The Shop and her Members

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Thalia Maeve op wo jun 07, 2017 9:06 pm


THE COMPASS

Welkom in The Compass een klein vreemd uitziend winkeltje in de WC District. Thaila Maeve is de Shopkeeper, gevangen genomen door Familie Winter om voorspellingen voor ze te doen. Maar zo onderhand heeft Thailia haar eigen handeltjes. Kom eens binnen voor een van haar ware, of laat misschien de toekomst eens voorspellen.

FORTUNE TELLER

Thalia haar grootste werk is toekomstvoorspeller. Dit doet ze aan de hand van kaarten en botten. Ze kan de kaarten lezen voor mensen die ze trekken en in die kaarten staat de toekomst. De botten kan ze ook lezen, ze zijn versierd met vreemde teksten en tekeningen. Ze gooit de botjes als een soort dobbelstenen op tafel en de positie vertelt iets over de toekomst.

FOR SALE

Naast dat ze de toekomst voorspelt heeft ze in The Compass nog vreemde snuisterijen liggen. Je kan bij haar liefdesdrankjes kopen tot vergif. Of Griffioen veren tot draken botten. Veel mensen komen hun prul bij haar brengen, maar Thaila weet daar weer waardevolle spullen van te maken door tekens en teksten te graveren in de spullen of ze onder te dompelen in een van haar brouwsels.  

TRADERS
Traders zijn de mensen die in The Compass komen om hun speciale ware (of prul) aan Thalia te verkopen of te ruilen.  

- Open
- Open
- Open

THE PROPHECY
The Prophecy zijn mensen die komen en gaan, sommige mensen werken echt voor Thalia om elke voorspelling op te lossen, andere mensen doen het af en toe. Je kan het zien als een queste waar Thalia je op uitstuurt om vreselijke gebeurtenissen te voorkomen.

- Open
- Open
- Open
The Compass vind zich plaats in de WC District, het is een vreemd uitziend en vooral een overvol winkeltje met de meest vreemde spullen. Schedels, flesjes, veren en ga zo maar door. Thalia heeft een bijzondere kracht over haar spullen die ze verkoopt en de talismannen hebben hun eigen uitwerking op iedereen. Of haar krachten echt zijn zullen we nooit weten maar goed bijgeloof doet een hoop voor een mens.
Ondanks dat je misschien de creeps krijgt van Thalia is haar winkel wel warm en huiselijk. De sfeer en de geur die er hangt doet je denken aan je kindertijd toen je nog bij je moeder op schoot kroop.
Made by Kíli
avatar
Shopkeeper


IC posts :
5


Gender :
Female ♀


Age :
unknown


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum