Azra Josceline I'zorwyn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Azra I'zorwyn op di mei 16, 2017 5:53 pm
Azra I'zorwyn
hit me one more time
Outsider
18 y/o
Female
Human
Myrefall
Single


Appearance

Azra is een lange, slanke, jonge vrouw met wit haar. Ze is ongeveer 1.75m lang en weegt niet veel. Erg veel 'vrouwelijke vormen' heeft ze ook niet. Azra komt uit een elven bloedlijn, maar heeft dit zeldzame gen zelf nooit gekregen en valt dus gewoon onder de soort 'mens'. Haar spierwitte haren en lange, slanke bouw komen hier waarschijnlijk wel vandaan, vandaar dat ze er zelf van overtuigd is dat ze niet onder het soort 'mens' valt. Dikke jammer Azra, want het is toch echt zo.

Personality

Blij met de grote stad in Yuzov is ze niet. Ze was altijd al 'pro outsiders' en van mening dat de stad teveel natuur beschadigde, maar zodra ze erachter kwam dat haar voorouders elven waren is ze hier nog veel fanatieker is geworden. Het 'niet zo blij zijn met' veranderde al snel in haat naar de stad en iedereen die daar een deel van was. Vandaar dat ze zich ook verplicht voelt om er alles aan te doen de stad te boycotten. Zelf weet ze dat het niet realistisch is dat ze in haar eentje de stad nog volledig zou kunnen laten verdwijnen. Daarentegen gelooft ze er heilig in dat ze al een heel eind kan komen, en wie weet kan een volgende generatie de klus voor haar afmaken.
Naast dit alles heeft ze sinds kleins af aan nog een droom waar ze eigenlijk nooit meer over gesproken heeft sinds ze wat ouder is geworden. Azra heeft een grote passie voor de natuur en alles wat daar mee te maken heeft, en droomt er van om ooit nog eens heel Yuzov te ontdekken. Helaas kan ze dit alleen in vrede doen zonder obstakels van de stad en haar bewoners. Er nu op uit gaan in je eentje is niet eens veilig. Vandaar dat ze deze droom eigenlijk een beetje voor zichzelf houdt, gezien ze zelf ook wel weet hoe onrealistisch dit is.
History

Azra en haar zus Ivy zijn afkomstig van een eeuwen oude Clan, genaamd I'zorwyn. Deze Clan heeft zichzelf altijd voorzien van alles en eigenlijk niks te maken gehad met de dorpen nog de stad. Ze bouwden hun eigen kampen midden in de natuur en leefde hier ook van. Oorspronkelijk was I'zorwyn een elven Clan, maar door de jaren heen is dat gen eigenlijk zo goed als verdwenen, net als de rest van de Clan. In een gevecht met enkele inwoners van Ashmore zijn de laatste paar leden van I'zorwyn gestorven, behalve Ivy en Azra, die niet bij dat gevecht aanwezig waren.
Voor nu heeft ze zich gevestigd in Myrefall, maar tijdelijk. Zodra ze een plan heeft bedacht zweert ze op alles dat haar heilig is dat ze het de stad betaald zou zetten. Haar familie had niet dood gehoeven, maar dat is blijkbaar hoe Ashmore haar problemen oplost. Haar overleden familie wreken is nu eigenlijk het enige wat haar bezighoudt.

Home

Azra is op dit moment woonachtig in een van de huisjes in Myrefall. Haar huisje staat tegenover een boerderij waar ze vaak te vinden is, en wat ze eigenlijk ziet als haar tweede thuis. Ze helpt hier vooral met het verzorgen en voeren van de dieren.IF YOU GIVE YOUR LIPS TO ME, THEN I MIGHT GET A LITTLE TASTE OF YOUR SNEAKY LITTLE STONE-COLD LIES ♥️

avatar
Outsider


IC posts :
9


Gender :
Female ♀


Age :
18


Alignment :
Lawful Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op wo mei 31, 2017 12:18 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum