Ivy I'zorwyn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Ivy I'zorwyn op do mei 18, 2017 4:26 pm

There's a room where the light won't find you Holding hands while the walls come tumbling down When they do I'll be right behind you So glad we've almost made it So sad they had to fade it
i.


General

Name: Ivy Dawn I'zorwyn
Nickname: Leaf
Age: 24
Occupation: Gang Member Skull & Bones (Hunter)
Siblings: Azra I'zorwyn
Sexuality: Hetero
Zodiac sign: Scorpio
Relationship status: Single

Appearance

Ivy heeft lang, wilderig zwart haar gepaard met een parelwitte huid en mosgroene ogen die altijd enig wantrouwen uitstralen. Ze is van gemiddelde lengte. Door het moeten overleven in de natuur is ze slank, maar gespierd. Haar kleding is vaak gemaakt van leer en bont om haar warm te houden en is meestal in schudkleuren. Verder heeft ze altijd een koker op haar rug voor haar pijlen en heeft bewaart ze in haar laars vaak een dolk.Ivy als tiener

Innerlijk

Ivy is een loner. Dat is ze altijd al geweest en dat zal ze altijd blijven ook. Ze voelt weinig empathie en haar relaties met anderen zijn meer gebaseerd op respect dan op vriendschap. Dit is iets wat ze ook echt wel afdwingt, ondanks dat ze echt geen leider is. Ze is namelijk liever alleen dan dat ze een groep moet leiden. Aan de andere kant is ze wel loyaal aan de leider van de bende waar ze in zit. Ook dit is enkel mogelijk in het geval dat er over en weer respect is. Ondanks dat ze in een groep zit trekt ze nog steeds liever met zichzelf op en gaat dan ook vaak alleen op pad.

Geschiedenis

Ivy is, samen met haar jongere zusje Azra, opgegroeid in de I'zorwyn clan. Deze clan stamt zogenaamd af van elfen, maar Ivy heeft daar nooit zo in geloofd. Op haar twaalfde brak er een gevecht los tussen de clan en een paar bewoners van Ashmore. Er waren geen overlevenden, op Ivy en Azra na. Ivy kon op die leeftijd echter de verantwoordelijkheid van het opvoeden van een zesjarige niet aan, dus liet ze Azra op een veilige plek in de buurt van Myrefell.

Zelf trok ze dieper het bos in. De clan had altijd kamp in de bossen gehouden, dus het was niet geheel nieuw, maar ze moest nu wel opeens haar eigen boontjes doppen. Ze sliep in bomen en maakte van takken en stenen haar eigen pijlen om wilde dieren mee te vangen. Ze werd er hard van, maar was blij dat het haar overkwam. Als de clan nog bestond was ze een stuk minder sterk geweest.

Ongeveer een half jaar en heel wat kilometers verder belandde ze uiteindelijk in de buurt van Crystalvale. Hier kwam ze een groepje Outsiders tegen die een beetje dezelfde filosofie als zijzelf leken te hebben: ieder voor zich, maar als je wat van elkaar kon opsteken was het mooi meegenomen. In de tijd dat ze met deze mensen omging leerde ze Romeo Haris kennen. Ze wist niet wat het was, maar ze vond hem soms een beetje zielig, dus besloot ze hem een paar dingen te leren die haar eerder al geholpen hadden.

Ze bleef langer dan ze zelf had verwacht in dit groepje Outsiders zitten, maar was er niet helemaal tevreden mee. Toen Romeo, een stuk sterker en ouder dan toen ze hem had leren kennen, vroeg of ze in zijn bende wilde zei ze dan ook meteen 'ja'. Sindsdien zit ze al een jaar of vijf bij de bende en is ze ook niet van plan om er binnenkort uit te gaan. Haar sterke kanten komen naar voren, terwijl ze kan profiteren van die van anderen en gerespecteerd wordt zonder dat ze haar individualiteit op hoeft te geven.

Topics

active finished dead
BY MITZIi am barely breathing

avatar
Outsider


IC posts :
4


Gender :
Female ♀


Age :
24


Alignment :
Lawful Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op ma jun 19, 2017 10:11 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum