Aeon K. Lundell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Aeon Lundell op di jun 06, 2017 9:07 pm
// Algemene Info

Roepnaam: Aeon
Uitspraak: Als het engelse woord 'eon' of als eej-on. Zal zich tijdens het voorstellen gebruik maken van de eerste uitspraak, maar heeft er geen probleem mee als iemand de tweede gebruikt
Betekenis: Ages, ageless, forever, timeless, eternity
Tweede en achternaam: Keenan Lundell
Uitspraak: Keen-nen Luun-dell
Betekenis: Keenan: Little ancient one || Lundell: dweller near a forest
Alias: Ian Dehaven

Leeftijd: 22 jaar
Geboortemaand: Mei
Geboortedag: 20ste
Geslacht: Mannelijk
Soort: Human

Seksualiteit: Onbekend
Crush: N/A
Partner: N/A

Sociale klasse: Outsider
Woonplaats: Voornamelijk in het zuiden en af en toe rond Myrefall, maar trekt veel rond en is nooit erg lang op dezelfde plaats.
Huis: Die heeft hij niet meer en leeft voornamelijk out in the open. Mocht het weer bijzonder slecht zijn verblijft hij nog weleens bij een oude vriend van zijn moeder in Myrefall, maar meestal zoekt hij onderdak ergens in de natuur.


// Persoonlijkheid

Alignment: Chaotic Good
Van nature is Aeon nieuwsgierig en avontuurlijk, maar dat is over de jaren heen minder geworden en de kinderlijke wonder die hij had toen hij jong was, is grotendeels uit hem geslagen. Toch zijn er af en toe nog momenten waarin dit weer naar boven komt, want hij doet erg zijn best niet alles dat hij ooit was te verliezen. Hij kan ontzettend vriendelijk en behulpzaam zijn naar andere outsiders, ondanks dat hij vreemdelingen niet snel vertrouwd en in de eerste instantie wat wantrouwig is. Eerste indrukken zijn voor hem erg belangrijk, want als hij eenmaal een beeld heeft bij iemand, dan verandert die niet snel. Tegenover citizens kan hij daarentegen heel vijandig uit de hoek komen, met name citizens uit hoge klasse die een makkelijk leventje hebben en veel geld. Dingen van hun jatten of het leven een tikkeltje moeilijker maken vind hij dan ook gerust kunnen en geen misdaad.
Aeon kan soms ook heel tactloos zijn als het aankomt op opmerkingen plaatsen die iemand kunnen kwetsen en heeft soms niet eens door dat hij dit doet, ondanks dat het niet per se zijn bedoeling hoeft te zijn iemand te kwetsen of pijn te doen. Het perspectief van een ander zien kan soms een beetje moeilijk zijn voor de man en kan wat meer tijd kosten dan bij andere mensen. Hij is ook wel eens geneigd ironisch te zijn, vooral als hij zich ergens aan irriteert of iets te verbergen heeft. Hij houdt er absoluut niet van als mensen om dingen heen draaien of meer ergens bij betrekken dan nodig is. Het liefst heeft hij alles duidelijk en recht door zee.
Iets wat hij hoopt te bereiken in zijn leven is het leven van andere outsiders wat te verbeteren en ervoor te zorgen dat niet alle natuur verloren gaat aan de stad. Daarom zou hij de stad zelf en met name de Winter familie het liefst ook van de aardbodem zien verdwijnen, want in zijn ogen zijn zij de kern van al het kwaad.

/ Extra
Claustrofobisch: Het heeft geen duidelijke aanleiding, maar door de jaren heen is hij gesloten of krappe ruimtes als steeds vervelender en bedreigender gaan ervaren. Hij zal niet meteen volledig in paniek raken zodra hij bijvoorbeeld een huis binnenstapt, maar zal zich nooit volledig kunnen relaxen en ten alle tijden ramen, duren en andere mogelijke uitwegen in de gaten houden of er zo dicht mogelijk bij in de buurt blijven. Verder hangt het ook een beetje af van de grootte van een ruimte in hoeverre hij zich kan ontspannen - of juist niet. Bij grote menigtes blijft hij liever ook uit de buurt.


// Verleden

Aeon is geboren en getogen in Myrefall. Van zijn vader heeft hij geen herinnering omdat die zonder verklaring vertrok toen hij nog een klein kind was. Siblings heeft hij zover hij weet niet. Zijn moeder heeft hem in haar eentje groot gebracht en hem verschillende dingen over de natuur geleerd, evenals basic survival skills. Jagen en meer advanced survival heeft hij geleerd van een goede vriend van zijn moeder, en deze man is hij later ook als een soort van vader gaan zien. Hij bracht in zijn jeugd al veel tijd door in de natuur en op de velden, altijd nieuwsgierig en leergierig, wat hem ook vaak genoeg in de problemen heeft gebracht.

Zijn omgeving heeft een grote invloed op hem gehad. Als kind is hij zelf erg weinig in contact geweest met de stad of de mensen die erin wonen, maar de algemene vijandigheid die de meeste outsiders hebben jegens de citizens heeft hij voor lief genomen en ervaringen op latere leeftijd hebben deze haat en woede in hem versterkt.

Over het algemeen had hij geen abnormale jeugd, maar zijn leven maakte een wending toen zijn moeder ziek werd vlak voor zijn 18e verjaardag. Voor een aantal maanden had hij voor haar gezorgd en er alles aan gedaan om haar weer beter te krijgen, maar de juiste medicijnen had hij niet tot zijn beschikking en na een lang gevecht om in leven te blijven, is ze uiteindelijk gestorven. Die winter is hij bij de vriend van zijn moeder gaan wonen, maar haar dood heeft hem sinds dien dwars gezeten en in de daaropvolgende lente is hij vertrokken en er in zijn eentje op uit gegaan.
avatar
Outsider


IC posts :
4


Gender :
Male ♂


Age :
22 years


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op di jun 06, 2017 9:21 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum