Julien Xavier

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Julien Xavier op ma jun 05, 2017 4:46 pm
Red, the blood of angry man. Black, the dark of ages past.
Julien Xavier

Julien is een enig kind van twee handelaars. Hij is opgegroeid met boeken genoeg om hem redelijke kennis van deze wereld te geven. Toen hij een jaar of twaalf was begon hij door te krijgen dat deze stad anders in elkaar zat dan in sommige boeken. Het verschil tussen arm en rijk was enorm. Dat stond natuurlijk niet in de boeken omdat alleen de hogere klassen boeken schreven. Hij maakte van dichtbij mee hoe weeskinderen op de straat moesten leven zonder eten of ouders, hoe sommige mensen omkwamen in de mijnen, hoe armen die te oud waren om te werken voor zichzelf moesten zien te zorgen zonder geld. Een revolutionair gevoel groeide in hem. Julien mengde zich tussen de mensen en hielp de armen zoveel als hij kon. Toen hij nog iets ouder was begon hij leeftijdsgenoten met hetzelfde standpunt als hij te ontmoeten in een café in een wat armere wijk waar hij zelf ook werkt (als kok en barman). Tot op de dag van vandaag wisselen ze hun ideeën uit over hoe ze de armeren kunnen helpen. Ze willen vooral vrijheid, broederschap en gelijkheid! Langzamerhand breid het praten en overleggen zich uit tot kleine opstandjes met gevaar voor gevangenschap. Gelukkig is Julien slim en weten hij en de meeste van zijn volgers/vrienden tot nu toe te ontkomen aan de stadswachten. Ondertussen beginnen steeds meer mensen Julien als een leider te zien.Smile;
Hij is gespierd en draagt graag rood. Heeft vuilblond haar en blauwe ogen. Hij laat altijd een paar stoppeltjes staan.


Smile;

Hij woont in een appartement op de Main Square. Belangrijkste punten zijn: Zijn grote boekenkast, de rode stof op zowat alle meubels en zijn houten bureau met een inktpotje, een veer en papier erop waaronder een prullenbak vol verfrommelde papiertjes staat.


Smile;
Hij werkt bij een café in een wat armere wijk van de middenklasse. Hij kookt, serveert en staat voor de bar om de beurten met de andere werknemers. In dit café vinden ook de ontmoetingen met zijn volgelingen plaats. De baas van het café weet ervan maar verklikt het niet aan de stadswachten want ze is het eens met zijn standpunten.

♥ Isa
avatar
Citizen


IC posts :
4


Gender :
Male ♂


Age :
26


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op wo jun 07, 2017 12:00 am
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum