Standaard KK

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op di mei 16, 2017 2:44 pm
STANDAARD KK

Voor je mag beginnen met de RPG moet je een karakterkaart aanmaken, ook moet deze geaccepteerd worden door de staff. Een Karakterkaart mag zo uitgebreid zijn als je zelf wilt, dus wees niet bang dat je een heel boekwerk hoeft te schrijven voor je mag beginnen. Je mag namelijk ook eerst een hele simpele karakter kaart maken zodat je in ieder geval alvast kunt beginnen, en deze later uitwerken. De enige must is dat de volgende puntjes duidelijk in jou karakterkaart aanwezig zijn.


  • De algemene informatie over je karakter, zoals de groep waar deze bijhoort, de soort, de eventuele social class, uiterlijk, innerlijk en de geschiedenis. Dit mag ook in steekwoorden, zolang het maar duidelijk is. Mocht je karakter speciale kenmerken hebben zoals bijvoorbeeld littekens, piercings of iets anders; zet dit er ook bij!

  • De familie van je karakter. NPC's hoeven er niet persé in, maar mocht je familie hebben die ook daadwerkelijk gespeeld wordt op het forum is het wel handig deze erbij te zetten.  

  • Het werk van je karakter. HIER staat een lijst met banen per Class waar je uit kunt kiezen. Mocht je die banen echt allemaal drie keer nyx niks vinden mag je zelf ook met een goede suggestie komen, zolang je deze maar zo duidelijk mogelijk uitlegt. Als je klikt op DEZE link krijg je een lijst met banen uit de victoriaanse tijd, die wel ongeveer te vergelijken is met de setting in de stad. Nogmaals, houd hierbij ook rekening met in welke social class je karakter zich bevind. Iemand uit de Middle Class is geen mijnwerker, terwijl iemand uit de Working Class geen servant is.

  • Het huis waar je karakter in leeft. Dit hoeft ook niet uitgebreid, maar is meer om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van hoe je karakter precies leeft. Bedenk hierbij wel dat Working Class karakters zich geen elektriciteit en stromend water kunnen veroorloven. Houd hier dus rekening mee! Outsiders kunnen kiezen om in één van de drie verschillende dorpen te wonen. Elk dorp leeft wel een beetje op z'n eigen manier. Hoe en wat kun je lezen in de beschrijvingen van de dorpen zelf. Ook kan je er als Outsider voor kiezen om geen vaste woonplek te hebben.


De reden dat dit er allemaal in moet en geaccepteerd moet worden is dat dit best een vrij forum is waar redelijk veel is toegestaan. Als iedereen zomaar z'n gang gaat kan het best rommelig en onrealistisch worden. Doordat de staff de karakterkaarten moet doorlezen en accepteren kunnen foutjes of dingen die de leden misschien niet helemaal hebben gesnapt gecorrigeerd worden voordat ze beginnen met de RPG, om zo verwarringen te voorkomen. Mocht je dit nog lastig of onduidelijk vinden kun je natuurlijk altijd even spieken bij de al geaccepteerde karakter kaarten. Ook mag je natuurlijk de staff altijd een berichtje sturen!Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum