Dream of Californication [Roxanne]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Robin Aherne op wo jun 07, 2017 6:01 pm
Dream of Californication
Het was nog nooit eerder voorgekomen sinds ze de eigenaar was van Bake & Wake, dat alles was uitverkocht voordat de winkel ging sluiten. Robin haalde haar schouders op bij de gedachte, maar was stiekem toch wel heel erg trots. Het was een drukke dag geweest en ze kon het eigenlijk amper aan in haar ééntje, maar tot op heden had ze nog geen geschikte kandidaten gevonden om haar te helpen in haar bakkerij. In het begin was het allemaal prima te doen, maar de laatste tijd leek het wel alsof de bakkerij wat bekendheid begon te krijgen. Het was namelijk uit het niets de laatste paar weken een heel stuk drukker geworden. Waar het vandaan kwam? God knows. Robin wist alleen dat ze, als het zo door zou gaan, nu wel heel snel één of misschien zelfs twee man extra moest regelen voor in de bakkerij, want anders zou ze dood neervallen. Het kwam ook wel mooi uit dat er meer klanten waren, want ze kwam eigenlijk amper rond van hoe het eerst ging. Manman, ze had geen idee dat dat appartement boven haar bakkerij zo duur was. Hoe heeft die oude man dat al die jaren kunnen betalen? Het is niet alsof het ooit druk was geweest in de bakkerij. Voor nu vond ze het wel best. Dat ze zo vroeg klaar was met werken, betekende dat ze even heerlijk naar de markt kon om wat verse producten te halen voor het avondeten.

Nog met haar schort aan slenterde ze rustig langs alle kraampjes op de markt, bekeek goed wie wat aanbood en voor welke prijs. Ze wist één ding zeker.. En dat was dat ze niets zou kopen wat iemand anders voor minder aanbood. Na heel wat onderzoek belandde ze bij een kraampje met verse groenten die er prima uitzagen en ook niet al te duur waren. Ze nam wat prei, wortels en andere spullen mee. Vanavond groentesoep bedacht ze zich. Het enige wat ze nog mistte, was kip. Normaal gesproken vond Robin dat vele malen te duur, maar voor vandaag kon het wel een keertje. Ze had het verdient. Dus, op zoek naar de goedkoopste kraam met de beste kip. Voor de tweede keer slenterde ze over de markt en nam ze alle prijzen en producten goed in zich op. Toen viel haar oog op een teddybear, ééntje die verbazingwekkend veel leek op de teddybear die ze vroeger als klein kind koesterde. Langzaam liep ze naar de kraam toe om te kijken hoeveel hij zou kostten, ook al wist ze diep van binnen dat dat eigenlijk helemaal niet uitmaakte. Ze zou die teddybear hoe dan ook kopen. Door haar lengte viel ze niet erg op en botste er uit het niets iemand hard tegen haar aan. Robin verloor haar evenwicht en belandde head-first op de grond. Uit reflex ging ze met haar hand naar haar voorhoofd. "Auch.." zei ze tegenzichzelf. En ja hoor, er gaf een dikke rode vloeistof van haar voorhoofd af op haar vingers. Boos keek ze om zich heen, op zoek naar de dader.

-Roxanne

BY MITZI


avatar
Shopkeeper


IC posts :
3


Gender :
Female ♀


Age :
19


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Roxanne Keegan op wo jun 07, 2017 6:49 pm
De blondine was net van plan iets af te rekenen bij een kraampje, toen een jongen - van ongeveer vijftien of zestienjarige leeftijd - de muntjes die ze op de kraam had gelegd, met zijn vlugge handjes had vastgegrepen en was weggerend. Het was maar in een paar seconden gebeurd en Roxanne knipperde even verbaasd toen ze besefte dat de muntjes weg waren. Ze hief haar blik op naar de kraameigenaar, waarna ze zich snel omdraaide en de jongen nog net door de menigte zag rennen. De blondine spande haar spieren aan en zat het ook op een rennen. Als ze die jongen te pakken kreeg dan.. maar helaas was dat niet voor haar weggelegd. Want toen ze langs een van de kraampjes doorrende, besloot een van de mensen die daar liepen opeens van richting te veranderen. Opeens stond een jongere blondine in haar weg, helaas had Roxanne net niet genoeg tijd om haar te ontwijken, waardoor ze met de zijkant van haar lichaam vol op tegen de ander aanknalde. Het bracht haar zo uit balans dat ze een draai maakte en met haar achterwerk op de grond terecht kwam. Bam! Ze krabbelde snel weer omhoog en was van plan om de jongen weer achterna te gaan, maar deze verdween helaas net in een steegje. Die ging ze nooit meer vinden. Ze draaide zich om naar de ander en keek haar even boos aan, waarna ze zuchtte en haar blik verzachte. De ander had het vast ook niks aan kunnen doen. "Gaat het een beetje?" Zei ze, haar hand naar de blondine uitstekend indien ze hulp nodig had om op te staan, terwijl ze charmant naar haar glimlachte. Toen pas merkte ze de rode vlek op haar hoofd. Oof, die was niet bepaald lekker terecht gekomen, zo te zien.


Introduction | Dump

Do not awaken galaxies inside of someone
if you are not even fond of stars
avatar
Citizen


IC posts :
45


Gender :
Female ♀


Age :
21 years old


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Robin Aherne op wo jun 07, 2017 7:38 pm
Rolling GirlNormaal gesproken was Robin toch wel enigszins blij om een mede blondine te zien, je voelde je op een of andere gekke manier toch wel een beetje verbonden. Echter was dat nu wel totaal anders. Boos keek ze op, ondanks dat ze er heus wel van bewust was dat het niet compleet de schuld was van de andere blondine. In eerste instantie keek de andere vrouw ook boos. Gelukkig, dacht Robin. Ik ben niet de enige die boos is. Ze slaakte en zucht waarna haar blik verzachtte, maar bij Robin ging dat nou eenmaal niet zo makkelijk. Zodra ze geïrriteerd was, was dit moeilijk te veranderen. De blondine stak haar hand naar haar uit, wat Robins gemoedstoestand toch wel iets minder slecht maakte. Ze pakte de uitgestoken hand echter niet aan, maar hielp zichzelf omhoog. Op het moment dat ze bijna overeind stond, merkte ze dat dit niet zo'n heel slim plan was. Alles draaide, alsof ze met iets te veel drank op in haar bed lag. Lekker dan. Sneller dan de bedoeling was, zakte Robin snel weer door haan benen en keek ze op naar de andere blondine. "Het gaat prima," zei ze geïrriteerd, meer mompelend in zichzelf dan de bedoeling was. Op het moment was ze niet meer boos op het meisje, ook al leek het wel zo. Ze was eerder boos op zichzelf, ze kon het zich echt niet veroorloven om nu een hersenschudding of iets dergelijke te hebben. Morgen moest ze gewoon weer om 4 uur 's ochtends beginnen met het bakken van brood. Het moment dat ze weer wilde proberen op te staan, ging het helemaal mis. "Het gaat echt pri-" Robin kreeg de hele zin er niet uit, want toen belandde alles wat ze vandaag gegeten had over de schoenen van de andere blonde vrouw heen. Wat charmant dit, over iemands schoenen heen kotsen bij de eerste ontmoeting. "Shit," mompelde ze terwijl ze naar haar voorhoofd greep. Waarom draaide alles zo erg?
BY MITZIavatar
Shopkeeper


IC posts :
3


Gender :
Female ♀


Age :
19


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Roxanne Keegan op wo jun 07, 2017 8:08 pm
De blondine die tegen haar aan was geknald had vrij boos omhoog gekeken. Ze zuchtte zachtjes en had haar hand naar de ander uitgestoken, maar deze krabbelde zelf omhoog zonder enige hulp van haar hand, waardoor ze deze weer los langs haar lichaam liet vallen. Fijn, dan niet. Het ging prima, maar zo zag het er niet uit. Bloed droop uit een wond op haar voorhoofd en nog geen seconde nadat ze had gezegd dat het goed ging, viel ze weer op de grond. Roxanne had niet de tijd gekregen om haar op te vangen, waardoor ze er eigenlijk maar een beetje hulpeloos bij stond. Verdomme, ze had haar geld terug willen pakken van de jongen die het gestolen had, maar nu zat ze opgescheept met iemand die duidelijk gewond was geraakt door hun botsing. Zij was er duidelijk veel beter van af gekomen, ze had nergens echt pijn. Misschien kwam dat ook omdat ze meer kon hebben, deze vrouw duidelijk niet. Ze trok een wenkbrauw op toen de vrouw weer probeerde op te staan. "Is dat wel zo'n goed id-" Ze werd onderbroken door de vrouw die haar hele maaginhoud over haar schoenen heen leegde. Oh. Roxanne's lippen trokken zich tot een streepje terwijl ze naar haar schoenen keek, die duidelijk verpest waren nu. Verdomme, ze had dus echt haar dag niet.
Ze richtte haar helderblauwe ogen omhoog naar de vrouw en zonder enig pardon greep ze deze bij haar arm en trok ze deze mee naar een bankje. Zonder een beetje voorzichtig te zijn duwde ze de vrouw op een bankje zodat ze erop zat. "Blijf zitten," zei ze duidelijk, waarna ze zich omdraaide en naar een kraampje liep waar ze wat water aanboden. Na betaald te hebben kwam ze weer terug en bood het water aan het meisje. "Drink, dat helpt." Sprak ze, waarna ze haar blik op de wond richtte en even moeilijk keek. "Daarna gaan we kijken of we iets aan je hoofd kunnen doen," en dan was het voor haarzelf misschien verstandig om ergens anders nieuwe schoenen vandaan te halen, want met deze schoenen ging ze echt niet Winter's Mansion inlopen. De Winters zouden dan niet zo blij met haar zijn, vast en zeker.


Introduction | Dump

Do not awaken galaxies inside of someone
if you are not even fond of stars
avatar
Citizen


IC posts :
45


Gender :
Female ♀


Age :
21 years old


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Gesponsorde inhoud
Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum