Wake & Bake Bakery [Vacatures]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Robin Aherne op wo jun 07, 2017 8:32 pm
We want you!
Heb jij altijd al als bakker willen werken? Denk jij dat je hiervoor geschikt bent? Dan is dit de baan voor jou! Op het moment hebben wij drie vacatures open staan voor nieuwe werknemers in onze knusse bakkerij Wake & Bake. Geïnteresseerd in een van de onderstaande vacatures? Reageer dan vooral in dit topic met een kleine motivatiebrief. Dan nodig ik jou graag uit voor een in-game sollicitatiegesprek. Weet je een leuke andere taak voor in de winkel en staat daar hieronder geen open vacature voor? Reageer vooral in dit topic met je idee!

Open vacatures

-Verkoper/verkoopster
Dit is de persoon die in de winkel de broden en lekkernijen verkoopt en zorgt dat alles in de winkel zelf op rolletjes loopt. Je moet hiervoor goed zelfstandig kunnen werken en met eventuele boze klanten kunnen omgaan. Calamiteiten moeten altijd gemeld worden bij de eigenaar!

-2 leerling bakkers
Als leerling bakker ben je in de leer bij Robin Aherne en leer je alle kneepjes van het vak. Je krijgt hiervoor niet betaald, maar krijgt aan het eind van de dag wel overgebleven broden en lekkernijen mee. Perfect voor de jongere kinderen en tieners. Volwassenen zijn ook meer dan welkom.

Met vriendelijke groet,

Robin Aherne. 


avatar
Shopkeeper


IC posts :
3


Gender :
Female ♀


Age :
19


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum