♞ Plot

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op do apr 13, 2017 11:30 pm
PLOT

Na een onverklaarbare reeks aan natuurrampen, gevolgd door het 'vergaan' van de wereld was het aan de volgende generaties om een nieuwe wereld en bestaan op te bouwen. Met een redelijk grote groep overlevende, en de kennis die men in de afgelopen decennia heeft opgedaan moesten ze het doen. Tenminste, met dat wat zij wisten. Alle boeken, geschiedenis en bronnen van wat dan ook waren verloren gegaan. Wanhopig besloot men er het beste van te maken, en al snel kwamen ze erachter dat deze nieuwe wereld in sommige aspecten afweek van de wereld zoals zij die gewend waren. Deze wereld beschikte over iets waar vele enkel in hun dromen kennis mee hadden mogen maken; namelijk magie. Nou ja, ''magie'' was te term waarmee zij het omschreven. Onverklaarbare dingen die tegen alle logica in gingen. Ze kwamen er namelijk achter dat zij niet de enige bewoners op deze nieuwe wereld waren, en er werd ze al snel duidelijk gemaakt dat deze in de eerste instantie niet voor hen bedoeld was.

Alle waarschuwingen negerend gingen ze te werk, tot er uiteindelijk enkele in opstand kwamen. Deze wereld was niet voor hen bedoeld, dus hadden zij geen recht hier een eigen bestaan op te bouwen. De groep splitste zich uiteindelijk op, waarbij de ene helft verder ging met het opbouwen van dat wat ze verloren waren, en de andere, die tevens sterk in de minderheid was, vertrok om de ware bevolking van de nieuwe wereld op te zoeken en te leven zoals zij, in hoop zo hun vergiffenis te ontvangen. Zo zijn er uiteindelijk twee aparte groepen onstaan die zich elk hebben ontwikkeld op hun eigen manier.

De RPG speelt zich heel wat jaartjes na deze gebeurtenis af, een eeuw om precies te zijn. In deze eeuw is er veel veranderd. Zij die het feit dat ze hier niet hoorde negeerde hebben inmiddels een gigantische stad met een flinke bevolking opgebouwd, voor het grootste gedeelte werkend op stoomkracht. Hierin hebben ze zich flink ontwikkeld, om zo uiteindelijk indrukwekkende dingen te kunnen bouwen zoals luchtschepen, unieke wapens, protheses die functioneren zoals een echt lichaamsdeel en meer. De stad maakt gebruik van een aristocratische regeringsvorm, dat houdt in dat de heerschappij in de handen ligt van een kleine groep die zichzelf als superieur zien. In dit geval is dat de familie Winter, die al generaties lang regeert over de stad. Een plek in deze groep is dus erfelijk, maar gezien heersen over zo'n gigantische stad nog al wat is hebben ze ook de hulp ingeschakeld van enkelingen die ze deze positie toevertrouwen. Dit is vrijwel altijd iemand van het rijkere volk.
De andere groep daarentegen, heeft geen regeringsvorm. Deze hebben zich uiteindelijk opgesplitst in kleine dorpen, en zijn altijd zo blijven leven. Ze zijn erg gehecht aan de natuur en leven dan ook van alles wat zij te bieden heeft en een beetje handel met de grote stad en elkaar. Doordat de oorspronkelijke bevolking bestond uit magische wezens heeft deze groep een bijzondere ontwikkeling begaan. Ongeveer drie kwart hiervan is gewoon mens, maar iets minder dan een kwart heeft deze genen geërfd. Vandaar dat je hier soms een elf, shapeshifter, weerwolf, iemand met een bijzondere mutatie of magician tegen het lijf zou kunnen lopen. De kans is erg klein, gezien het genetisch niet makkelijk door te geven is, maar het is mogelijk.

Helaas is het door de jaren heen flink gebotst tussen de twee groepen. Doordat de gigantische stad blijft groeien wordt er steeds een stukje natuur voor ingeruild. Ook zorgt de gigantische hoeveelheid aan stoom voor smog overlast buiten de stadsmuren. De stadse bewoners zijn ontwikkeld om hier geen last van te hebben, maar het tast de natuur wel aan, soms in zoverre dat de dorpsbewoners een oogst mislopen of een weiland verliezen. Dit alles heeft gezorgd voor een haat tussen de twee, in zoverre dat ze elkaar proberen te saboteren en het liefst uitroeien. Zou het een van de bevolkingsgroepen lukken, en welke kant kies jij?

.Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum