
Citizen


IC posts :
45


Gender :
Female ♀


Age :
21 years old


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Jaspar Tehrani op vr aug 04, 2017 11:21 pm
This could be something if you let it be something

De hele stad hing er vol mee. Posters voor naar het gemaskerd bal te gaan ter ere van de verjaardag van Alison Winter. Kort wreef hij door zijn haren, jeetje. Het was dat een van de mensen die in zijn store was geweest had gezegd dat ze ook zouden gaan anders had hij het waarschijnlijk niet eens overwogen. Want tja, zeg nu zelf dat was niet bepaald een scene voor hem om te zijn. Maar evengoed had hij dus toch besloten om te gaan en om ook ineens de store te sluiten voor de dag. Enkele dagen geleden had hij ook aan Freya gevraagd of ze misschien met hem wilde meekomen. Niet meteen als een date, maar tja ze hadden hun connectie nog geen naam gegeven. Niet dat dat voor hem hoefde maar goed, het leek hem toch wel nuttig om toch iemand mee te komen zodat hij tenminste iemand had om mee te praten als de rest gewoon stom bleek te zijn. Dan trok hij wel met haar naar de wijnkelder of zo, als ze dat al hadden. Jaspar had wel de perfecte outfit voor vanavond al klaar. Het was een basic kostuum, al had hij de mouwen van het jasje omgetoverd tot een soort harnas. Iets wat uiteindelijk geweldig oogde, het voelde wat raar maar details. De volgende stap was om zijn haar nog even te fiksen. Voor het gemak was hij langs gegaan bij Cherry en die had zijn haar gewoon helemaal afgeschoren tot een gemillimeterd kapsel. Iets wat probably een hele shock zou zijn voor Freya straks, maar details. Zijn haar groeide wel weer.

Jaspar was uiteindelijk op weg naar het appartement van Freya, want tja hij ging haar echt niet alleen door de straten laten kuieren. Nee, hij was op dat vlak nog wel een gentlemen of zo. Het enige wat aan zijn gehele outfit nog ontbrak was zijn masker, maar Freya had erop gestaan om zijn masker zelf in elkaar te steken. Iets wat hij helemaal niet erg vond hoor. Stiekem was het best wel spannend, want ze wist weinig tot niets van wat hij had gepland als outfit dus hopelijk stemde het een beetje op elkaar af. Binnen in het complex vond hij al heel snel de juiste deur, waar hij twee acceptabele klopjes op gaf.


<3 | # | Freya
IOA


Mask


avatar
Shopkeeper


IC posts :
18


Gender :
Male ♂


Age :
24


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Freya Lupin op vr aug 04, 2017 11:49 pm
BLOWIN' SHIT UP WITH HOMEMADE DYNAMITE
Eigenlijk was ze totaal niet van plan geweest om te gaan. Dansen, zij? Ze kon nauwelijks lopen. En dan een heel feest ter ere van een of ander verwend blondje dat 17 werd, niet eens een bijzondere leeftijd. Maar goed, Jaspar vroeg of ze mee ging en nog voor ze zich had kunnen bedenken had ze al 'ja' gezegd. Al was dat achteraf niet heel erg geweest, want inmiddels had ze er toch wel zin in gekregen. Zeker toen Jaspar toegaf en ze zijn masker wat mocht opleuken, daar werd het allemaal een stuk interessanter van. De twee maskers lagen naast elkaar klaar op tafel, beide door haar onder handen genomen maar toch verschillend. Ze waren immers voor verschillende personen gemaakt.

Er werd op de deur geklopt en ze wierp nog één blik op de spiegel voor ze open zou doen. De meeste meisjes zouden waarschijnlijk in een jurk verschijnen, maar daar was zij niet zo van dus had ze gekozen voor een wijde broek die losjes over haar brace heen viel. Je zag het nog wel, maar niet zo duidelijk. Het was namelijk niet de bedoeling dat dat haar de hele avond zou laten opvallen, dus zat hij voor de verandering onder haar broek in plaats van erover. Ook haar haar zat voor de verandering los. Ze ging er even met haar hand doorheen voordat ze de deur open deed.

Ze moest even twee keer kijken naar de persoon die voor de deur stond, want al zijn haar was eraf? "Hey Jazz." zei ze verward, waarna ze haar hand uitstak om te woelen door wat er nog van over was. "I like it," zei ze met een glimlach, "En je pak ook." Even bestudeerde ze zijn mouwen. Damn, hij was goed. Ze draaide zich om om de maskers te pakken en die van hem aan hem te geven. "Zullen we gaan?" vroeg ze, waarna ze zijn arm door die van hem stak. Of het nou echt een 'date' was of niet, ze moesten wel gepast aankomen natuurlijk.
@[Jaspar]
notes - outfit & mask
avatar
Citizen


IC posts :
25


Gender :
Female ♀


Age :
18


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Leo Xiaoyu op za aug 05, 2017 3:22 pm

Leo Xiaoyu

Oké, ja, hoe moest hij nou weten dat het een ding was om ''fashionably late'' te komen? Hij dacht juist dat hij goed op tijd moest zijn, maar nee hoor, hij was één van de eersten die arriveerde. Ongemakkelijk keek hij om zich heen, de lege ruimte in zich op nemend. Hij zou vast totaal niet iets gepast aan hebben vergeleken met de anderen. Al zijn gespaarde geld had hij al uitgegeven aan een kleine cadeautje, en hij had toch ook niet kunnen weten dat hij in hemelsnaam ooit naar een gemaskerd bal van de Winters zou gaan? Met een zucht knalde hij met zijn rug tegen de muur aan, zijn ogen naar het plafond gericht. Misschien moest hij gewoon nu nog weggaan, nu het nog kon.First outfit: white t-shirt with no fashionably ripped black jeans and a selfmade mask


Leo Xiaoyu ♕


"the sky might be falling but remember you can fly high"
avatar
Citizen


IC posts :
21


Age :
16


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op za aug 05, 2017 9:33 pm
the world has no right to my heart


Vanaf de balustrade keek ze omlaag de balzaal in. Ze was nog niet helemaal klaar met zich klaarmaken, maar ze was gewoon heel benieuwd en wilde kijken wie er allemaal al waren en hoe ze er uit zagen. Haar zus was al bezig de gasten te ontvangen, waar ze haar ontzettend dankbaar voor was. Op een gegeven moment spotte ze ook al een paar guards die undercover waren. Dat deden ze goed, want het was haar eerst helemaal niet opgevallen terwijl ze ze toch al een hele tijd kende. Iedereen zag er prachtig uit, duidelijk was dat ze allemaal hun best hadden gedaan voor haar verjaardag. Ook hadden ze allemaal een masker op, waardoor er een glimlach op Alison's gezicht verscheen. Vanavond kon ze zelf uitmaken wanneer ze op zou vallen en wanneer ze zich in de menigte zoek zou maken.

Op een gegeven moment spotte ze één iemand die er niet minder goed, maar wel minder netjes uitzag dan de rest. Ondanks het masker herkende ze hem zo. Hmm, dat was niet de bedoeling. Het probleem was niet hoe hij gekleed was, maar dat hij er op deze manier in de negatieve zin uit zou springen en dat wilde ze koste wat kost voorkomen. Ze draaide zich om om iets te vinden waarmee ze zijn aandacht kon trekken. Al snel viel haar blik op een tafel waar een notitieblok en pen op lag. Ze pakte de pen om de woorden 'Leo, kom naar boven! - Ali' er op te schrijven, waarna ze het blad lostrok en er een propje van vormde. Als ze een beetje kon mikken zou het zo op zijn hoofd terechtkomen, en hopelijk niet te hard. Gelukkig lukte dat ook, dus zodra ze het propje had gegooid trok ze zich weer terug van de balustrade. Ze wilde niet dat er nog meer mensen op zouden kijken en haar zouden zien voordat het de bedoeling was.

[+ Leo Xiaoyu]
Outfit: 1 / 2
Nog geen masker.

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Leo Xiaoyu op za aug 05, 2017 10:41 pm
@Leo Xiaoyu schreef:

Leo Xiaoyu

Schrikken?! Nou, je kon het een half hartaanval noemen toen er iets op zijn hoofd belandde. Om een of andere reden dacht hij dat het vogelpoep was... Binnen? Hij bewoog zijn hoofd wat hevig waarna een propje zich vertoonde op de grond. Verbaasd keek hij rond denkend dat hij nu al voor gek uit gemaakt werd door iemand of iets dergelijks, maar aangezien hij niemand echt zag besloot hij het propje maar te openen. Het berichtje maakte hem licht zenuwachtig dus keek hij rond alsof hij niet gezien mocht worden, en keek even lang naar de trap. Nog nooit was hij echt in een kasteel geweest en moest hij het toch echt even goed in zich op nemen. Bovenaan de trap keek hij een beetje verbaasd om zich heen. Ehh, en nu?First outfit: white t-shirt with no fashionably ripped black jeans and a selfmade mask


Leo Xiaoyu ♕


"the sky might be falling but remember you can fly high"
avatar
Citizen


IC posts :
21


Age :
16


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op zo aug 06, 2017 12:06 am
Sophisticated mood swings,
manipulated day dreams
Natuurljk had ook zij de posters in de straten van de stad ontdekt, maar dat ze die avond ook daadwerkelijk voor de deuren van het paleis zou staan had ze van zichzelf niet verwacht. Heel af en toe werden er van dit soort 'evenementen' georganiseerd in het paleis, maar nog nooit had ze er echt interesse in getoond. Tot vandaag dan. Waar die behoefte ineens vandaan kwam was voor haar een raadsel. Ze wist toch wel dat de Winters niet zaten te wachten op haar 'soort' als gast. Die posters hingen dan ook niet voor niets voornamelijk in het Middle en Upper Class gedeelte van de stad. De enige reden die ze kon bedenken was de 'band' die was ontstaan tussen haar en Alison, al kon je het misschien niet eens een band noemen. Het was gewoon iets. Misschien zou het nogal rude overkomen als ze niks van zich zou laten horen op haar verjaardag, en als je iets niet wilde was het wel ruzie met de Winters.
Ze had haar netste kleding bij elkaar weten te schrapen en was via de ondergrondse gangen naar het Upper Class district gereisd. De trein was veel makkelijker geweest, maar het was niet de bedoeling dat mensen wisten waar ze vandaan kwam en haar er om die reden weer uittrapte. Waarschijnlijk was de hele trein vanavond toch al overspoeld met Middle Class inwoners die naar het bal kwamen. Nah, liever zo dan maar. Met het masker voor haar gezicht stapte ze uiteindelijk naar binnen en nam plaats ergens aan de zijlijn, de vrouw in de gouden jurk die de gasten ontving negerende. Heel gemakkelijk voelde ze zich niet tussen dit soort gasten, maar zolang ze een beetje op de achtergrond bleef kwam het goed. Ze kwam tenslotte ook alleen om Alison te feliciteren, daarna ging ze gewoon weer naar huis.

OUTFIT &MASK
@none


Laatst aangepast door Nyx Xiaoyu op di aug 15, 2017 10:27 pm; in totaal 1 keer bewerkt


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Victoria Ramirez op zo aug 06, 2017 2:43 pm
Vandaag was het dan eindelijk zo ver. De paleisdeuren opende zich voor de stadsbewoners dankzij de verjaardag van een van de Winters. Zodra Victoria de posters gezien had wist ze dat dit de perfecte kans was om misschien een goed woordje te doen voor het circus, en wie kon haar daar nou beter in vergezellen dan Lev. In die jongen was geen kwaad te bekennen, al kon hij zijn shifter kunsten misschien beter niet aan de familie tonen.
Zoals afgesproken stonden ze samen voor de paleisdeuren. Vic met een vastberaden blik in haar ogen. "Geen zorgen, het enige wat je hoeft te doen is ze een beetje in te palmen en een goed woordje over het circus spreken." Dat moest niet zo heel moeilijk zijn, toch? "Kom op nou, niet zo treuzelen." Ze haakte haar arm in de zijne en stapte naar binnen. Wie weet kon het nog gezellig worden. Ondanks haar masker zou waarschijnlijk toch iedereen weten wie ze was, gezien haar nogal opvallende haarkleur.
A phoenix in the fire
You can coax the cold right out of me Drape me in your warmth The rapture in the dark puts me at ease The blind eye of the storm Let's go for a walk down Easy Street Where you can be reborn And kiss me on the mouth and set me free But please, don't bite


OUTFIT & MASK


⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀You think by now that I would have learned⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
not to play with fire if I don't wanna get burned
avatar
Citizen


IC posts :
10


Gender :
Female ♀


Age :
19


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Athena Reagan op zo aug 06, 2017 3:56 pm
The eyes tell it all
Met sierlijke stappen ging ze uit de koets dat voor het paleis was gestopt.  Haar handen hielden een deel van de witte jurk omhoog, zodat ze er niet zou opvallen of vuil maken. Haar gifgroene ogen en rost haast fel rode haren gaan meteen opvallen in de menigte. Dit alleen al zorgde ervoor dat ze zich wou gaan omdraaien en weg gaan. Met de zoveelste diepe zucht zette ze zich over haar nervositeit om zich voorbij de deuren van het paleis te begeven.

Athena was dan nog maar juist binnen of ze werd al begroet door de warmte en het zicht van de massa mensen. Met nog steeds haar beide handen een stukje van haar jurk begaf ze zich naar beneden om zich bij de drukte kunnen begeven. Haar oren deden al zeer door het geluid. Dit was een van de vele redenen waarom ze niet graag naar deze gelegenheden ging. Athena zelf had al overgevoelige zintuigen. Ze hoorde en zag dingen veel beter. Dit had voordelen, maar nu was alles een nadeel. Kort gleden haar ogen de zaal rond om zich dan te bevestigen op het eten. Aangezien ze niemand hier kende begaf ze zich maar naar daar om zich daar maar mee bezig te houden.
Iedereen


Outfit x Mask x HairStyle


avatar
Shopkeeper


IC posts :
2


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Fronar Żolnierz op do aug 10, 2017 10:23 pm
TAG: Athena

Ondanks dat hij het een week of twee geleden nog zo’n goed idee had gevonden, begonnen de zenuwen nu toch wel in zijn lijf te prikkelen. Een tijdje geleden waren er posters door heel Yusov opgehangen over het gemaskerde bal bij de Winters, die voor iedereen toegankelijk was. Ook de working class was welkom, maar je moest wel netjes komen—en daar lag het probleem bij hem. Hij ging nooit naar zulke feestjes en beschikte dus ook niet over een enigszins net pak wat ermee door kon. Eerst was hij dus niet van plan geweest om te gaan, hij zou alleen maar voor paal staan tussen alle rijke stinkerds die aanwezig zouden zijn. Een week geleden toen Fronar zich ’s avonds in het centrum bevond en zich terug naar huis wilde begeven liep achter een winkel langs die net nieuwe vracht aan het inladen was, en laat dat net een kledingwinkel met voornamelijk herenmode zijn. In zijn vizier had een glitterig pak nog nieuw in het plastic gelegen, en met een beetje twijfelen had hij deze redelijk impulsief meegenomen—er niet bij nadenkend wat de consequenties konden zijn als ze erachter zouden komen. Maar er was nu geen weg terug meer, en het zou zonde zijn als hij het pak voor niets gestolen had right? Het was ook niet alsof die rijke stinkerds een pakkie minder zo enorm zouden voelen in hun portemonnee, als ze het überhaupt al door hadden gehad.

Wat onwennig in het -voor hem- veel te dure pak was hij de massa mensen het mansion in gevolgd, ervanuit gaand dat ze hem wel de goede weg op zouden lijden—en gelukkig voor hem had hij het juist. Hij beëindigde in een immens grote ballroom waar zich al allerlei mensen met maskers bevonden en van de meeste outfits wilde hij niet eens de prijs weten. Hij spotte dan ook niet veel mensen die tot de working class behoorde, zover hij kon zien wat er verstopt zat onder de maskers. Veel mensen kende hij dus niet en wist dus eigenlijk niet goed wat hij moest doen waardoor hij maar wat doelloos om zich heen stond te kijken, wel de enorme rijkdom bewonderend. Hij spotte ergens tussen de mensen een bos zilverkleurig haar waardoor zijn gedachtes meteen schoten naar de Guard Alix die pas nog bij hem langs was geweest voor wat wapens. Misschien maar beter als hij haar niet zou benaderen nu hij een pak aan had die hij overduidelijk nooit zelf had kunnen betalen, en dat zou nogal merkwaardig overkomen.
Uiteindelijk viel zijn oog op een lange tafel waar allemaal eten opstond, iets wat hij niet kon weerstaan natuurlijk. Al helemaal niet gezien het feit dat deze hoogstwaarschijnlijk door echte chefkoks was bereid. Voorzichtig baande hij een weg door de mensen heen richting de tafel. Zijn ogen gleden over de grote diversiteit aan hapjes waardoor hij niet goed wist wat het allemaal überhaupt was en wat hij zou moeten pakken. Uiteindelijk viel zijn oog op een schaal met kleine wraps die er wel heel erg lekker uitzagen. Het probleem was alleen dat er een rossige dame met een enorm jurk in de weg stond, waar hij niet goed omheen kon zonder over der jurk heen te moeten lopen. En dat deed hij liever niet. “Excuseer mij,” begon hij en tikte voorzichtig op haar schouder om der aandacht te trekken. “Zou u misschien zo’n kleine wrap kunnen aangeven, alstublieft?” vroeg hij beleefd aan der. Hij wist niet of ze graag met u aangesproken werd, maar je kon die hogere klasses maar beter te vriend houden. Hij zag er op het moment wellicht niet uit als een lage klasse, maar een conflict krijgen met iemand vermeed hij liever.
circe

Outfit & Mask


avatar
Citizen


IC posts :
15


Gender :
Male ♂


Age :
24 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op ma aug 14, 2017 3:35 pm
THIS WINTER SKY
HOW CAN ANYONE SLEEP?
We've done this all before We were angels once Don't you remember Joy and life Inside our souls and nobody knows
Met genoegen keek Alison toe hoe Leo het briefje ontdekte en inderdaad richting de trap liep. Ze wilde hem net tegemoet komen, toen haar blik op iemand anders viel die een beetje ongemakkelijk aan de zijkant stond. Haar adem stokte in haar keel. Ze had niet verwacht haar hier te zien, het leek niet echt haar ding te zijn en daarbij had ze niet verwacht dat Nyx haar überhaupt nog had willen zien. Maar kennelijk had ze haar toch niet zo heel erg afgeschrikt, want ze was er nu maar toch. Even bleef ze nog staan kijken, veilig van boven waar ze dat waarschijnlijk ongezien kon doen. Toen viel haar blik op beweging in haar ooghoek en realiseerde ze zich dat Leo inmiddels wel bovenaan de trap gekomen moest zijn. Snel liep ze naar hem toe. "Leo, hey!" zei ze, opgewonden dat hij er was. Ze gaf hem even een kus op de wang als begroeting. Haar hand legde ze op zijn arm. "Luister, ik ben blij dat je er bent, maar je moet wel wat anders aan." Het was nogal direct, maar wel gewoon waar dus dan schroomde ze niet om het ook gewoon te zeggen. Daarbij zou ze hem er gewoon mee helpen. "Frederick heeft denk ik nog wel wat dat je kan lenen." zei ze met een glimlach. Tegen de tijd dat ze klaar waren zouden er waarschijnlijk wel genoeg mensen zijn dat ze zelf ook naar beneden zou kunnen komen.
@LEO (NYX)
#000 WORDS
NOTES
Outfit: 1 / 2
Nog geen masker.
CREDIT TO ARIA


Laatst aangepast door Alison Winter op di aug 15, 2017 10:38 pm; in totaal 5 keer bewerkt


welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Rafael Simons op ma aug 14, 2017 10:04 pm


if it ain't baroque
don't fix it.

Als er iemand was die vanavond de show moest stelen, dan was het wel Alison Winter. Hij was dan ook vroeg in de voormiddag al naar de mansion vertrokken, met een aantal koffers vol kleding die hij speciaal voor deze gelegenheid aan de kant had gehouden. Hij moest niet alleen Alison voorzien van een outfit, maar ook haar nichtje, neefje, ouders en George en zijn vrouw. Voor de oudere generatie ging alles net iets makkelijker, ze waren sneller tevreden gesteld. Niet dat zijn werk daarom van mindere kwaliteit was of met mindere finesse was uitgekozen. Alle Winters zouden vanavond de show stelen, maar Alison zou het middelpunt van de aandacht zijn met haar ensemble.

Rafael stond dan ook tevreden toe te kijken, een glaasje bubbels in de hand, toen de familie zijn arrival maakte. Even later kwamen ook de gasten aan, en hij zag ook wel dat hij in zijn opzet geslaagd was. De aandacht ging onverbiddelijk naar Alison.. Behalve bij één iemand, die binnen kwam gelopen en de gastvrouw compleet voorbij liep. Hé ehm.. Please?? Raf liep op de figuur af, niet eens zeker zijnde of het een man of een vrouw was, maar hé, boeiend. Hoe dan ook zou hij er iets van zeggen. "Weet je, er zijn twee dingen die mensen doen als ze een huis binnenkomen, zeker op uitnodiging", Begon hij, en het kwam er echt weer meer hautain uit dan hij bedoelde. "En dat is hun voeten afvegen en de gastheren en gastvrouwen begroeten", Vervolgde hij. "En liefst in die volgorde", Voegde hij nog toe. Moest hij hier echt weer etiquette lesjes gaan geven hmm?

tag: Nyx
suitLaatst aangepast door Rafael Simons op ma aug 14, 2017 10:20 pm; in totaal 1 keer bewerkt


avatar
Citizen


IC posts :
1


Gender :
Male ♂


Age :
24


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Romeo Haris op ma aug 14, 2017 10:11 pm

i'm just different

i don't have to fit in。Het evenement waarvoor ze in eerste instantie naar camp Voodoo waren gegaan, was eindelijk aangebroken. Het was makkelijk geweest om de uitverkoren bendeleden in zo'n apenpakkie te hijsen. Ze zaten immers dicht genoeg bij de grote stad nu, en nette kledij viel bij wijze van spreken voor het oprapen. Zeker voor een bende gespecialiseerd in dingen subtiel laten verdwijnen. Romeo had niet eens de moeite genomen om een masker te zoeken. Hij droeg gewoon een simpele zonnebril, alsof hij echt iets gaf om de dresscode. Vanaf hij voorbij de guards was, zou hij hem toch afnemen. Iedereen herkende hem van kilometers ver toch door zijn tattoos. Maar dat was niet erg. Er waren nog genoeg andere leden aanwezig, die wel undercover zouden kunnen blijven.

Binnen was het echt enorm druk, maar dat was eigenlijk alleen maar prima. De jongeman nam zijn zonnebril af en stak hem in zijn zakken. De perfecte plek eigenlijk om hem gestolen te worden, maar ach, ze waren onder deftig volk. Hij hoopte maar dat zijn bendeleden hun pootjes voor één avond konden thuis houden. Hij wilde niet de aandacht op zich vestigen. Ondertussen keek hij ook uit naar Leorina, de main reason waarom hij hierheen was gekomen. Net toen hij wilde opgeven en een munchie wou gaan nemen, zag hij haar voorbij lopen. Romeo schoot vooruit, greep haar stevig vast bij haar bovenarm en keek haar net zo lang aan tot ze door had wie ze voor haar neus had staan.

tag: Leorina
suitwe're never gonna survive unless
we get a little crazy。

avatar
Outsider


IC posts :
22


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Lev Nekrasov op di aug 15, 2017 6:17 pm
De vast beraden blik die in Vic's ogen te vinden viel was te verwachten. Het leek haast alsof zij nooit ergens over twijfelde, ze was altijd zo zeker over zichzelf. "Geen zorgen, het enige wat je hoeft te doen is ze een beetje in te palmen en een goed woordje over het circus spreken." De bemoedigende woorden deden hem aan de ene kant wel goed. Aan de andere kant was het ook Victoria die ze uitsprak. Dat betekende dat het voor haar waarschijnlijk voor zichzelf sprak terwijl hij er nog wel wat meer moeite mee zou hebben. "Kom op nou, niet zo treuzelen." Het roodharige meisje had haar arm al in de zijne gehaakt voor hij ook maar de kans kreeg om de knipperen. Na een zucht te hebben laten ontsnappen ging de jonge man wat rechter staan en liep arm in arm mee naar binnen. Ook daar werd hij opnieuw overdonderd door de manier waarop alles er uit zag. God... Waarschijnlijk zou hij hier net zo goed tussen passen als iemand uit de Working Class. Het masker hielp hem dan gelukkig nog om een soort van anoniem te blijven.Tegen de tijd dat hij genoeg had rond gestaard wendde hij zich tot Victoria. "Wil je wat te drinken?" vroeg hij. Het was toch etiquette dat de man voor de vrouw wat te drinken ging halen, of niet?

[Suit & Mask]
Tag: Victoria


Up on the mountain I see down below

It's easy to lose yourself I know
avatar
Creature


IC posts :
5


Gender :
Male ♂


Age :
18


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op di aug 15, 2017 11:02 pm
Sophisticated mood swings,
manipulated day dreams
Een tikje ongeduldig staarde ze naar de voorbijgangers. Ze had al een hoop van dat volk voorbij zien komen, maar Alison was nergens te bekennen. Als ze een horloge had gehad had ze er nu haar ogen niet vanaf kunnen houden. Minuten leken voorbij te vliegen, en met elke minuut voelde ze zich minder op haar gemak tussen het hogere volk. Ze wilde hier eigenlijk helemaal niet zijn, maar de blondine zou zo vast wel komen. Zou ze te laat komen op haar eigen verjaardag? Dat leek haar wat onwaarschijnlijk, maar als het om de Winters ging wist je het nooit.
Tot nu toe had iedereen haar eigenlijk wel met rust gelaten, op enkele vreemde blikken na. Het was ook niet echt gebruikelijk om de hele avond in je eentje tegen een muur te staan. Helaas kwam hier een einde aan, en al snel kwam er een nogal een opmerklijke verschijning op haar afstappen. Aan zijn gezicht was te zien dat andere intenties had dan het maken van een praatje. Zou hij haar door hebben? Zodra hij zijn verhaal begon merkte ze al snel dat dit niet het geval was, maar op wat hij wel te zeggen had had ze nou niet echt een antwoord klaar liggen. Ze was niet eens uitgenodigd. Enkele seconden keek ze hem een beetje verward aan, waarna ze een van haar voeten droogjes over de grond veegde en een hand opstak richting de vrouw in de gouden jurk. "Th-" Voor ze haar bedankje had uitgesproken bedacht ze is. "Bedankt." Wist zij veel wat voor vreemde rituelen deze mensen hadden. Wat ze immers wel wist is dat ze zich eraan zou moeten houden de rest van de avond.

OUTFIT &MASK
@rafael


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Leorina Winter op di aug 15, 2017 11:57 pm
while i powder my nose

He will powder his gums

''I hate the air he breathes, his foolish decrees, his words so contrived.''

Inmiddels had ze al een hele hoop gasten begroet, bekenden en onbekenden. Ze verwachtte niet heel veel gasten meer, vandaar dat ze besloot dat het genoeg was voor vanavond. Ze zwaaide en glimlachte richting George die haar richting op gestapt was en maakte zich vervolgens een weg naar het buffet. Het was tenslotte haar zusje's verjaardag en dat betekende dat zij na al de gebeurtenissen van de afgelopen periode ook wel weer eens een leuke avond mocht beleven. Waar Alison zelf uithing wist ze niet. Misschien had Cerridwen haar haar verpest en voerde ze nu een oorlog boven. Ach, ze zou zo wel komen en dan zou ze al snel merken hoeveel mensen zich hadden verzameld in het paleis speciaal voor haar. De gedachten alleen al toverde een kleine glimlach op haar gezicht.
Al snel verdween die glimlach toen ze iemand haar pols vast voelde pakken en even leek het of haar hart stopte. De manier waarop gaf haar eigenlijk al genoeg informatie over wie zich achter haar bevond, maar ze wilde het te graag niet geloven. Zodra ze zich had omgedraaid duurde het even voor ze het gezicht voor zich verwerkt had. Hij had niet eens de moeite genomen zijn identiteit te verbergen. Vanuit haar ooghoeken checkte ze snel of er mensen in de buurt waren, waarna ze haar aandacht weer op hem vestigde. "Ik heb je gegeven wat je wilde, laat me met rust."  Siste ze tussen haar lippen door op een volume dat alleen hij zou kunnen horen. Hij zou haar ook met rust moeten laten, ondanks dat ze de deal een beetje gesaboteerd had. Hij kon daar niks van weten. Zou hij gekomen zijn om de 'stand van zaken' te checken? Ze wierp een snelle blik op haar buik. Misschien was het feit dat ze de laatste tijd ietsjes aangekomen was wel een voordeel in deze situatie. Zo zou ze hem vanavond in ieder geval om de tuin kunnen leiden.

TAG: Romeo

"This time, let an evolution shake our lives, we’ll overcome the chaos."
ABOUT VOICE
avatar
Aristocrat


IC posts :
17


Gender :
Female ♀


Age :
20 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Leo Xiaoyu op wo aug 16, 2017 1:25 pm

Leo Xiaoyu

Bij het zien van haar stond er gelijk een vrolijke grijns op zijn gezicht, één die kort verdween uit verbaasdheid toen hij lippen tegen zijn wang voelde. Waarschijnlijk was dat normaal, maar hem deed het toch wel even roze kleuren. "Hey!" Reageerde hij vervolgens vrolijk. Hij keek kort naar zijn outfit toen ze dat meldde en vervolgens leunde hij ook even opzij om naar beneden te kijken. Goed dan, ze had wel gelijk. Maar iets van Frederick aantrekken? Waarschijnlijk was die outfit dan duurder dan zijn huis! "Ehh, o-oke? Maar vindt hij dat wel goed?" Straks dacht Alison dat het een goed idee was maar had Leo vervolgens een familiedrama, nee bedankt!Leo Xiaoyu ♕


"the sky might be falling but remember you can fly high"
avatar
Citizen


IC posts :
21


Age :
16


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op wo aug 16, 2017 9:52 pm
[quote="Alison Winter"]
THIS WINTER SKY
HOW CAN ANYONE SLEEP?
We've done this all before We were angels once Don't you remember Joy and life Inside our souls and nobody knows
Ze haalde haar schouders op. "Sure. En anders laat ik het vervangen en bied ik duizend keer m'n excuses aan en dan komt het ook wel goed." Zij en Fred hadden bijna nooit ruzie en ze zou ervoor zorgen dat ze niet een van zijn mooiste pakken uitkoos, dus dan zou het wel goedkomen. "Maar we moeten wel snel zijn, ik wil niet mijn eigen verjaardag missen!" grijnsde ze. Ze pakte zijn hand om hem richting Fred's inloopkast te leiden.

Eenmaal aangekomen trok ze een kast open waar een aantal netjes gestreken en gestoomde pakken naast elkaar hingen. Ze liet haar blik even over Leo glijden, ze leken wel ongeveer even groot te zijn dus dat was mooi. Ze zocht even door de selectie aan pakken en begon ondertussen tegen Leo te praten. "Ik vind het wel echt fijn dat je er bent, Leo." begon ze, "Ben je eigenlijk alleen gekomen? Of met iemand anders?" Ze deed haar best het casual te laten klinken, alsof ze doelde op een date, maar eigenlijk vroeg ze zich af of hij met Nyx was gekomen. Misschien was ze alleen maar hier om haar broertje een plezier te doen, dat zou nog een logische verklaring zijn ook. Uiteindelijk vond ze wat ze zocht en stond ze op haar tenen om de hanger waar het pak aan hing uit de kast te pakken. Ze gaf het aan Leo. "Probeer deze eens?" zei ze met een glimlach. Als het allemaal goed zat kon ze haar masker zoeken en naar beneden gaan.
@LEO
#000 WORDS
NOTES
Outfit: 1 / 2
Nog geen masker.
CREDIT TO ARIA


welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Jaspar Tehrani op vr aug 18, 2017 6:54 pm
This could be something if you let it be something

Wat hem bezielde om naar dit feest te gaan wist hij ook niet. Maar het kon zeker nog interessant worden als hij met de juiste personen kon spreken, natuurlijk was hij er niet op uit om een of andere investeerder aan de haak te slaan maar het zou zeker en vast mooi meegenomen zijn als het zo was. Maar gewoon een hoop nieuwe klanten aanwerven was voor hem al goed genoeg. Dan kwam er nog een tweede puntje, waarom hij Freya had uitgenodigd. Wel, dat was basically omdat hij zich niet wilde gaan vervelen in dat veel te grote huis en hij wist haast zeker dat het meisje dat hij had ontmoet in het badhuis hem daarbij zou kunnen helpen. Plus, heel stiekem zag hij haar ook wel zitten dus wie weet wat deze avond zou brengen.

Een grimas was op zijn gezicht verschenen toen hij voor Freya’s deur stond. Deze avond ging geweldig worden, maakte niet uit waar hij zich bevond zolang hij maar wat plezier kon maken. De playground voor deze avond was het Winter Mansion, een plek die hij anders waarschijnlijk nooit zou betreden. Daar had hij niet bepaald behoefte aan, al had hij persoonlijk ook niets tegen de adellijke familie die er woonden. Maar Jaspar focuste zich van kleins af aan al enkel en alleen op zijn eigen leven, met hier en daar een uitzondering voor vrienden en natuurlijk familie. Bijna wilde hij voor een tweede maal op haar deur kloppen toen die uiteindelijk open zwaaide. Goedkeurend bekeek hij het meisje even. Dang, dat was een heel verschil tegenover de eerste keer dat hij haar had gezien. Niet dat hij klaagde over toen hoor, want tja veel beter werd het uiteindelijk niet. Dat Freya verbaasd was over zijn update van zijn haar deed hem eventjes lachen. Dat ze door zijn haar woelde vond hij voor een keer niet erg, moest het nog lang zijn geweest dan zouden ze nu in staat van oorlog verkeren maar nu was er niet veel aan. ‘Well, you better.’ Sprak hij al lachend. Het complimentje over zijn pak duidde op de mouwen daar was hij zeker van, maar stiekem had hij het daarvoor ook gedaan. Nou ja, dat en om speciaal te doen. 'You look marvelous btw.'

Jaspar nam zijn masker aan en glimlachte even. ‘You outdid yourself with this.’ Complimenteerde de jongen haar waarop hij het masker over zijn ogen schoof. ‘Hiermee kan ik wel door?’ Vroeg hij ter bevestiging aan haar. Vast wel. Onder haar aanraking spande hij zijn arm eventjes op, niet dat hij er geweldig veel van voelde door het metaal maar details. Samen met het meisje aan zijn arm kuierde ze verder over de straten opweg naar het huis van de Winters. Duidelijk waren zij niet de enige, nee op de weg naar daar werden ze vergezeld door zeker nog een tiental mensen die uit dezelfde richting kwamen. Logisch.

Samen met Freya wandelde hij naar binnen, stond toch lichtjes versteld van hoe ze de balruimte hadden aangekleed. Maar goed, hier had de familie hun mannetjes voor dus eigenlijk gingen die credits naar die mensen al zouden ze het toch nooit te horen krijgen. ‘Wil je wat drinken of had je iets anders in gedachten?’


<3 | # | Freya
IOA


Mask


avatar
Shopkeeper


IC posts :
18


Gender :
Male ♂


Age :
24


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Gesponsorde inhoud
Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum