♞ Setting

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op zo mei 21, 2017 8:46 pm
SETTING

Gezien dit deels een fantasy RPG is leek het ons wel handig idee om de setting zo duidelijk mogelijk in een topic neer te zetten. Zoals je misschien al had gemerkt of gelezen is dit een fantasy/steampunk RPG. De stad, Ashmore, speelt zich voornamelijk af in de steampunk setting, terwijl de rest van Yuzov meer vergeleken zou kunnen worden met een fantasy setting. Steampunk settings hebben verschillende vormen. Op dit forum valt het te vergelijken met de Vitcorian era, maar dan met wat fantasy elementen, zoals airships, armored/geavanceerde protheses en meer. De kleding zou je ook makkelijk kunnen vergelijken met de Victorian Era, maar mogen ook een steampunk tintje bevatten. Hier een paar voorbeelden om een beetje een idee te krijgen: LINK 1, LINK 2, LINK 3, LINK 4, LINK 5.

In Yuzov is er geen moderne technologie die we tegenwoordig kennen, maar ouderwetsere vormen zoals platenspelers, telegrammen, etc. Mocht je dus twijfelen of iets wel of niet past in deze setting kun je altijd even een berichtje sturen om het na te vragen!

Qua dieren die er leven en die je in je posts kunt gebruiken is er best wat variatie. Vrijwel alle dieren die in de echte wereld voorkomen zijn hier te vinden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ijsberen en zeehonden in het noorden, herten en wilde paarden in de bossen, etc. Mytische dieren zoals eenhoorns en griffioenen zijn er ook te vinden, maar zijn net iets zeldzamer. Draken zijn het allerzeldzaamst in Yuzov, maar dat ze er zijn is een feit. Nogmaals, weet je niet zeker of het dier wat je in je posts wilt gebruiken is toegestaan? Stuur even een berichtje!

WEAPONS
Natuurlijk is het altijd handig een wapen op zak te hebben, helemaal als je besluit je buiten de stadsmuren te bevinden. Buiten de stad maken ze voornamelijk gebruik van wapens zoals zwaarden, messen, pijl en boog, etc. In de stad komen deze ook wel voor, maar wel wat minder. In de stad zijn er verschillende soorten guns te krijgen. Hoewel de meeste voor een simpel model gaan, gaan de andere voor een wat uitgebreidere versie. Je mag hierin best je fantasie gebruiken, zolang je maar zorgt dat je niet overpowered bent. Zien we dat gebeuren dan zal er gevraagd worden je post te veranderen.Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum