♞ Request

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op zo mei 07, 2017 9:57 pm
REQUEST!

Zoals al eerder in een van de informatie topics werd uitgelegd is het mogelijk je eigen handeltje, winkel of organisatie aan te vragen. Dit kun je dan ook doen in dit topic! Maak een zo uitgebreid mogelijke aanmelding van jou idee en wie weet mag je deze daarna ook daadwerkelijk aanmaken. Wat belangrijk is is om er een beschrijving en een plaatje bij toe te voegen voor in het subforum.

Succes!Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Thalia Maeve op wo jun 07, 2017 11:55 am


THE COMPASS

Welkom in The Compass een klein vreemd uitziend winkeltje in de WC District. Thaila Maeve is de Shopkeeper, gevangen genomen door Familie Winter om voorspellingen voor ze te doen. Maar zo onderhand heeft Thailia haar eigen handeltjes. Kom eens binnen voor een van haar ware, of laat misschien de toekomst eens voorspellen.

FORTUNE TELLER

Thalia haar grootste werk is toekomstvoorspeller. Dit doet ze aan de hand van kaarten en botten. Ze kan de kaarten lezen voor mensen die ze trekken en in die kaarten staat de toekomst. De botten kan ze ook lezen, ze zijn versierd met vreemde teksten en tekeningen. Ze gooit de botjes als een soort dobbelstenen op tafel en de positie vertelt iets over de toekomst.

FOR SALE

Naast dat ze de toekomst voorspelt heeft ze in The Compass nog vreemde snuisterijen liggen. Je kan bij haar liefdesdrankjes kopen tot vergif. Of Griffioen veren tot draken botten. Veel mensen komen hun prul bij haar brengen, maar Thaila weet daar weer waardevolle spullen van te maken door tekens en teksten te graveren in de spullen of ze onder te dompelen in een van haar brouwsels.  

TRADERS
Traders zijn de mensen die in The Compass komen om hun speciale ware (of prul) aan Thalia te verkopen of te ruilen.  

- Open
- Open
- Open

THE PROPHECY
The Prophecy zijn mensen die komen en gaan, sommige mensen werken echt voor Thalia om elke voorspelling op te lossen, andere mensen doen het af en toe. Je kan het zien als een queste waar Thalia je op uitstuurt om vreselijke gebeurtenissen te voorkomen.

- Open
- Open
- Open
The Compass vind zich plaats in de WC District, het is een vreemd uitziend en vooral een overvol winkeltje met de meest vreemde spullen. Schedels, flesjes, veren en ga zo maar door. Thalia heeft een bijzondere kracht over haar spullen die ze verkoopt en de talismannen hebben hun eigen uitwerking op iedereen. Of haar krachten echt zijn zullen we nooit weten maar goed bijgeloof doet een hoop voor een mens.
Ondanks dat je misschien de creeps krijgt van Thalia is haar winkel wel warm en huiselijk. De sfeer en de geur die er hangt doet je denken aan je kindertijd toen je nog bij je moeder op schoot kroop.
Made by Kíli

Beschrijving etc:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ca/d2/87/cad2875cbc1dc759120766b8052e1286.jpg
Beschrijving: The Compass is het winkeltje van Thalia Maeve. Een plaats waar je terecht kunt voor voorspellingen of vreemde snuiterijen. Kom eens binnen, misschien heeft Thalia meer te zeggen dan je denkt.The Compass
The Shop is Open/Closed
Uitleg
Hier kun je alle Goods en Prophecy's vinden die op dit moment beschikbaar zijn. De Goods kunnen zo gekocht worden, de Prophecy's moeten in een topic uitgespeeld worden.
Dit kan beginnen bij Thalia en dan verder in het topic de Prophecy uitspelen (dit kan met meerdere personages)
Goods
Er zijn verschillende soorten goods, denk aan potions, talismannen etc. De goods kunnen zo gekocht worden in dit topic, dit betekend dat jouw personage dit bij zich mag dragen.


Prophecy
De Prophecy's worden in topic's aangenomen. In dit topic kun je de Prophecy vervullen. Het is misschien handig om van te voren aan te geven hoe je dit wilt doen en met hoeveel personen. Daarnaast mag je beslissen of Thalia mee moet of niet.
Goods
Foto
In Shop
Selling
Price
04
Vergif - Dit mengsel is dodelijk na de eerste druppel
50
02
Liefdes Drank - Met een slok laat je elk persoon verliefd op je worden
200
01
Vloeibaar Geluk - Met dit drankje heb je alle geluk van de wereld
150
01
Dragons Fire - Deze Talisman is in drakenvuur gesmeden. Beschermt tegen vuur en hitte
150
01
Witches Home - Deze talisman geeft de kracht die nodig is
100
Prophecys
Foto
Available
About
Bounty
Yes
Bandits - Bandieten willen de markt aanvallen en beroven.
50
Yes
Griffioen Veren - Een Griffioen word gedood, hou ze tegen
500
Made by Kíli


avatar
Shopkeeper


IC posts :
5


Gender :
Female ♀


Age :
unknown


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Robin Aherne op wo jun 07, 2017 2:27 pm
Wake & Bake BakeryOpen van 7am tot 3pm
-----------

Wake & Bake Bakery is een kleine bakkerij op de Main Square. Het is erg klein, gezellig ingericht en het ruikt er altijd naar vers brood. Robin Aherne heeft de bakkerij overgenomen van Selim Mathew toen hij overleed. Selim was een vriend van de familie, Robin is toen ze nog jong was bij hem in de leer gegaan en is er begonnen met werken toen ze verstoten werd door haar familie. Boven de bakkerij zit een klein appartementje waar Robin woont, dit is te bereiken via een trap die achterin de bakkerij zit.

Komt tot zien komt tot zien, het beste brood vind u hier

In de bakkerij zijn veel verschillende soorten brood en lekkernijen te vinden. Meergranen brood, stokbrood, croissants, muffins. Noem het maar op, het is er. Het gewone brood is goed te betalen voor het armere volk, maar de luxere producten kunnen enkel de rijkere zich veroorloven. Het brood is gemaakt van het allerlekkerste graan die vers van de velden wordt geleverd. Elke dag is er nieuw, vers brood.

Werknemers

Eigenaar
De eigenaar is een allrounder. Ze staat achter de kassa, tovert elke ochtend de verse producten om in heerlijke broden en lekkernijen en ze regelt de financiën.
-Robin Aherne

Verkoper
De verkoper is de persoon die in de winkel staat en de producten verkoopt en afrekent.
-Open Vacature

Leerling Bakkers
De leerling bakkers zijn personen die in de leer zijn bij Robin om het vak onder de knie te krijgen. Zij krijgen hier niet voor betaald, maar krijgen aan het einde van de dag de overgebleven broden en lekkernijen mee naar huis.
-Open Vacature
-Open Vacature
BY MITZI


avatar
Shopkeeper


IC posts :
3


Gender :
Female ♀


Age :
19


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op wo jun 07, 2017 7:36 pm
Geaccepteerd!
In ''Shops & Enterprices'' is een subforum aangemaakt waar je de werknemers, updates, etc. kan bijhouden. Ook staan de winkels nu in de aangegeven RPG gebieden.


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Guinevere Morgan op di jun 13, 2017 8:13 pm

Le Petit Château

Uitleg
Le Petit Château is een gezellig kleine herberg in een van de armere wijken van de middenklasse. Het is een knusse plek om bij te praten of gewoon even tot rust te komen met een van de specialiteiten. Samen met de chef Julien Xavier en de gastvrouw Guinevere Morgan is veel te regelen. Elke woensdagavond is er bijvoorbeeld een gratis diner voor de weeskinderen uit de buurt, waarin de ingekochte restjes worden opgemaakt. Daarnaast is er elke zaterdagavond muziek, om van te genieten. Hieronder staan een paar specialiteiten die verkocht worden, samen met nog de mogelijkheid tot kamerverhuur.

Kaart
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Ontbijt
Lunch
Dranken

Verhuur
Kleine Kamer "Petit Chambre"
Naast de kamer van de gastvrouw en bazin van het bedrijf, is er nog een kleine kamer aanwezig waarin mensen kunnen overnachten. Deze kamer is beschikbaar voor jong en oud, rijk en arm. De prijzen zijn dan ook aangepast op de mensen waarmee Genevieve te maken heeft, waardoor uitbuiting voorkomen wordt. Ze sluit haar deuren niet voor Outsiders die in de stad komen om te handelen. Meestal is voor hen de mogelijkheid om enkele producten te ruilen voor een kamer om in te overnachten.

Dit is een kleine, donkere kamer, welke knus is ingericht en waar standaard een kaars brand. Hoewel het niet tot de verwachtingen van rijkere mensen op zal leven, aangezien het geen dure kamer met dure spullen is, is het net onderhouden en schoon. Er zijn geen pottenkijkers mogelijk, aangezien de raam richting de kleine achtertuin staat en de gasten zijn dus verborgen voor ongemakkelijke blikken. Net zoals de rest van het gebouw bezit deze kamer warme tinten.

De prijs van de kamer valt te overleggen met Genevieve.
Mogelijkheden om mee te betalen zijn:

  • Natura [producten die ze nodig heeft]
  • Geld [het normale betaalmiddel]
  • Werk [door een poosje in het bedrijf te helpen]


Work is in progress, en er komt nog een andere sheet bij die over het gebouw en de werknemers gaat..
♥ Isa
Shopkeeper


IC posts :
0


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Frerin Cheshire op di jun 20, 2017 10:40 pm

CHESHIRE'S ANIMAL RENTAL
Cheshire's Animal Rental is een shop dat zich voornamelijk richt op het verhuren van reisdieren, hierbij te denken aan paarden, griffioenen, roc's en overigen. Het bedrijf is al generatie's in de familie en dateerd al enkele eeuwen terug. Momenteel is het in het bezit van de jongste en laatste Cheshire; Frerin, wie een grote passie heeft voor al zijn dieren.

location

Cheshire's Animal Rent is gelegen aan de rand van Ashmore in een ruime industriele boerderij, die voornamelijk word bezet door alle dieren in hun stallen. Het gebouw huist ook een apartement, waar de eigenaar woont, en een klein winkeltje, waar services gehuurd kunnen worden. Het oude gebouw word omringt door paddock's en bos, zodat de dieren hun benen kunnen strekken in alle vrijheid.

animal rental

Cheshire's Animal Rent heeft als doel haar dieren te verhuren voor zij die een reis gaan maken en dit niet te voet willen doen. Cheshire's Animal Rent bezit over meerdere dieren zodat voor de meeste wat wils is. Ook verhuurd Cheshire's Animal Rent andere services zoals de verzorging en het temmen van vele soorten dieren. Tevens verhuurd Cheshire's Animal Rent postduiven, een enigszins gedateerde manier van post verzenden, maar altijd hoogst privé! Alle dieren van Cheshire's Animal Rent worden door de eigenaren zelf getrained en elke dag met enorm veel liefde verzorgd. Het stelen van onze dieren is hierdoor vrijwel onmogelijk, aangezien ze na hun taak altijd zelfstandig hun weg naar huis zullen vervolgen.

employes

Cheshire's Animal Rent is een kleinschalige organisatie die slechts uit enkele werknemers bestaat. Na het overlijden van zijn vader werd Frerin Cheshire de huidige eigenaar van het bedrijf. Onlangs heeft hij besloten twee studenten in dierenkunde aan te nemen als stagaires. Één helpt enkele dagen bij het verzorgen van de dieren en de ander helpt bij het verzorgen van de Roc's, die niet op de boerderij verblijven, maar in nagelegen heuvels. Beide vacatures zijn < open >.

AIR ANIMALS

Griffin
Cheshire's Animal Rental bezit één Griffioen. Een hybride dier tussen leeuw, adelaar en paard. Zit comfortabel,  reistijd gemiddeld tot snel, kan onbetrouwbaar zijn.

Hippogriff
Cheshire's Animal Rental bezit één Hippogrief. Een hybride dier tussen adelaar en paard. Zit comfortabel, reistijd gemiddeld, over het algemeen betrouwbaar.

Roc
Cheshire's Animal Rental bezit vier Roc's. Een reuze adelaar. Zit comfortabel, reistijd snel, niet voor mensen met extreme hoogtevrees.

Undead Pegasus
Cheshire's Animal Rental bezit één Ondode Pegasus. Een pegasus van botten. Enigszins oncomfortabel, reistijd zeer snel, kan oorverdovend krijsen.


Ground Animals


Unicorn
Cheshire's Animal Rental bezit één Eenhoorn. Zit comfortabel,  reistijd gemiddeld, betrouwbaar, helende eigenschappen.

White Stag
Cheshire's Animal Rental bezit twee witte herten. Een groot wit hert wat licht lijkt te geven. Zit matig comfortabel, reistijd traag, zeer betrouwbaar.

Nian
Cheshire's Animal Rental bezit één Nian. Een hybride dier tussen stier en leeuw. Zit zeer comfortabel, reistijd traag, onbetrouwbaar, beschermende eigenschappen.

Horse
Cheshire's Animal Rental bezit drie paarden. Zit comfortabel, reistijd gemiddeld, betrouwbaar.


Not for riding


Golden Long Tailed Sylph
Cheshire's Animal Rental bezit zeven Sylph's. Sylph's zijn kleine vogels die helpen met het vinden van de juiste en snelste weg. Ze raken nooit verdwaald.

Other Services


Other services include the following,

Pigeon Post. Met de komst van de telegram wellicht wat gedateerd, zijn de postduiven daar voor uw uiterst privé berichten. Ook geschikt voor lange afstanden.

Training and Taming. Heeft u een jong (mythologisch) dier dat getemd en getrained moet worden? Dan bent u hier voor (vrijwel) alle diersoorten op het juiste adres.

Caring. Mocht u tijdelijk niet voor uw dier kunnen zorgen, dan kan u ook daarvoor bij ons terecht.
ALIAS / GMT +0


voice ▿ theme ▿ about

暗い暗い夜, 待っている 夜明けを じっと 嗚呼
on this dark, dark night, I’m waiting for dawn to come, in utter stillness
今日も, 彷徨い歩いているばかり
today too, here I am, wondering around
avatar
Member


IC posts :
0


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Athena Reagan op zo jul 02, 2017 1:12 pm
The Saorsa stables word al eeuwen van generatie tot generatie doorgegeven. Deze stal was begonnen met simpel een paar paarden. Deze werden zwaar getraind. Naarmate kregen ze veulens en trainde ook die van jonge leeftijd op. Al die training heeft hen gebracht tot waar ze nu zijn. Een stal die zeer bekend staat om hun uitstekende paarden, en de goeie service die ze erbij geven.


Service: Paardenverkoop

Saorsa verkoopt vooral KWPN en vlaamse trekpaarden. Op aanvraag kunnen ze wel persoonlijk op zoek gaan naar het ras dat de cliënt graag wilt, mits extra kosten en tijd natuurlijk.Hierbij kan de cliënt training bij aanvragen. Ook mits weer met extra kosten en tijd.

KWPN zijn vooral gericht voor reizen of voor de royal guards.

De vlaamse trekpaarden dan weer natuurlijk voor boeren om hun te helpen met het land.Service: Paardrijlessen

Bij Saorsa Stables kun je paardrijlessen vragen indien nodig. De hoeveelheid lessen is aan de persoon hun keuze. Iedere les is 1u lang. Moest u langer wilt moet u dit op voorhand aanvragen.Service:Hoefsmid/dierenarts(alleen paarden)

Heeft uw paard hoefijzers nodig dan kunt u ook bij Saorsa Stables aanvragen. Of is er iets aan de hand dan kunt u uw paard ook hier even langsbrengen. Alles omtrent de gezondheid of controle van uw paard (zwangerschap, inentingen, ziektes) dit alles word door de eigenaar van de stal zelf gedaan.service: Winkel

Alles omtrent gerief voor het paard kunt u hier ook simpel kopen. Van zadels tot halsters. En van bitten tot zwepen. Zolang het met het paard te maken heeft kunt u het hier vinden.
*Heb ook thread met hun paarden maar dacht dat het te lang ging worden XD*
avatar
Shopkeeper


IC posts :
2


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op zo jul 09, 2017 12:26 pm
Geaccepteerd!
Zouden jullie mij een plaatje en een beschrijving voor de subfora's in de RPG en in het Shops & Enterprices gedeelte willen sturen via PM? Dan zal ik die zsm toevoegen!


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Jaspar Tehrani op ma jul 17, 2017 11:21 pm
St. Ink’s Lair is een tattooshop die Jaspar zelf heeft opgericht omdat hij zijn art met de wereld wou delen. De shop is gelegen in een van de vele zijstraten van de haven, merendeels omdat de locatie gewoon nice is. Stijlsgewijs heeft hij binnen zelf een grote piece ontworpen op zijn muur en voor de rest de kleuren zwart en zilver gebruikt voor het decor. Ook is er in zijn shop zelf een ruimte om gewoon te komen chillen, Jaspar is zelf een groot fan van muziek dus zit hij soms als er enkele trouwe klanten zijn vaak op een van de lederen banken en speelt hij enkele random nummers. Er is ook een kleine frigo aanwezig waar altijd wel een assortiment van drankjes aanwezig is. De hoofdstijl die Jaspar hanteert is Black Work, dit gaat van zwarte vlakken die over een hele arm of been gaan naar zwarte lijnen die verscheidene geometrische vormen kunnen maken. Al heeft hij ook een eigen touch aan het geheel, want net omdat hij zo veel tekent kan hij er ook werkelijke tekeningen van maken en doet hij ook enkele traditionele pieces.
Voorbeeld1 & Voorbeeld 2 & Voorbeeld 3 & Voorbeeld 4

Apprentice: Deze plek is open en kan altijd gevult worden, het enige wat je moet doen is een pb'tje sturen.


St. Ink's lair
A place that is so pure, so dirty and raw
Reckless
Behaviour


avatar
Shopkeeper


IC posts :
18


Gender :
Male ♂


Age :
24


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Cerridwen Ahearne op vr aug 04, 2017 3:08 pm
honeybee hairdressers

Welkom in Honeybee Hairdressers, dé salon in Ashmore en gelegen in een van de drukke winkelstraten in de Upper Class. Een van de vele dingen waar deze salon om bekend stond was haar hartverwarmende eigenaar, Victor Hayward. Tot iedereens grote spijt is meneer Hayward kort geleden overleden aan een hartstilstand. Een kleine troost is het feit dat deze meneer al flink op leeftijd was, maar ook dat neemt het verdriet niet weg.

Na een korte periode gesloten te zijn geweest wegens ongemotiveerd personeel en een gebrek aan klanten opent de salon haar deuren weer, deze keer met een splinternieuwe eigenaresse, Cerridwen Ahearne. Dat is niet het enige, ook heeft de salon een kleine make-over gehad. Binnenkort opent Honeybee Hairdressers haar deuren weer en staat dan ook open voor nieuw personeel. Van kappers en stylistes tot stagiaires die handdoeken vouwen en koffie rondbrengen.

nicotine
avatar
Shopkeeper


IC posts :
0


Gender :
Female ♀


Age :
21 y/o


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Gesponsorde inhoud
Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum