Nyx Xiaoyu

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op vr mei 05, 2017 7:13 pm
Nyx Xiaoyu
Once more, I close my eyes from the sight

But it’s all a futile fight, for it’s all etched inside my mind.


Age

17

Gender

FEMALE

Social Class

WORKING CLASS

Occupation

MINER

General

Name: Nyx(eria) Xiaoyu
Nickname: Nyx, Straathyena.
Age: 17
Siblings: Leo Xiaoyu
Sexuality: Homosexual
Zodiac sign: Virgo sun, Taurus moon.
MBTI type: INFJ
Birthday: 17 September
Relationship status: Single

Personality


Spontaneous ⚜ Hardworking ⚜ Insecure ⚜ Humorous ⚜ Protective


Nyx' persoonlijkheid en hoe ze zou reageren op dingen ligt heel erg aan de situatie waarin ze zich bevind. Gezien ze enkele gebeurtenissen die in het verleden zijn gebeurd niet verwerkt heeft kan ze het zichzelf soms erg lastig maken terwijl dat niet nodig is. Ondanks dat ze redelijk spontaan en sociaal is is ze een erg gesloten persoon. Het liefst houdt ze mensen, waaronder vrienden op een afstandje. Samen wat gaan drinken of wat gaan doen vind ze daarentegen prima en erg gezellig. Ze praat niet graag over wat er in haar hoofd omgaat. Zelfs als ze iemand zodanig vertrouwd dat te willen, weet ze niet hoe.

Appearance

Qua uiterlijk stelt ze eigenlijk niet heel veel voor ten opzichte van andere mijnwerkers. Ze is aan de kleine kant, 1.60m om precies te zijn, en ook redelijk smal gebouwd. Erg veel 'vrouwelijke vormen' heeft ze ook niet. Ze heeft kort, donkerbruin haar gepaard met een stel donkerbruine ogen. Op het eerste gezicht zou je eigenlijk eerder denken dat ze een jongen zou zijn, iets wat ze eigenlijk niet eens zo erg vind. Op één van haar armen heeft ze al aardig wat tattoo's staan. De meeste daarvan zijn laten zetten in the slums, waar ze enkele jongeren kent die wel met een naald en wat inkt overweg kunnen.

History

Ondanks dat ze op dit moment tot de Working Class behoort is ze niet altijd arm geweest. Haar ouders hadden beide redelijk werk, en samen met haar broer, Leo en ouders heeft ze tot ergens in haar veertiende jaar in een rijtjes huis in het Middle Class district gewoond. Eigenlijk al vanaf het moment dat ze een eigen willetje kreeg heeft ze nooit echt aan het ideaalbeeld van een meisje willen voldoen, iets waar haar moeder niet zo achter stond. Haar moeder was een traditionele vrouw, en was niet van plan om haar enige dochter slecht gekleed over straat te laten gaan. Ze vielen namelijk al onder het wat armere gedeelte van de Middle Class en konden alles nog maar net betalen, vandaar dat ze daar graag in compenseerde met uiterlijk en hoe het gezin overkwam op de rest van de bewoners. Naarmate ze wat ouder werd en in de puberteit kwam merkte ze dat ze zich gewoon echt niet comfortabel voelde en jurken en rokken. Ook kwam ze erachter dat ze zich eigenlijk helemaal niet aangetrokken voelde tot het andere geslacht. Het had een grote invloed op haar zelfvertrouwen. Uiteindelijk begon ze zich toch maar te kleden hoe ze wilde, wat tot heftige discussies met haar moeder leidde. Na één van deze discussies was ze er zo klaar mee dat ze een schaar heeft gepakt en haar haar heeft afgeknipt. Dit leidde uiteindelijk alleen maar in meer ruzies met haar moeder. Een paar dagen voor ze vijftien werd heeft ze wat spullen gepakt en is ze naar het weeshuis vertrokken na een opmerking van haar moeder dat dat een betere oplossing zou zijn. Of haar moeder dat ook werkelijk meende en niet gewoon riep in haar boosheid was nog maar de vraag, maar haar trots was te groot om er te blijven.
In het weeshuis is ze vijftien geworden, en ze heeft daar gewoond tot haar zeventiende. Ze heeft in deze tijd nog wel contact gehad met haar moeder, waarin haar moeder haar duidelijk heeft gemaakt dat het haar eigen keus was daar te gaan wonen en dat ze nooit persé weg had gehoeven. Zelfs na dat duidelijk was heeft Nyx toch besloten er te blijven. Ze had het er best naar haar zin en kon goed overweg met de andere kinderen daar. Toen ze eenmaal zeventien werd leek het haar toch wel wat om op zichzelf te gaan wonen. Het weeshuis werd drukker en ze was toch wel toe aan wat meer privacy. Voor ze deze beslissing maakte wist ze al dat ze met de banen die voor haar beschikbaar zouden zijn ze zou moeten verhuizen naar het Working Class district, maar daar dat ze niet zo mee. Ze is uiteindelijk toch van plan zich op een of andere manier omhoog te werken en haar moeder te laten zien dat dat ook kan zonder aan alle standards te voldoen. Ze is verhuisd naar de sloppenwijk en is gaan werken in de mijnen, waar ze zich echter voordoet als jongen om rare opmerkingen en vragen te voorkomen, gezien je vrijwel nooit een vrouw in de mijnen tegenkomt.

House

Nyx leeft sinds haar begin zeventiende in the slums, en heeft daar een klein één kamer huisje met een bed en wat goedkope meubeltjes. Het is niet de meest ideale plek. Het dak heeft vaak lekkage en erg goed geïsoleerd is het niet, maar ze is er best tevreden mee. Het 'toilet' is buiten en wordt gedeeld met meerdere bewoners.

Relationships- acquaintance
- uncertainty
- you're okay
- likes you
- friendship
- close
- attraction
- love
- dislikes you
- hatred
| Alison Winter - "I'm a little confused."
| Leo XIaoyu - "Favorite nerd."Laatst aangepast door Nyx Xiaoyu op wo aug 02, 2017 8:12 pm; in totaal 6 keer bewerkt


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op ma mei 29, 2017 9:38 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum