Wake & Bake Bakery [Who are we]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Robin Aherne op wo jun 07, 2017 7:44 pm
Wake & Bake BakeryOpen van 7am tot 3pm
-----------

Wake & Bake Bakery is een kleine bakkerij op de Main Square. Het is erg klein, gezellig ingericht en het ruikt er altijd naar vers brood. Robin Aherne heeft de bakkerij overgenomen van Selim Mathew toen hij overleed. Selim was een vriend van de familie, Robin is toen ze nog jong was bij hem in de leer gegaan en is er begonnen met werken toen ze verstoten werd door haar familie. Boven de bakkerij zit een klein appartementje waar Robin woont, dit is te bereiken via een trap die achterin de bakkerij zit.

Komt tot zien komt tot zien, het beste brood vind u hier

In de bakkerij zijn veel verschillende soorten brood en lekkernijen te vinden. Meergranen brood, stokbrood, croissants, muffins. Noem het maar op, het is er. Het gewone brood is goed te betalen voor het armere volk, maar de luxere producten kunnen enkel de rijkere zich veroorloven. Het brood is gemaakt van het allerlekkerste graan die vers van de velden wordt geleverd. Elke dag is er nieuw, vers brood.

Werknemers

Eigenaar
De eigenaar is een allrounder. Ze staat achter de kassa, tovert elke ochtend de verse producten om in heerlijke broden en lekkernijen en ze regelt de financiën.
-Robin Aherne

Verkoper
De verkoper is de persoon die in de winkel staat en de producten verkoopt en afrekent.
-Open Vacature

Leerling Bakkers
De leerling bakkers zijn personen die in de leer zijn bij Robin om het vak onder de knie te krijgen. Zij krijgen hier niet voor betaald, maar krijgen aan het einde van de dag de overgebleven broden en lekkernijen mee naar huis.
-Open Vacature
-Open Vacature
BY MITZI


avatar
Shopkeeper


IC posts :
3


Gender :
Female ♀


Age :
19


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum