[EVENT] Winter's masked ball

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Freya Lupin op za aug 19, 2017 11:31 pm
BLOWIN' SHIT UP WITH HOMEMADE DYNAMITE
Ze grijnsde na het horen van zijn complimentjes, waar hij overigens niet zuinig mee was. Dat klopte ook wel met het beeld dat ze van hem had. In de korte tijd dat ze hem kende was ze er achtergekomen dat hij makkelijk en speel was in wat hij zei, plagend soms ook. Al kon ze niet anders dan het gewoon maar te accepteren. Haar uiterlijk was één ding, dat was gewoon omdat er een dresscode was, maar dat haar werk de waardering kreeg die het verdiende was ze blij mee. Ze volgde zijn voorbeeld door haar eigen masker ook op te zetten, waarna ze knikte. "Onherkenbaar." grijnsde ze, al kwam dat ook doordat zijn tattoos nu bedekt waren. Such a shame.

Ze bevonden zich naar het Winter kasteel. Als ze het zich goed herinneren werd het officieel niet een kasteel genoemd, maar holy shit dat was het dus echt wél. Ze stond nog met open mond om zich heen te kijken toen ze Jaspar's stem hoorde, en meteen draaide ze zich naar hem om en knikte ze. "Drinken. Graag." Eerst maar even settlen voordat ze iets anders zou doen. "Herken jij hier iemand?" siste ze tegen hem, terwijl ze hem naar de dranktafel volgde. De maskers maakten het al niet makkelijker, maar daarnaast leek iedereen ook zo op zijn plaats dat ze zich niet voor kon stellen dat ze ze kende. Hoewel ze wel iemand zag die misschien een keer een klant van haar was geweest. Hmm. Misschien waren er nog wel anderen, maar had ze ze gewoon nog niet gezien. Het was ook al wel behoorlijk druk.
@[Jaspar]
notes - outfit & mask
avatar
Citizen


IC posts :
25


Gender :
Female ♀


Age :
18


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Jaspar Tehrani op zo aug 20, 2017 2:47 pm
This could be something if you let it be something

Complimentjes hoorde er nu eenmaal bij als je iemand mee vroeg naar een bal of zo. Zeker als het echt waar was ook! ‘Dus we kunnen vanavond doen wat we willen, of zijn wie we willen.’ Klonk het op een uitdagend toontje. Niet dat dat officieel zijn plan was hoor, maar dat kon echt nog wel grappig worden. Eens kijken of ze de Winter’s en misschien hun beveiliging om de tuin konden leiden door een of andere aristocraat uit te hangen. Maar goed, dat konden ze nog altijd later beslissen. Nu moesten ze er eerst en vooral raken!

Dat het huis van de familie groot was, was absoluut geen leugen. Maar om heel eerlijk te zijn deed het de jongen maar vrij weinig. Jaspar kwam van het weeshuis en na daar te hebben gezeten was echt elke plek waar hij kwam een kasteel voor hem. Trouwens zelf mocht hij niet klagen, met dat hij de loods voor de helft had ingericht als zijn huis zat hij er ook nog wel goed bij al zei hij het zelf. Natuurlijk was het niet zo luxueus als dit, maar hij was blij met wat hij had. Plus, als hij al eens iemand uitnodigde moest hij zich al geen zorgen gaan maken dat een of andere sukkel zijn hele huis leegroofde. Iets wat de Winter’s waarschijnlijk wel deden.

Samen met Freya wandelde hij naar de dranktafel, eens kijken wat ze allemaal in de aanbieding hadden. Me zijn aandacht bij de uitgestalde drankflessen op de tafel hoorde hij haar vraag maar half. Hij draaide zijn hoofd waarbij hij haar recht in de ogen aan keek. ‘Ik hoef maar 1 iemand te herkennen deze avond. En dat ben jij.’ Knipoogde hij charmant waarbij hij een fles rode wijn nam en twee glazen uitschonk om haar daar een van te overhandigen. ‘Let’s toast on a wonderfull evening.’ Zachtjes klinkte hij zijn glas tegen het hare aan waarop zijn blik even over de menigte ging. 'So, you in to dancing? Of moet ik je op een andere manier charmeren?'


<3 | # | Freya
IOA


Mask


avatar
Shopkeeper


IC posts :
18


Gender :
Male ♂


Age :
24


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Freya Lupin op zo aug 20, 2017 10:28 pm
BLOWIN' SHIT UP WITH HOMEMADE DYNAMITE
Enigszins verrast keek ze hem aan, even niet wetend wat ze moest zeggen. Blij verrast, dat wel. "Jij ben wel echt een gentleman, hè Jazz?" zei ze grijnzend. Ze hief haar glas en tikte het tegen de zijne aan. "Cheers." zei ze, waarna ze het glas aan haar lippen bracht om een slok te proeven. Bijna verslikte ze zich, ze had niet verwacht dat het zó goed zou smaken. "Holy-" Ze nam nog een slok, liet het even over haar tong rollen voordat ze het doorslikte. "Oké, laten we een deal sluiten." Want ja, wat deden ze anders? Ze had haar handdoek uiteindelijk ook teruggekregen door het sluiten van een deal. If it ain't broken, don't fix it. Ze pakte de fles wijn van tafel met het etiket naar haar toe gedraaid. "Jij gaat die wijn proeven en raden wat er in zit, en als het klopt wil ik wel met je dansen. Dan mag je me charmeren door te proberen me er op de dansvloer goed uit te laten zien." grijnsde ze. Ze hield wel van dit soort spelletjes, niet alleen om de competitieve zijde ervan maar ook omdat het nog wel eens hilarisch uit kon pakken. Want om eerlijk te zijn was dansen niet écht haar ding, naast het feit dat ze er door haar ben van haar leven niet elegant uit zou zien had ze het voor het ongeluk ook nooit echt gekund. Niet veel gedaan, ook. Dus dat zou nog een hele opdracht worden. Ze duwde haar masker iets hoger op haar neus nadat die een beetje was afgezakt, waardoor de uitdagende blik die ze hem schonk wat beter zichtbaar was.
@[Jaspar]
notes - outfit & mask
avatar
Citizen


IC posts :
25


Gender :
Female ♀


Age :
18


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Leo Xiaoyu op zo aug 27, 2017 1:59 pm
Oké, oké, het klonk alsof het niet erg zou zijn. Daarbij was dit een one time chance toch? Hij knikte vol instemmend toen ze zei dat ze haar eigen verjaardag niet mocht missen, en dat zou helemaal niet door hem moeten komen.

Vol verbazing keek hij naar de pakken die er lagen, hij had ook niet anders verwacht maar voor iemand als hij was het toch wel verbazend om dat te zien. Alison schudde hem weer uit zijn dromen en verlegen krabte hij over zijn achterhoofd. Alison Winter vond het fijn dat hij op haar feest was. Dromerig staarde hij naar d'r toen ze omdraaide en pas na een paar seconden drong het door wat ze zei. Uhm, moest hij zich nu hier om gaan kleden? Hij pakte het pak aan en nogal verlegen maar toch kleedde hij zich voor haar neus uit en aan, waarna hij met een tevreden blik naar haar glimlachte toen het leek te passen. "En?"


Leo Xiaoyu ♕


"the sky might be falling but remember you can fly high"
avatar
Citizen


IC posts :
21


Age :
16


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op ma aug 28, 2017 8:08 pm
THIS WINTER SKY
HOW CAN ANYONE SLEEP?
We've done this all before We were angels once Don't you remember Joy and life Inside our souls and nobody knows
Ze giechelde even toen Leo zich gelijk begon om te kleden. Ze had hem nog zijn privacy willen gunnen door de kamer uit te gaan, maar daar was het nu te laat voor dus draaide ze zich maar een beetje om. Bij het horen van zijn stem draaide ze zich nieuwsgierig weer terug. Ze grijnsde even. Not gonna lie, hij zag er goed uit, wat betekende dat zij haar taak goed had volbracht. Zo kon hij tenminste op het feest verschijnen. "Alsof het voor je gemaakt is." antwoordde ze met een glimlach. "Nu, laten we maar gaan." en ze pakte zijn hand om hem weer naar de gang te leiden. Voordat ze naar het feest gingen moesten ze nog even een omweg maken naar haar eigen kledingkast, waar haar masker nog lag. Ze liet zijn hand weer los, want ze had beide handen nodig om de satijnen linten achterop haar hoofd vast te binden. Normaal zou ze dat laten doen door een van haar kamermeisjes, maar ze had nu echt even geen zin om daarop te wachten. Ze wilde gewoon naar haar feest! Of misschien vooral naar een bepaald persoon die daar was. Ze kreeg kriebels in haar buik bij het denken aan de kus, ook al was het misschien niet echt een kus te noemen. Hoe dan ook, ze was blij dat het masker de rode wangen die ze de laatste tijd kreeg nog enigszins zou verbergen. Ze grijnsde even naar Leo. "Let's go."

Ze had besloten om niet via de grote trap af te dalen, maar een kleinere die wat meer verstopt was. Het hele idee van een gemaskerd bal ging natuurlijk ten onder als ze een grote entree zou maken. Al zou ze waarschijnlijk alsnog wel opvallen, ze was immers gewoon een opvallende verschijning, ook al was haar gezicht half bedekt. Net als Nyx, trouwens. Ze waren inmiddels bij de balzaal aangekomen en ze was de eerste persoon die Alison zag. Ook al waren er zoveel mooie mensen. Ook al had George een apart masker op en stond Leorina in haar prachtige gouden jurk met iemand met wel heel veel tattoos te praten die Alison nog nooit had gezien. Ze registreerde zelfs nauwelijks dat Raf zo vlakbij Nyx stond. Zonder dat ze er erg in had begon ze zich een weg door de menigte te banen, haar kant op. Of Leo haar nog volgde of niet had ze geen oog op. En opeens stond ze voor haar. En opeens wist ze niet wat ze moest zeggen, en besefte ze zich dat het wel eens awkward kon zijn, en wat als ze toch voor de verkeerde stond? Even stond ze daar, maar al snel verscheen er een scheve glimlach op haar gezicht en begroette ze degene voor zich met een simpel "Hallo."
@LEO, NYX (GEORGE, LEORINA, RAFAEL)
#000 WORDS
NOTES
Outfit: 1 / 2
Mask
CREDIT TO ARIA


welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op ma aug 28, 2017 8:56 pm
Sophisticated mood swings,
manipulated day dreams
Ze had zichzelf beloofd om zo snel mogelijk weer naar huis te gaan, maar Alison was er nog niet eens en ze vond het nu eigenlijk al wel weer mooi geweest. De jongeman voor haar bracht ook niet echt een uitnodigende sfeer met zich mee, tenminste, niet naar haar toe in ieder geval.
Ze wachtte op het antwoord van degene voor zich, maar voor hij deze kon geven stond er iemand anders voor haar neus die haar begroette. Het was niet moeilijk om te zien welk gezicht zich achter het masker schuilhield, misschien mede door haar spectaculaire jurk. De mijnwerker was nogal verbaasd dat ze opeens voor haar neus stond. Had ze de in die paar seconden dat ze in gesprek was de 'grote entree' gemist? Het zal wel, in ieder geval was ze er nu en op een of andere manier voelde het bal meteen een stuk minder vervelend. "Daar hebben we dan eindelijk de jarige prinses." Antwoordde ze met een glimlach, waarna ze kort haar blik over haar hele outfit liet glijden. Ze zag er mooi uit, maar dat was vast verplicht op je verjaardag, helemaal als Winter. Ze hoopte dat het vanavond niet al te ongemakkelijk zou zijn gezien de gebeurtenissen op het schip. "Ik kon natuurlijk niet aan komen zetten zonder cadeau, maar daarvoor je moet wel event mee lopen.'' Het was misschien niet het meest gebruikelijke cadeau voor een verjaardag zoals deze, maar geld voor sieraden en dergelijke had ze helaas niet. Ze stapte de mensen massa door richting de hal waar het cadeau stond, af en toe achterom kijkend of Alison haar nog wel bijhield. Hopelijk zou ze het iets vinden.

OUTFIT &MASK
@Alison


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Jaspar Tehrani op di aug 29, 2017 1:58 pm
This could be something if you let it be something
‘Ik probeer mijn gezelschap daar toch altijd van te overtuigen.’ Grijnsde hij breed. Niet dat het zo veel moeite was, want tja hij straalde gewoon charme uit. Blijkbaar hadden de Winter’s wel een zeer goede smaak in wijn gezien de reactie van Freya. Zelf was hij maar fan van de iets sterkere dranken, maar voor een avond als deze maakte hij graag een uitzondering. Voor even ging zijn blik uit over de andere aanwezigen. Er was wat beweging onder sommige van de feestgangers, hij was er bijna zeker van dat het meisje dat zich in de richting van iemand anders bewoog, Alison was, de jarige herself. Maar het was niet genoeg om zijn aandacht vast te houden, zeker niet met Freya die aan kwam sluipen met een deal nadat ze de fles had vast genomen. Euh, planning a party of zo? Maar nee, er stak meer achter. Natuurlijk wat had hij anders verwacht. Maar goed het was een eerlijke deal, al was hij hier wel ziek slecht in. Hij had het nog nooit gedaan, echt wijn proeven. Maar een van de hoofdzaken waar wijnen van gemaakt was, waren druiven. Given the color, een donker rode kleur, zou het wijzen op zwarte druiven. Tenminste als zijn verstand goed zat. Jaspar nam een klein slokje van de wijn, liet hem over zijn tong rollen, over al zijn smaak papillen glijden, voor hij hem door slikte. ‘Blauwe druiven is er al zeker een van. Volgens mij de Sangiovese druif.’ Sprak hij bedenkelijk, al verscheen er ook wel een grijns op zijn gezicht. Druivensoorten, jezus dat hij die kennis ooit nog mocht gebruiken. ‘Ook een toets van framboos. Verder een hoop voeten van het platstampen van de druiven.’ Klonk het al lachend. Wist hij veel wat er allemaal in wijn kon zitten. Het meest overduidelijke had hij haar al gepresenteerd.

‘Dus, heb ik gewonnen of niet?’Die kans was 1 op de honderd. Maar als hij niet gewonnen had, dan ging hij haar wel gewoon ontvoeren of zo. Want om heel eerlijk te zijn had hij er al kinda genoeg van, om onder de mensen te zijn. Als zij daar anders over dacht, ging de jongen natuurlijk wel blijven hoor.<3 | # | Freya
IOA


Mask


avatar
Shopkeeper


IC posts :
18


Gender :
Male ♂


Age :
24


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van George Winter op di aug 29, 2017 2:15 pm
George was aan de bar gaan staan waar enkele mensen zich hadden verzamelt. Met een fijn glaasje rode wijn sloeg hij de gasten gade, al ging zijn aandacht voornamelijk uit naar de Winter kinderen die zich in de ruimte bevonden. Zo had Alison een entree gemaakt, met een bepaalde jongeman die hij totaal niet kende. Al kende hij wel de kleren die de jongen aan had. Het was een pak van zijn zoon. Bedenkelijk wreef hij even over zijn kin, wat was die aan het bekokstoven? Maar goed, problemen ging hij er niet van maken als die onbekende jongen bij zijn nichtje hoorde dan zij het zo. Wat zijn interesse wel wekte was de persoon waarop Alison af ging, al bleef zijn blik voor enkele seconden rusten op Leorina die aan het praten was met een knul die net een tikje te veel tattoo’s had voor zijn smaak. Maar goed, no judgement. Zijn daddy camera ging weer naar Alison die nu bij een meisje stond, iemand die hij vaag kende van een van zijn bezoekjes uit de mijnen. Kort trokken zijn mondhoeken omhoog. De manier hoe het gezicht van zijn nichtje was vertrokken deed hem glimlachen. Daar stak duidelijk meer achter! Tijd voor hem om dat uit te zoeken, later.


It's not who I am underneath, but what I do that defines me.

Outfit
avatar
Aristocrat


IC posts :
4


Gender :
Male ♂


Age :
40


Alignment :
Lawful Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op vr sep 01, 2017 4:58 pm
THIS WINTER SKY
HOW CAN ANYONE SLEEP?
We've done this all before We were angels once Don't you remember Joy and life Inside our souls and nobody knows
Na hun laatste ontmoeting had ze niet zo goed geweten wat ze hier van zou moeten verwachten. Ze wist überhaupt niet of Nyx zou komen, en anders misschien alleen om Leo te begeleiden. Toch leek ze er ook echt wel voor haar te zijn, want kennelijk had ze op haar gewacht. Alison moest ook toegeven dat ze er niet echt boos of geïrriteerd uitzag, voor zover dat door het masker te zien was. Opeens vond ze het idee van die maskers wat minder, ze had liever gewoon de kans gekregen om haar hele gezicht te kunnen bewonderen zien. Even fronste ze. "Ik ben geen-" maar Nyx begon al over een cadeau en dat greep toch wel haar aandacht. Nieuwsgierig begon ze achter haar aan te lopen, totdat ze bedacht dat ze Leo al een tijdje niet had gezien. Ze keek even om zich heen, maar kon hem nergens spotten. Hm. Waarschijnlijk was ze hem ergens in de menigte kwijtgeraakt, in dat geval zou ze hem later wel weer vinden. Ze draaide zich weer om zodat ze Nyx in elk geval niet uit het oog zou verliezen, waardoor ze uiteindelijk bij de hal aankwamen. Ze kon zich niet zo goed bedenken wat er hier zou kunnen zijn, maar daar moest ze Nyx dan maar op vertrouwen. Verwachtingsvol keek ze haar aan, ze was nu toch wel benieuwd.
@NYX (LEO)
#000 WORDS
NOTES
Outfit: 1 / 2
Mask, Hair
CREDIT TO ARIA


welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Freya Lupin op zo sep 03, 2017 10:15 pm
BLOWIN' SHIT UP WITH HOMEMADE DYNAMITE
Ze probeerde oprecht haar best te doen om te luisteren naar wat hij te zeggen had, maar het ging een beetje moeilijk doordat ze werd afgeleid door zijn nadenkende gezicht. Die was namelijk best schattig, tbh. Charming indeed. Toch was ze niet afgeleid genoeg om te weten dat hij er dus echt helemaal naast zat. Echt, bijna niks van wat hij zei klopte. Ze maakte er een hele act van om het etiket te bestuderen om alles wat hij zei na te lopen en nog verbaasd te reageren ook. "Je hebt nog gelijk ook." loog ze. Ze grijnsde naar hem, zette de fles wijn terug op tafel want die had ze nu toch niet meer nodig. "Echt, ik weet niet hoe je het doet. Nog meer geheime talenten waar ik van moet weten?" Ze was het hem aan het aanreiken, natuurlijk, al die interesse, maar ze moest toch op een manier hinten?
@[Jaspar]
notes - outfit & mask
avatar
Citizen


IC posts :
25


Gender :
Female ♀


Age :
18


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Romeo Haris op do sep 07, 2017 7:02 pm

i'm just different

i don't have to fit in。Uiteraard was ze niet blij hem te zien. Hij zou zich hetzelfde voelen als hij in haar schoenen stond. Jammer voor haar had hij geen medelijden. Hij was hier gekomen met een missie, een doel, en hij stond er om bekend om altijd zijn doelen te bereiken. Op de een of andere manier. Makkelijk of moeilijk. Hij had al lang door dat het met haar niet zo makkelijk zou gaan, maar hij zou er alles aan doen om zijn doel waar te maken. Het was heel erg belangrijk voor hem, en voor Skull & Bones. Hij kon zijn lede niet teleurstellen, al hadden sommigen nog niet eens een idee van wat er gaande was. Hij had nog niet iedereen geïnformeerd, wat ook niet nodig was. Alleen de belangrijkste crewmembers, dat was voor nu genoeg.

Leorina keek rond, of iemand naar hen keek, voor ze hem aansprak. "Ik heb je gegeven wat je wilde, laat me met rust." Siste ze hem toe. Romeo liet haar los en toverde een arrogant glimlachje om zijn lippen. ”Wat, mag ik niet bezorgd zijn om mijn toekomstige troonopvolger?” Vroeg hij geamuseerd, om het er nog even in te wrijven. ”Ik kom alleen maar mijn plichten als vader na”, Vervolgde hij. ”Dus een ‘hoi Romeo, hoe gaat het’ zou ik meer appreciëren eigenlijk”, Concludeerde hij toen, waarbij hij zijn wenkbrauw vragend op trok. Mensen op de kast jagen was heerlijk, vooral als ze niet echt konden reageren doordat de situatie het niet toe stond.

tag: Leorina
suitwe're never gonna survive unless
we get a little crazy。

avatar
Outsider


IC posts :
22


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Jaspar Tehrani op ma sep 11, 2017 5:53 pm
This could be something if you let it be something
Jaspar wist goed genoeg dat hij er sick naast zou zitten. Maar hey, you can’t blame a boy for trying weet je wel. Zijn mondhoeken trokken omhoog toen ze het etiket begon te bestuderen. Geweldig hoeveel moeite ze er werkelijk nog voor deed hoor. Al was hij meer in trance door het feit dat haar zo vrolijk heen en weer aan het dansen was. Echt, ze moest het meer zo los doen want damn. Feitelijk had hij niet eens door dat hij zo lang aan het staren was. Woops. Een simpele grijns verscheen op zijn gezicht toen ze weer begon te praten, en hem zo uit zijn ‘trance’ hielp. ‘Oh ami I?’ De grijns was wat breder geworden, al wist hij goed genoeg dat ze de waarheid niet sprak dat was echt veel te easy hoor. Maar aye, hij ging er niet om klagen. Natuurlijk kon hij de fles terug nemen van de tafel als hij dat echt wilde, maar hij vond het niet nodig om zijn gelijk te halen to be fair.

Uitdagend wiebelde de jongen met zijn wenkbrauwen. ‘Het is aan jou om die uit te vinden hoor.’ Sprak hij op een speelse toon waarop hij zijn hand uit stak naar de haren. ‘Dus, gaan we dansen of had de jongedame iets anders willen doen?’ Frankly anything was goed voor hem. Zolang zij er maar bij was. Meer had hij deze avond echt niet nodig. Speels zette de knul een stap dichter naar haar toe, waardoor de afstand tussen het koppel werkelijk zo klein was dat hij haar adem tegen zijn lippen aan voelde komen. ‘Misschien kan ik je nog wel verbazen met enkele van mijn talenten.’


<3 | # | Freya
IOA


Mask


avatar
Shopkeeper


IC posts :
18


Gender :
Male ♂


Age :
24


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op do sep 14, 2017 11:19 pm
Sophisticated mood swings,
manipulated day dreams
Alison was haar gelukkig niet kwijtgeraakt op weg naar de gang. Eenmaal aangekomen draaide ze zich om en ontmoette Alison's blik. Ze zag er best nieuwsgierig uit voor zover Nyx kon zien. Vervolgens wees ze naar zichzelf met een kleine grijns op haar gezicht. "Hier is het. Ik ben het cadeau." Grapte ze met een knipoog. "Just kidding, het staat hier om het hoekje." Ze wenkte de blondine om haar nog een keer te volgen en stapte de hoek van de gang om. Daar stond een kartonnen doos met wat gaten in de bovenkant geprikt. Op de voorkant stond 'Alison' geschreven in het meest verschrikkelijke prachtige handschrift wat ze uit haar vingers had kunnen krijgen. Ze pakte de doos op en ging ermee voor de jarige staan. "Maak maar open." Zei ze met een enthousiaste twinkeling in haar ogen. Ze was benieuwd of ze 't wat vond.

OUTFIT &MASK
@Alison


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Freya Lupin op za sep 16, 2017 5:01 pm
BLOWIN' SHIT UP WITH HOMEMADE DYNAMITE
Ze had het idee dat hij geen snars geloofde van ook maar iets wat ze had gezegd, maar hij was zo beleefd om er geen opmerking over te maken. Gentleman is het ook. Die grijns die hij er bij trok was wat hem verraadde, al vond Freya het niet erg om die regelmatig even voorbij te zien komen.

Ze pakte zijn hand aan en grijnsde even. "Je maakt me nu wel heel nieuwsgierig." Sowieso hoefde dat dansen wat haar betrof echt niet per se, maar als ze ergens anders heen konden gaan om zijn talenten te ontdekken vond ze dat ook helemaal niet erg. Dan kon ze dat godvergeten masker tenminste afzetten. Want hoe cool ze ook waren, het belemmerde wel haar zicht en dat was nou net jammer nu hij zo dichtbij haar stond. Ze moest nu ook haar nek buigen om hem aan te kunnen kijken, want ja hij was wel een stukje langer dan zij en dat was nu al helemaal duidelijk. "Verbaas me." zei ze met een uitdagende glimlach.
@[Jaspar]
notes - outfit & mask
avatar
Citizen


IC posts :
25


Gender :
Female ♀


Age :
18


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op ma sep 18, 2017 6:01 pm
THIS WINTER SKY
HOW CAN ANYONE SLEEP?
We've done this all before We were angels once Don't you remember Joy and life Inside our souls and nobody knows
Bij het horen van die eerste opmerking fronste ze even. Het was wat ongebruikelijk - zeker als je bedenkt dat ze hiervoor helemaal naar de gang moest komen - maar of ze het erg vond? Nee. Ze had überhaupt niet verwacht dat Nyx zou komen, en ondanks dat ze niet had willen hopen had ze het natuurlijk toch een beetje gedaan. Dus, ja, het feit dat ze er was was eigenlijk al het grootste cadeau. Maar kennelijk was het toch een grapje geweest, dus volgde ze Nyx maar het hoekje om. Het doos die ze in haar handen gedrukt kreeg zag er... anders uit dan ze gewend was. Geen roze pakpapier, geen satijnen strik, maar in plaats daarvan enkel haar naam die er redelijk snel op gekrabbeld leek te zijn. Wel goed gespeld, dus ze had niks te klagen. Ze was nu wel heel benieuwd, zeker doordat er gaten in de doos zaten, en haar nieuwsgierigheid werd enigszins beantwoord toen er een piepje uit de doos leek te komen. Boven de muziek uit was het nauwelijks hoorbaar, maar het zorgde er wel voor dat ze de doos direct op een bijzettafel zette om hem open te maken. Ze snakte naar adem bij het zien van wat er in zat. Voorzichtig tilde ze het katje er uit, wat meteen luidkeels begon te miauwen. "Hi there." zei ze lachend. Ze liet zich op de bijzettafel zakken om het dier op haar schoot te zetten, waarna ze weer opkeek naar Nyx. "Dankjewel." zei ze glunderend. Ze wist niet hoe ze op het idee was gekomen, want het was nogal een cadeau, maar erg vond ze het niet.
@NYX
#000 WORDS
NOTES
Outfit: 1 / 2
Mask, Hair
CREDIT TO ARIA


welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op wo sep 27, 2017 3:06 pm
Sophisticated mood swings,
manipulated day dreams
Zodra ze de blondine het cadeau overhandigd had besefte ze dat het misschien helemaal geen slim cadeau was geweest, maar helaas, ze was al bezig met het openmaken ervan. Wie gaf iemand nou een kat voor haar verjaardag, sterker nog, welke idioot haalde het in zijn hoofd om de Winters zo'n cadeau te geven. Het was dat ze het nu al gegeven had, maar het liefst had ze doos weer uit haar handen getrokken en mee terug genomen. Onbewust hield ze haar adem in zodra Alison zag wat er in de doos zat. Haar reactie was dan ook anders dan ze verwachtte. Ze leek er oprecht.. blij mee? Er viel een last van haar schouders en langzaam ontspande ze zich weer een beetje. "Geen probleem, ze heeft alleen nog een naam nodig.'' Antwoordde ze met een knipoog. Ze was best benieuwd met wat voor naam Alison zou komen. Waarschijnlijk zoiets als Elizabeth Antoinette de derde of zo, maar zelfs dat zou nog enigszins schattig klinken als het uit haar mond zou komen. Wacht, wat?
OUTFIT &MASK
@Alison
♥️


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Leorina Winter op wo sep 27, 2017 3:31 pm
while i powder my nose

He will powder his gums

Na zijn antwoord drukte ze haar vinger tegen haar lippen. De paniek was duidelijk te lezen in haar blik. "Niet zo hard, of je werkt ons beide in de problemen." Siste ze opnieuw. Niemand wist hier iets van, en de bedoeling was ook dat zo te houden. Het liefst voor altijd. Opnieuw checkte ze snel of er iemand in de buurt was, waarna ze haar blik weer op de zijne vestigde. "Laten we dit gesprek buiten voortzetten.'' Stelde ze voor, waarna ze hem voor ging richting de uitgang van de balzaal. Het liefst wilde ze dit gesprek helemaal niet voortzetten en wilde ze dat hij vertrok, maar ze kende hem inmiddels goed genoeg om te weten dat hij altijd kreeg wat hij wilde. Tenminste, tot nu toe. Die zogenaamde troonopvolger kwam er niet en het liefst zou ze dat hem zo hard mogelijk inwrijven. Gelukkig was ze oud en wijs genoeg om te bedenken dat dat haar enkel nog verder van huis zou brengen. Blijf kalm, Leo. Hij kan hier niet de hele nacht blijven. Hield ze zichzelf voor. Voor ze het wist was dit weer voorbij.

TAG: Romeo♥️


"This time, let an evolution shake our lives, we’ll overcome the chaos."
ABOUT VOICE
avatar
Aristocrat


IC posts :
17


Gender :
Female ♀


Age :
20 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Gesponsorde inhoud
Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum