Thalia Meave

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Thalia Maeve op di jun 06, 2017 11:15 pmthalia l. meave
??. Fortune Teller. Shopkeeper.
 • basic information

  full name Dr. Thalia Lilith Meave
  date of birth Unknown
  Age Unknown
  Gender Female
  sexuality bisexual
  Family Unknown
  occupation Fortune Teller
  Class Shopkeeper
  Shop The Compass - WC District
  Home The Compass - WC District
 • thalia meave

  Personality
  THALIA MEAVE
  Thalia haar persoonlijkheid is moeilijk in woorden uit te drukken. Haar woorden zijn soms raadsels voor de gewone mensen en haar daden lijken soms erg op hekserij. Thalia heeft haar manier van leven ondanks dat ze op de plek is waar ze niet wilt zijn. Ze is een bijzonder persoon en of ze nou echt de toekomst kan zien weet eigenlijk niemand. Thalia spreekt haar woorden alleen tegen degene die ze mag horen.

  DR. THALIA LILITH MEAVE
  Voor dat Thalia is zoals ze nu is, was zei sterrenkundige en tijdkundige. Ze had haar diploma's en was bekend als Dr. Meave. Ze was een bijzondere meid die veel in raadsels sprak volgens vele, maar haar herseninhoud was groter dan die van een gemiddeld mens. Zij wist precies welke ster waar stond en hoe je op elk punt van de dag de tijd kon uitrekenen. Ze was iemand die graag op zichzelf was maar kon een intellectueel praatje niet uitsluiten. Ze was een beetje de Belle van de stad, maar toch vond iedereen haar op zijn manier aardig.

  History
  Thaila weet weinig van haar geschiedenis, op vroege leeftijd werd zij ten vondeling gelegd bij het weeshuis. Haar ouders heeft ze nooit gekend. Als kleine meisje was ze erg geïnteresseerd in de sterren. Ze had zichzelf leren lezen en zo begon ze boeken te lezen over de sterren. Hoe ouder ze werd, hoe wijzer ze werd. Uiteindelijk had ze genoeg geld gespaard om lessen te kunnen krijgen in astrologie en sterrenkunde. Later kreeg ze ook nog les in tijdkunde. Thalia was een slimme meid en samen met een leraar ging ze opzoek naar de poolster, alleen had het slechtte aflopen voor haar. Tijdens de nacht onweerde het zo hard, Thalia stond op een open veld samen met haar leraar en zij werd geraakt door de bliksem. De man dacht dat ze in een klap dood was en probeerde zichzelf te redden.

  Dagen waren verstreken toen Thalia wakker werd, haar handen waren verkoold en zwart geworden. Haar ogen gaven bijna licht en ze hoorde stemmen om haar heen. De eerste paar dagen werd ze gek van der zelf en verschool ze in het bos. Tot op de dag dat ze een voorspellende droom had gehad. Ze had voorzien dat wachters haar mee zouden slepen naar de familie Winter om voor hen te werken. Thalia zat in een huisje verstopt in het woud. Dagen lang voorspelde ze toekomst en ze wist drankjes te brouwen waarmee ze helderder voor geest kwamen. In haar tijd alleen verzamelde ze vreemde objecten en brouwsels tot de dag dat de wachters voor de deur stonden.

  Thalia werd meegenomen door de wachters en kreeg haar eigen winkel in de WC district. Niemand schijnt haar te herkennen als Dr. Thalia. En het enige wat ze mag zijn is de fortune teller van de grote stad en van familie Winter.
 • the compass

  fortune teller
  Thalia haar grootste werk is toekomstvoorspeller. Dit doet ze aan de hand van kaarten en botten. Ze kan de kaarten lezen voor mensen die ze trekken en in die kaarten staat de toekomst. De botten kan ze ook lezen, ze zijn versierd met vreemde teksten en tekeningen. Ze gooit de botjes als een soort dobbelstenen op tafel en de positie vertelt iets over de toekomst.

  For Sale
  Naast dat ze de toekomst voorspelt heeft ze in The Compass nog vreemde snuisterijen liggen. Je kan bij haar liefdesdrankjes kopen tot vergif. Of Griffioen veren tot draken botten. Veel mensen komen hun prul bij haar brengen, maar Thaila weet daar weer waardevolle spullen van te maken door tekens en teksten te graveren in de spullen of ze onder te dompelen in een van haar brouwsels.  


avatar
Shopkeeper


IC posts :
5


Gender :
Female ♀


Age :
unknown


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Thalia Maeve op di jun 06, 2017 11:39 pm
Done c:


avatar
Shopkeeper


IC posts :
5


Gender :
Female ♀


Age :
unknown


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op di jun 06, 2017 11:58 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Gesponsorde inhoud
Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum