Livin' la vida mocha

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Freya Lupin op za aug 05, 2017 8:14 pm
BLOWIN' SHIT UP WITH HOMEMADE DYNAMITE
Freya had een kut nacht gehad. Ondanks dat ze onder dat punt geen gevoel meer had in haar been, had ze het in haar knie zelf nog wel. Die was nooit helemaal goed geheeld na op meerdere plekken gebroken of verbrijzeld te zijn, dus af en toe deed het nog pijn. En gód, wat deed het dan pijn. Ze had wel wat aspirine geslikt, maar het was niet zo dat ze zomaar morfine rond had liggen dus had ze zich maar door de nacht heen moeten vechten. Onnodig om te zeggen dat ze dus weinig slaap had gehad.

Inmiddels was het ochtend en ging het beter, dus was ze op weg wat caffeïne te halen. Ze moest natuurlijk wel gewoon werken, dus kon ze daar maar beter wakker voor zijn voordat er nog meer ongelukken gebeurden. Eenmaal aangekomen bij het café duwde ze de deur open, waarbij een belletje haar aanwezigheid aankondigde. Er waren een paar tafels vrij maar ook een paar krukken aan de bar, waar ze besloot te gaan zitten. Ze was namelijk niet van plan om heel lang te blijven en daarbij vond ze het altijd wel gezellig om even te kletsen met de mensen die dienst draaiden. Toen ze ging zitten merkte ze dat dat vandaag Stiles was. "Hey Stilinski. Een zwarte koffie graag." zei ze, waarbij ze haar hoofd met haar hand ondersteunde. "Met een dubbele shot espresso." voegde ze eraan toe. Die zou ze wel nodig hebben ja.
@[Stiles]
notes - x
avatar
Citizen


IC posts :
25


Gender :
Female ♀


Age :
18


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Stiles Stilinski op za aug 05, 2017 9:26 pm


Hij stond dan misschien wel met zijn lichaam naar de deur maar het belletje deed hem niet opkijken. Hij stond namelijk, met zijn tong half uit z'n mond stekend en zn lippen stevig op elkaar hard te boenen aangezien één stom vlekje het glas niet wilde verlaten. Een glimlach kon hij toch echt niet laten toen hij de bekende stem van Freya hoorde en zijn blik schoot dan ook gelijk vriendelijk omhoog. Het glas zette hij even neer om de bestelling van haar klaar te maken, waarschijnlijk had zij ook niet al te best geslapen, iets waar hij ook wel bekend mee stond. "Dubbele espresso hmm..." Zei hij terwijl hij bezig was met die te maken. "Wilde nacht?" Hij duidde natuurlijk op een positief feit aangezien hij nog niet echt had bedacht dat het haar been was. Hij zette de koffie van haar voor haar neer waarna hij het ene stomme glas weer oppakte en haar verwachtend aankeek.

If you're going through hell
keep going

Stiles Stilinski
avatar
Citizen


IC posts :
2


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Freya Lupin op zo aug 06, 2017 12:19 am
BLOWIN' SHIT UP WITH HOMEMADE DYNAMITE
Dankbaar pakte ze de koffie aan, waarna ze er meteen een grote slok van naam. Oeh, heet. En bitter. Maar dat maakte niet uit, want het was precies wat ze op dat moment nodig had. Ze keek hem over haar mok heen aan en trok een wenkbrauw op. "Hmm. Zoiets ja." bromde ze toen ze de mok weer voor zich op de bar had gezet. Ze had nou niet echt zin om meteen in details te treden, niet voordat ze een beetje energie had tenminste. Misschien later, als hij nog verder zou vragen dan. Ze was niet het soort mens dat ongevraagd aan de bar haar hele leven ging lopen vertellen. Haar blik viel op het glas dat Stiles hardnekkig aan het boenen was, en de vlek die het probleem leek te zijn. "Laat eens zien." Ze wachtte niet op antwoord maar pakte het glas al uit zijn handen. Een paar keer draaide ze het in het licht om de vlek beter te kunnen zien. "Groene zeep." zei ze, waarna ze hem het glas weer aanbood. Werkt altijd.
@[Stiles]
notes - x
avatar
Citizen


IC posts :
25


Gender :
Female ♀


Age :
18


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Stiles Stilinski op zo aug 06, 2017 1:06 pm


Ze leek niet echt zin te hebben in antwoord in details geven op zijn vraag, en hoewel hij dat normaal niet eens zou kunnen lezen en nieuwsgierig het zou winnen besloot hij dan maar voor één keertje in zijn leven dat niet te doen. Hij was toch te druk bezig met dat stomme glas. Zijn vestigheid erop werd echter weer door Freya gebroken toen het glas uit zijn hand gepakt werd. Met een lege hand maar alsof hij nog een grip had keek hij haar wat verward aan. Zijn wenkbrauwen gingen omhoog en hij keek haar vragend aan. Groene zeep, oké. Kort liep hij naar een collega toe en tikte deze aan. "Hebben we groene zeep?" Wist hij veel, alsof hij dat soort dingen ging onthouden. Trots liep hij terug naar haar met groene zeep in zijn handen en knalde hem op de bar met een tevreden glimlach. "Deze?"

If you're going through hell
keep going

Stiles Stilinski
avatar
Citizen


IC posts :
2


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Freya Lupin op do aug 17, 2017 9:18 pm
BLOWIN' SHIT UP WITH HOMEMADE DYNAMITE
Geamuseerd trok ze een wenkbrauw op toen er een stuk zeep voor haar op de bar geknald werd, maar ze pakte het wel op om te inspecteren. Hm. "Moet lukken." antwoordde ze. Het was niet de meest optimale zeep voor de situatie, maar ze zou er wel mee overweg kunnen. Want ja, ze kon het beter zelf doen dan toekijken hoe iemand anders het deed die er minder verstand van had. No offense naar Stiles hoor. Ze liep om de bar heen met het stuk zeep nog in haar hand, wetend dat Isobel het goed zou vinden. Isobel vond alles goed, zolang je maar niks kapotmaakte. "Oké Stiles, watch and learn." Ze liep naar de gootsteen om het glas nat te maken, boende er even op met het stuk zeep en hield vervolgens een bijna helemaal schoon glas weer omhoog om voor Stiles te bewonderen, met een zelfingenomen glimlach op haar gezicht.

Spoiler:

*casually fixes all yo problems*
@[Stiles]
notes - x
avatar
Citizen


IC posts :
25


Gender :
Female ♀


Age :
18


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Gesponsorde inhoud
Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum