Elmira Florence Brock • Outsider • Assasin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Elmira Brock op di jun 06, 2017 3:42 pm


"I go to nature to be soothed and healed, and to have my senses put in order"
Naam: Elmira Florence Brock
Leeftijd: 19
Uiterlijk: Elmira heeft lange donker bruine haren, die ze vaker vast heeft dan los. De ene keer heeft Elmira haar haren in een knot een andere keer gewoon in een staart ook dan draagt ze het in verschillende stijlen, ze heeft in elk geval altijd een hoge staat in. Elmira heeft een licht getinte huid, en dunne wenkbrauwen, Elmira heeft licht groenige kleur ogen. Haar neus is klein maar recht, ze heeft een soort van een dop neusje, haar lippen zijn iets aan de volle kant. Elmira heeft een klein deukje in haar kin en scherpe kaken. Ze heeft verschillende littekens op haar lichaam die allemaal van komen van gevechten, de meeste toch uit haar jeugd omdat ze door haar vader al vanaf haar zesde is getraind tot wat ze nu is. De ene litteken is groter dan de andere, maar wonder boven wonder is er vanaf haar nek tot hoofd niks zichtbaar. De grootste litteken die ze heeft zit toch net boven haar linkerknie dit omdat ze haar linker onder been verloren is, gelukkig voor haar heeft haar vader een goede prothese weten te regelen wanneer ze die om heeft is het ook niet zichtbaar dat ze een prothese is. Toch is het wel wat te merken aan haar houding omdat ze net een klein tikkie anders loopt. Een soort van mank, mensen die goed kijken hoe ze loopt zullen het ook zien. Elmira heeft er nog vaak last van omdat ze een pijn voelt in haar linker onderbeen iets wat eigenlijk helemaal niet mogelijk is omdat ze haar linker onderbeen niet meer heeft. Elmira loopt eigenlijk altijd in makkelijke kleding rond, op deze manier kan ze zich fijner bewegen, ze loopt voornamelijk in broeken maar zal ook zeker wel eens een jurk dragen, vaak heeft ze een soort van halve rok aan waar door haar rok van de voorkant volledig open is, daar draagt ze echter wel een broek onder, en de rok kan ze af doen als of het een mantel is, om haar zelf toch een beetje vrouwelijk te voelen.

"You call me a bitch like it's a bad thing, you call me a freak like it means something"
Innerlijk:
Elmira heeft een zeer complexe reeks aan emoties, vooral haar harde overmoedige, arrogante houding tegen over mensen is erg aanwezig, dit is haar manier om mensen buiten te houden om haar zelf te beschermen. Het is eigenlijk wel te vergelijken met een muur die eerst naar beneden gehaald moet worden voor dat iemand haar werkelijke aard ziet. Het is niet alleen haar manier om haar zelf te beschermen voor anderen maar ook voor haar zelf, wanneer ze een klus te doen heeft is ze meedogenloos en weet ze een knop om te draaien waar door ze eigenlijk gevoelloos lijkt.  Naast haar harde kant heeft ze ook een kant vol met emoties deze houd ze echter in haar tot dat ze al haar emoties niet meer in haar hand kan houden op dat soort momenten wanneer het haar te veel word komt alles er tegelijker tijd uit zonder dat ze dit ook maar in de hand heeft. Elmira is in staat om lichamelijk gezien rustig te blijven, in moeilijke situaties lijkt het er op dat ze haar hoofd koel kan houden alles wat nodig is om op dat moment te overleven. Zodra de situatie voorbij is komt pas alles er uit en word het in haar hoofd een wervel wind van emoties. Elmira heeft last van onzekerheden ze heeft geleerd van haar vader dat ze perfect moet zijn, en hier streeft ze dan ook naar. Hier door is ze best onzeker over haar zelf en kan ze ook best verlegen zijn. Elmira heeft zelfs haar momenten dat ze erg onhandig kan zijn, wat erg nadelig is voor haar beroep.

"Appear weak when you are strong, and strong when you are weak"
Geschiedenis:
Elmira is 19 jaar geleden geboren in de bossen van Eriston woods, dochter van Florence en Jared Brock. Na de zware bevalling heeft Elmira haar moeder verloren terwijl ze nog maar vier weken oud was, haar vader dacht dat hij ook Elmira zou verliezen omdat Elmira ernstig ziek werd nadat haar moeder overleed. Maar wonder boven wonder heeft Elmira het overleeft. Haar leven liep redelijk op rolletjes nadat ze weer beter was, rond een jaar of zes veranderde haar leven voorgoed, haar vader begon afstandelijker te worden. Hij had al nooit veel liefde aan Elmira gegeven, maar nu werd het met de dag minder. Het is ook de leeftijd waar op Elmira begon te trainen, ze leerde vanaf haar zesde met verschillende wapens om te gaan en elk jaar werd ze steeds een beetje beter. Op haar elfde raakte ze zo ernstig gewond aan haar linker been tijdens een training dat ze haar been kwijt raakte, haar vader heeft er alles op alles gezet om zijn dochter een prothese te geven een die ze dan ook kreeg. Vanaf dat moment is ze weer opnieuw moeten beginnen met leren lopen, maar op haar zestiende was ze volgens haar vader klaar voor het echte werk en kreeg ze haar eerste taak. Wanneer ze die taak uitvoerde, ontdekte ze dat ze haar eigen vader moest vermoorden. Met veel moeite heeft ze dit ook gedaan en vanaf dat moment is ze haar huis kwijt en leeft ze eigenlijk overal en nergens, ze had verwacht dat het haar veel pijn zou doen maar het deed haar weinig. Haar vader was haar leer meester verder niks. Nu dwaalt ze door land en stad heen op zoek naar werk en om te genieten van haar vrijheid, ze leeft van wat de natuur haar te bieden heeft of wat ze kan kopen met het geld dat ze verdient.


Laatst aangepast door Elmira Brock op do jun 15, 2017 10:54 pm; in totaal 1 keer bewerktElmira Brock ☠ Alexander Floyd ☠ Beatrice Harthorn
avatar
Outsider


IC posts :
18


Gender :
Female ♀


Age :
19


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op di jun 06, 2017 3:51 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum