Frederick Arthur Winter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Frederick Winter op wo jun 07, 2017 11:41 am


history is written by the victors.
• GENERAL
› Name Frederick Arthur Winter
› Age 17 y/o
› DOB 16/05
› POB Ashmore
› POR Winter's Mansion
› Gender Man
› Sexual Orientation ????
› Rank/Occupation Aristocrat
   
• RELATIVES
› Father George William Winter
› Mother Leanne Winter
› Uncle Edward Winter
› Aunt Cassandra Winter
› Nieces Alison Olivia Winter & Leorina Elenor Winter
   
• APPEARANCE
De eerste indruk die onze jongen geeft wanneer hij een kamer binnen komt, is een soort statige, kalme vibe. Iemand die je niet zomaar omver moet lopen. Iemand die dat ook niet gaat toe staan. Hij heeft een heldere maar licht veroordelende blik in zijn ogen, vooral naar mensen die hij niet kent. Als een situatie hem niet aan staat, zul je dat snel aan zijn houding merken.

Verder is onze boi 1m84 groot, heeft donkerbruin haar dat altijd netjes gestyled is en een paar grijsblauwe ogen. Zijn kleding is heel duidelijk nogal expensive. Als hij gewoon binnen Winter's Mansion blijft, dan draagt hij 'normale' kleding, en zie je duidelijk de voorkeur voor bont (die hij van zijn lieve nicht overgenomen heeft). Als hij buiten zijn comfort zone gaat, draagt hij beschermende kleding, die hem tegen elke mogelijke aanval zou moeten kunnen beschermen.

• PERSONALITY
› Good traits righteous - loyal - intelligent
› Bad traits arrogant - fiery

• HISTORY
Frederick Winter is de eerste en enige zoon van George en Leanne Winter. Hij werd grotendeels opgevoed door zijn moeder, maar had ook met zijn vader een goeie band. Toch zal er bij hem altijd één familielid zijn waar hij het best mee kan opschieten, zijn nicht Alison. De twee zijn praktisch broer en zus, beste vrienden en hij zou haar absoluut niet meer uit zijn leven kunnen wegdenken. Waar de royal family vooral heel serieus overkomt naar de buitenwereld, gaat het achter de schermen heel anders. In de privévertrekken heerst altijd een ontspannen en aangename sfeer, de ideale omgeving voor de jonge Frederick om in op te groeien.
   
Hoewel er absoluut geen reden is voor Frederick om een bepaald beroep te leren, is hij zeker wel geschoold. Achter de mooiboy facade zit een best intelligent brein, dat wel degelijk naar behoren werkt. Hij is vooral goed in de wetenschappelijke vakken als chemie en fysica, maar ook technologie interesseert hem. Eén van zijn hobbies is dan ook sleutelen aan allerlei mechanische gebruiksvoorwerpen. Verder leeft hij gewoon zijn eigen leventje, waar hij meer dan tevreden mee is.Laatst aangepast door Frederick Winter op do jun 08, 2017 11:48 pm; in totaal 1 keer bewerktjust look at me. I'm awesome
avatar
Aristocrat


IC posts :
31


Gender :
Male ♂


Age :
17


Alignment :
Lawful Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op wo jun 07, 2017 11:53 am
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
<3


welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum