Xam Michealson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Xam Michealson op za jun 03, 2017 9:07 pmXAM MICHEALSON
The night is when the ghosts all come out. Playin’ with my head spin it all around. This room is like a prison cell i'm all by myself. I'm waiting for my friend to come and break me out. You left me today lyin’ on the floor. I wanted you to stay seems you wanted more. This bed is like a prison cell cause I'm all by myself. Still waiting for my friend to come and break me out.I. BASICS
Name: Xavier Maurice Michealson
Nickname: Xam
Age: 23 years (Leo)
Gender: Male
Parents: Maurice Michealson †  & Allison Blake †
Sibelings: Xansa Michealson (5 year)
Position: Outsider
Home: Somewhere in Eriston Woods

II. PERSONALITY
Charming
Xam weet zich overal uit te praten en heeft altijd een speelse glimlach op zijn gezicht. Veel mensen beschouwen heb charmant en galant. Hij kan bijna overal mee weg komen en weet goed hoe hij zijn charmes in de strijd moet gooien. Dit hoeft niet perse op een flirt manier te zijn, maar kan ook vriendelijk zijn. Door zijn charmante houding weet Xam altijd goeie deals te sluiten bij shopkeepers en kan hij gemakkelijke mensen tevreden houden!

Intuitive
Xam heeft vanaf jongs af aan geleerd op zijn eigen intuïtie te vertrouwen. Hij leefde samen met zijn vader die hem leerde jagen en daardoor heeft de jongen de natuur instincten op gepakt. Xam kan heel goed over weg met pijl en boog en is ook erg sterk en lenig. Naast zijn jagers skills kan Xam erg goed koken en weet hij bijna van alles wel een goede maaltijd te bereiden.

Disloyal/Escapist
Xam kan geen relaties behouden (Liefdes of vriendschappelijk), hij is erg op zichzelf en zet zichzelf dan ook altijd op nummer een. Hij is bang dat mensen hem achter laten of misschien zelfs erger. Hij vind het moeilijk om mensen te vertrouwen en probeert met zijn eeuwige grappen mensen op afstand te houden. Zodra iemand te dichtbij komt duwt hij ze weg. Vaak gaat dit gepaard met ruzie of vreemde woord wisselingen waarvan de ander vaak vol vragen achterblijft.

Thievish
Xam is nou eenmaal als outsider op gegroeid en heeft van zijn pa geleerd te overleven. Daar komt stelen soms ook bij kijken en Xam doet niet anders omdat hij zijn kleine zusje probeert te onderhouden. Zij wonen samen in een grot ergens verborgen waar niemand ze kan vinden. Xam probeerd voor hun twee aan eten en nieuwe spullen te komen, hij ruilt in de grote stad en probeert rondom vlees te verkopen dat hij gevangen heeft.

III. HISTORY
Xam werd geboren in een klein jagershutje net buiten de grote stad. Zijn vader probeerde zijn huilende moeder te troosten die haar pas geboren zoon voor vijf minuten in haar armen heeft gehad. Daarna begon ze heftig te bloeden en werd uiteindelijk de bevalling van Xam haar dood. Ondanks het grote verdriet dat zijn vader had probeerde de man wel een goede vader te zijn voor Xam.
Xam mocht meer op handelsreisjes die zijn vader maakte en toen Xam eenmaal oud genoeg was mocht hij leren jagen. Voor zijn vader kwam dat goed uit van twee mensen die jaagde haalde meer geld binnen. Het begon bij kleine konijntjes en daarna steeds grotere dieren. Xam leerde ondertussen hoe hij de dieren zo optimaal mogelijk kon gebruiken. Van het bont maakte hij kleding stukken die hij later weer verkocht.
Toen Xam 16 jaar was ontmoette zijn vader Cecilia. Cecilia was een eenzame vrouw die in het bos woonde. Xam zijn vader bracht haar soms wat vlees en bont en hoe meer zij in contact kwamen hoe meer Maurice verliefd op haar werd. Cecilia raakte ook verliefd op hem en snel besloten zij samen te gaan wonen in het bos. Xam vond het allemaal maar vreemd en vertrouwde Cecilia voor geen meter.

Een paar jaar later werd Xansa geboren, Xam raakte al in oog opslag verliefd op haar. Hij was nu eindelijk een grote broer en hij mocht dit kleine meisje alles leren wat hij had geleerd. Maar het geluk duurde niet heel lang, Xam was met Xansa buiten aan het brabbelen. Het meisje kon net aan haar eerste stapjes zetten tot dat een grote groep mannen het huisje bestormde waar ze wonen. Xam trok Xansa dichtbij hem en bekeek vanuit het achterste raam het ongeluk dat gebeurde in het huisje. Cecilia werd beschuldigd van magie gebruik en Maurice probeerde haar te beschermen. Beide werden ze vermoord door de mannen die het huisje waren bestormd. Wachters van de grote stad waren het die het huisje in brand zette en hun slachtoffers achter hadden gelaten.
Xam heeft Xansa meegenomen naar Eriston Woods waar hij een huisje voor hen gebouwd heeft ergens waar ze zeker weten niet gevonden zouden worden. En tot op de dag van vandaag probeert Xam hun in leven te houden, bang dat Xansa misschien het gen van de magiërs in haar draagt.Writen by Michelle (Mies)
avatar
Outsider


IC posts :
12


Gender :
Male ♂


Age :
23


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op za jun 03, 2017 10:50 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum