Roxanne Keegan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Roxanne Keegan op za jun 03, 2017 5:52 pm
R O X A N N E || K E E G A N
She's a combination of sensitive and savage

Full name: Roxanne Xandria Keegan
Nicknames: Rox, Roxy, Anne
Aliases: Scarlett Williams
Age: 21 years
Birthdate: 26th of October
Zodiac sign: Scorpio
Gender: Female
Sexuality: Bisexual

Species: Human
Class: Upperclass
Occupation: Royal Guard // Spy

Home: Winter's Mansion
Naast de stad, aan de voet van een meer, staat een berg waarvan de top altijd besneeuwd is. Bovenop deze berg is de huisvesting van de familie Winter te vinden. Het kasteel is wit en kil. Dit komt niet alleen door de temperatuur, maar voornamelijk ook door de sfeer die er hangt. Behalve de vele werknemers die er wonen komen er niet vaak mensen van het "gewone" volk, maar als je een goede reden hebt ben je zeker welkom.

PERSONALITY
To strangers || Mysterious, closed, tries to get to know everything about the other without giving away much about herself.

To friends || Friendly, loyal, might be willing to take a bullet for you.

To enemies || Cold, hard, bitchy, but might also be manipulative and fake.

In general || Tactic, intelligent, fierce, charming, fighter, survivor, determined, sometimes sarcastic, coldblooded liar when she needs to.

APPEARANCE

Roxanne heeft een vrij slank lichaam, maar is desondanks dat toch best gespierd, al zijn haar spieren meer subtiel dan echt zichtbaar. Ze is redelijk lang, om precies te zijn 1.72 meter. Daarnaast heeft de vrouw halflange, blonde haren die van nature een subtiele krul hebben. Haar ogen zijn daarbij een van haar meest opmerkzame eigenschappen: deze zijn namelijk vrij helder blauw van kleur. Ze heeft verder een vrij lichte huidskleur die enkel licht bruint in de zon, maar niet snel verbrandt.

Height: 1.72m
Weight: Normaal voor haar lengte
Build: Vrij slank met mooie rondingen en is best gespierd, al zijn de spieren meer subtiel dan echt zichtbaar.
Hair: Blond met lichte natuurlijke krullen
Eyes: Helderblauw
Skin: Blank, kleurt vrij langzaam maar verbrandt bijna nooit.
HISTORY

[FAMILY HISTORY] Drie generaties geleden was de familie Keegan alles behalve een aanzienlijke familie. Ze behoorden tot een van de armste families in Ashmore. De vader van Roxanne's opa werd dan ook geboren in een groot gezin, waar geld alles behalve in overvloed was en de kinderen al van jongs af aan een steentje bij moesten dragen om geld te verdienen. Deze man echter maakte het verschil. Hij was ambitieuzer dan zijn broers en zussen en begon als schoonmaker bij een bedrijf. Daar pikte hij zo het een en ander op over hoe bijvoorbeeld protheses in elkaar zaten en hoe de monteurs aan de airships werkten en deze controleerden en waar nodig aanpasten. Dit alles door enkel te observeren, natuurlijk. Tegen de regels in nam de man protheses naar huis om eraan te sleutelen en zo zijn technieken en inzichten te verbreden. Hij was er vrijwel zeker van dat hij in de tak als monteur kon stijgen naar een betere baan. Uiteindelijk wist hij het dan zo ver te schoppen dat zijn baas hem benoemde tot monteur. Maar de man wilde meer. Hij wilde een toekomst opbouwen voor zijn familie, zijn toekomstige gezin. Hij werkte uren lang over en zo kreeg hij een steeds aanzienlijkere baan in het bedrijf. Het was echter wel zo dat hij nog steeds in de Working Class werkte, maar hij werd beter betaald en was zover omhoog geklommen dat hij niet langer als Unskilled arbeider werd gezien maar als Skilled.

De opa van Roxanne werd echter nog steeds geboren in de Working Class, maar hij had dezelfde ambitieuze karaktereigenschap als zijn vader - de overgrootvader van Roxanne. Hij ging echter een stapje verder en wist zichzelf omhoog te klimmen tot een blacksmith. Wapens maken, daar had hij zeker talent in. Uiteindelijk schopte hij het zelfs zo ver dat hij omhoog ging in klasse: hij opende een eigen winkel. Een winkel die weliswaar eerst vrij langzaam liep en vrij lastig was om te onderhouden - aangezien de middle class en de upper class er nog aan moesten wennen dat een Keegan een winkel had geopend. Maar uiteindelijk veranderden die negatieve gedachtes in positieve, want de wapens die de meneer Keegan maakten waren van goede kwaliteit.

Zo hadden de Keegans zich omhoog gewerkt tot de Middle Class, waar Roxanne's grootvader zeer trots op was. Hij kreeg uiteindelijk één zoon en twee dochters, waarvan de zoon natuurlijk de zaak erfde. Deze zoon was niemand minder dan Roxanne's vader: Oliver Keegan. Hij was een charmante jongeman die graag een praatje maakte met de mensen die langskwamen in de winkel, maar ook vaker gewoon mensen op straat tegenkwam en daarmee een praatje maakte. Hij had vriendelijke bruine ogen en iedereen leek de man te vertrouwen. Zo ook Diana Moore. Zij viel als een blok voor de jongeman en zijn charmes. Het was echter een schande voor de familie dat Diana een relatie aanging met Oliver, maar dat scheelde haar niks. Ze had al genoeg geld zelf opgebouwd om op haar eigen twee benen te staan en dus trouwde ze met de man. Ze vertrouwde hem volledig met haar geld en al haar bezittingen. De man bleef echter bij zijn normale werk in de winkel.

Diana werkte als Royal Chef voor de Winters, dus woonde ze een groot deel van de week in de Mansion. Als ze niet aan het werken was, kwam ze wel eens terug naar de stad, naar het huis dat ze met zijn tweetjes hadden gekocht. Ze werd uiteindelijk zwanger en bracht een gezonde dochter ter wereld: Roxanne.

[YOUTH] Roxanne groeide dus op in een vrij gelukkig gezin. Haar vader had een baan waar hij plezier in had, maar veel uren werkte hij nou ook weer niet - hij stond vrijwel nooit meer achter de kassa of hielp de klanten en hield zich voornamelijk bezig met management. Inkoop van wapens, bijvoorbeeld. Haar moeder zag ze echter zelden, die was namelijk vaker in de Mansion dan in hun eigen huis, waardoor ze eigenlijk meer een papa's kindje werd dan een mama's kindje. Haar vader liet haar de wereld zien. Zowel de goede als de slechte kanten. Hij was degene die haar opvoedde op zo'n manier dat ze geen arrogante snob zou worden zoals je wel eens vaker zag bij mensen in de upperclass. Hij wilde dat ze zag en wist waar haar familie vandaan kwam en het harde werken van haar overgrootvader en grootvader zou respecteren. Want dankzij hen leidde zij een zorgeloos leven.

Dankzij haar vader kwam ze ook in aanraking met wapens. Ze leerde ermee omgaan, hij wenste namelijk dat ze zichzelf kon verdedigen als het erop aan zou komen - tegenover bijvoorbeeld outsiders, waar hij een enorme haat tegen had. Roxanne heeft die haat echter nooit overgenomen van hem, gelukkig. Haar liefde voor het wapengebruik en het trainen groeide echter meer dan haar vader had gehoopt. Hij had nooit gehoopt dat ze iets in die richting zou gaan doen en toen hij merkte waar ze op uit was, was het eigenlijk al een beetje te laat. Hij had nog een hopeloze poging gedaan tot het wegsturen van zijn dochter naar haar moeder, waar ze aan een opleiding begon tot royal chef. Helaas voor hem was dat dus niet wat zijn dochter wilde en nog geen half jaar later had ze zich aangemeld bij een training tot Royal Guard. Aangezien haar moeder zo'n aanzienlijke chef was in de mansion, werd ze daarbij aangenomen en getraind. De trainingen waren zwaar, maar de blondine kon wel een stootje hebben.

[ADULT] Roxanne nam haar trainingen heel serieus en kwam steeds dichterbij bij het worden van een Royal Guard. Uiteindelijk werd ze benoemd tot een volledige Royal Guard en zwoer ze de Winters en Aristocrats ten alle tijden te beschermen, met haar leven. Nog geen twee dagen later sloeg het noodlot toe in haar eigen familie. Haar moeder werd dood aangetroffen, waarschijnlijk vermoord. Haar vader was nergens te vinden. Alle bewijzen leidden naar hem, maar ze hebben hem nooit gevonden. Hij had alles achtergelaten: zijn winkel, zijn huis en zijn dochter. Er werd geroddeld dat hij zich bij de outsiders had gevoegd, maar Roxanne geloofde dat niet. Ze geloofde niet dat haar moeder was vermoord door hem, het moest iemand anders zijn geweest.

De blondine besloot echter te doen alsof haar neus bloedde en alsof ze erin meestemde dat haar vader de moordenaar was. Ze ging harder werken, om de Winters te tonen dat ze geen gevaar was voor hen en dat ze de reputatie van haar achternaam probeerde te herstellen. Maar wanneer ze alleen was en even niemand oplette, probeerde ze erachter te komen wie haar moeder had vermoord.. en belangrijker nog: waar haar vader was.


Laatst aangepast door Roxanne Keegan op di jun 06, 2017 12:16 pm; in totaal 5 keer bewerkt


Introduction | Dump

Do not awaken galaxies inside of someone
if you are not even fond of stars
avatar
Citizen


IC posts :
45


Gender :
Female ♀


Age :
21 years old


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op za jun 03, 2017 7:42 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum