Leorina Elenor Winter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Leorina Winter op di mei 16, 2017 9:09 pm
L
aristocrat | upper class | winter's mansion
personality
Eigenlijk oogt de oudere Winter kouder dan dat ze werkelijk is. Ondanks dat ze meestal wat koeltjes of bot kan reageren op dingen is ze van binnen nog best zorgzaam. Tenminste, als het om haar dierbaren gaat. Zodra het over haar moeder gaat is er vrijwel nooit meer iets over van haar warmere kant. Dingen zoals het welzijn van hen buiten de stad interesseren haar ook niet zo veel.  Het liefst ziet ze de stad doorgroeien en nog vele malen groter worden.
 
appearance
Leorina is een slank gebouwde jonge vrouw van 1.67m. Ze heeft lang, platina blond/zilver ogend haar en donkerbruine ogen. Qua uiterlijk lijkt ze - op het haar na - het meeste op haar moeder. Haar rijkdom uit ze vaak in haar kledingstijl. Uitgebreid met veel sieraden en accessoires.
history
Zoals vele in Ashmore waarschijnlijk wel weten in Leorina niet de dochter van Cassandra, de huidige vrouw van Edward, maar komt uit een eerder huwelijk. Haar biologische moeder, Mulan, is gestorven vlak na haar geboorte. Lang hoefde ze echter niet zonder moeder te leven, want al snel kwam Cassandra in beeld, en zo ook een nieuw kindje.
Zodra ze zich ervan bewust werd dat ze er anders uit zag dan de rest van haar familie is ze verhaal gaan halen bij haar vader, die haar toen al op vroege leeftijd verteld heeft hoe de situatie in elkaar zat, en wat er met Mulan is gebeurd. Sinds dien heeft ze zich altijd een beetje teruggetrokken opgesteld, wat niet echt op viel gezien ze altijd al wel wat aan de stille kant was. Ondanks dat ze het wel prima met haar huidige familie kan vinden heeft ze sinds dien toch altijd het gevoel dat ze er niet honderd procent bijhoort. Als ze naar een van de familie portretten keek sprong ze er voor zichzelf altijd meteen uit, in de negatieve zin. Op oudere leeftijd heeft ze hier wel enigszins overheen kunnen zetten, maar ze is er altijd wel mee blijven zitten.
pre-forum history
Tijdens een onschuldige wandeling buiten de stadsmuren is ze ontvoerd door outsider-gang ''Skull & Bones''. Om vrij te komen heeft ze een deal moeten maken met gang leider Romeo. In ruil voor haar vrijheid zou ze hem nageslacht moeten bieden dat zou opgroeien in het Winter Mansion en een hoge status zou hebben binnen de samenleving. Als vader van het kind zouden de guards hem en Skull & Bones minder lastigvallen. Mochten zij dit doen zou hij het kind meenemen. Uiteindelijk heeft ze hiermee ingestemd met het idee dat de kans dat dat ook werkelijk zou gebeuren niet zo heel groot was. Wat ze echter niet wist was dat er magie bij betrokken was, afkomstig van The Compass. Na dit hele tafereel is ook zij naar de winkel gestapt, dit maal voor een middel dat zijn plan volledig in de soep zou laten lopen, maar of dat ook echt gewerkt heeft is nog maar de vraag..trivia* Haar moeder is een gevoelig onderwerp voor haar. Meestal wordt ze boos of geïrriteerd als men erover begint en kapt ze het gesprek zo snel mogelijk af.

* De afgelopen jaren en nu nog steeds is ze veel in de bibliotheek te vinden, op zoek naar informatie over haar moeder. Ze mag er dan wel niet meer zijn, maar Leo heeft altijd zo veel mogelijk over haar achtergrond willen weten.

* Ondanks dat ze het vroeger niet altijd met Alison kon vinden is ze zich toch best beschermend op gaan stellen.

* Leorina heeft grote interesse in spiritualiteit, bezit een deck tarot kaarten waar ze regelmatig mee oefent.Laatst aangepast door Leorina Winter op wo jul 19, 2017 9:39 pm; in totaal 3 keer bewerkt


"This time, let an evolution shake our lives, we’ll overcome the chaos."
ABOUT VOICE
avatar
Aristocrat


IC posts :
17


Gender :
Female ♀


Age :
20 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op di jun 06, 2017 12:54 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum