Victoria Filique Ramirez

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Victoria Ramirez op di mei 16, 2017 8:41 pm
Victoria Filique Ramirez
citizen | middle class | human | cirque royale
x

Ze heeft al vaker verbaasde reacties gekregen op haar Spaanse naam bij haar Aziatische uiterlijk. Dit komt omdat ze geadopteerd is door de familie Ramirez op jonge leeftijd. Gezien ze de tijd voor de adoptie zich niet eens meer kan herinneren is dit voor haar altijd gewoon haar echte familie geweest. Daarbij is ze niet de enige in het gezin, maar deelt ze haar verleden met haar jongere adoptie broertjes Lorenzo en Juan Pablo, en haar adoptie zusje Adriana. Een groot gezin met zoveel jonge kinderen is soms hectisch, dus werd er van de oudere kinderen ook zeker verwacht die zorg deels op zich te nemen. Zo hadden de jonkies ook meteen twee siblings om tegenop te kijken, vooral toen zij en haar oudere adoptie broer Dante, het eerste (en als enige niet geadopteerde) kind uit de Ramirez familie, uiteindelijk het nest verlieten. De familie Ramirez heeft altijd aan de rand van de stad gewoond, maar Vic en haar broer waagde het om naar het midden van de gigantische, drukke stad te verhuizen. Al snel na haar verhuizing voegde ze zich bij het toen opstartende Cirque Royale, waar ze nu nog steeds heel veel plezier in heeft.
appearance
x
Victoria is een redelijk grof gebouwde meid van 163cm. Haar gewicht ligt hem vooral in haar brede heupen en boezem. Dat terwijl haar middel nog redelijk slank is, maar wel in proportie met de rest van haar lichaam. Haar haar is al op schouderlengte voor zolang ze zich kan herinneren.  
personality
x
Ondanks dat ze een erg 'gewaagd' karakter heeft is ze heel zorgzaam. Gezien ze is opgegroeid in een groot gezin met kleine kinderen werd er van haar verwacht de zorg daarvan deels op zich te nemen, gezien haar ouders haar daarmee net iets meer vertrouwde dan haar grote broer. Zelf had ze hier geen problemen mee, ze vind het heerlijk om voor anderen te zorgen ondanks dat ze zelf nog redelijk jong is en wilt later zelf ook zeker zo'n groot gezin als waar ze in is opgegroeid.  
house
x
Victoria woont in een van de woonruimtes boven Main Square, en heeft uitzicht op het plein. Het is in principe niet een heel groot huis, maar meer dan prima om in je eentje in te leven.


⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀You think by now that I would have learned⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
not to play with fire if I don't wanna get burned
avatar
Citizen


IC posts :
10


Gender :
Female ♀


Age :
19


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op wo mei 31, 2017 10:53 am
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum