Empty Halls

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Roxanne Keegan op wo jun 07, 2017 10:23 pm
BAM. De blondine schrok wakker uit haar slaap van het luide geluid. Niet echt meer wetend of ze het nou in haar dromen had gehoord of dat het van ergens binnen het huis was geweest. Ze bleef rechtop in haar bed zitten, haar oren scherp, in de hoop dat ze een nieuw geluid hoorde, zodat ze zeker wist dat er iets gaande was. Maar het bleef muisstil. Ze ging terug languit liggen en sloot haar ogen, maar een frons verscheen op haar gezicht. Nee, ze kon niet meer slapen, wetende dat er misschien iemand in het huis rondliep. Helaas voor haar ging ze altijd uit van het ergste, waardoor ze besloot haar bed uit te stappen, snel iets aan te trekken - wat niet helemaal een volledige uitrustig was, maar goed. Zachtjes opende ze de deur van haar slaapkamer en stak ze haar hoofd naar buiten, om even naar links en naar rechts te kijken. Nee, er was niemand in de gang. Hmn. Ze stapte de kamer uit en pakte nog net een geweer dat op een kastje had gelegen in haar kamer. Voor het geval ze die nodig had, natuurlijk. Ze kon niet ongewapend gaan kijken of er iemand ongewenst in het kasteel was, natuurlijk. De blondine stapte voorzichtig door de gangen heen. Misschien.. misschien was ze wel gewoon paranoia en was er niks aan de hand.

Net toen ze van plan was om terug te keren naar haar slaapkamer, hoorde ze voetstappen achter zich. De vrouw draaide zich om en zag net een persoon de hoek om komen, instinctief rees ze het geweer omhoog en richtte ze het op de persoon. Haar helderblauwe ogen keken naar haar target, maar het bleek een bekende te zijn. Een Winter. Waarom zagen die haar altijd op haar slechtste momenten. Ze zuchtte en liet het geweer weer zakken. "Excuseer me, meneer Winter." Zei ze beleefd, ook al was de jongen enkele jaren jonger dan haar. Even haalde ze een wenkbrauw op, aangezien de jongen zich vrij ver begaf van zijn eigen slaapkamer. Waarom was hij eigenlijk nog wakker? Waarom liep hij door deze gangen op dit uur? "Wat doe jij nog in dit deel van het gebouw op dit uur, eigenlijk?" Vroeg ze. Hij was toch niet weer er tussenuit gesneakt, hé?

& Frederick Winter


Introduction | Dump

Do not awaken galaxies inside of someone
if you are not even fond of stars
avatar
Citizen


IC posts :
45


Gender :
Female ♀


Age :
21 years old


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Frederick Winter op wo jun 07, 2017 10:50 pm


Na al die jaren zou men toch gaan denken dat Frederick Winter elke hoek en kant van Winter’s Mansion vanbuiten kende. Niet dus. Hij wist niet hoe of waarom, maar ineens werd hij wakker doordat hij tegen een gigantische kast aan liep. Een kast die, ondanks zijn grootte, leeg was en daardoor dus verbazend licht. Het ding kantelde omver, en nog voor de jongen er iets aan kon doen, viel hij met een enorme knal op de grond. Holy fuck. Zijn oren zinderden nog na van het geluid, en het kon niet anders dat elke persoon in een straal van 10 kilometer wakker of gealarmeerd was. De kast liet hij maar voor wat het was. Eerst maar eens de weg terugvinden naar zijn kamer. Hoe was hij hier eigenlijk terecht gekomen?

Aan zijn kleding te zien, had hij sowieso al in zijn bed gelegen. Was hij een slaapwandelaar? Huh? Dat was nieuw. Hoe dan ook, hij moest asap terug, want zijn pyjama bestond uit niks meer dan een halflange zwarte short. Best een koude outfit op een tijdstip als deze. Toen hij doorheen de ballroom liep, zag hij ineens nog iemand staan. En die iemand mikte nu een pistool op hem. Voor een moment dacht hij dat het een indringer was, maar dan herkende hij Roxanne Keegan. Die had hem ondertussen ook herkend en richtte het pistool weg van hem. "Excuseer me, meneer Winter." Zei ze nog, waarop hij gelaten glimlachte. ”Geeft niet, miss Keegan”, Zei hij schouderophalend.

De royal guard stond tenminste op scherp, zo te zien. Ook met hun vragen. "Wat doe jij nog in dit deel van het gebouw op dit uur, eigenlijk?" Vroeg ze. Hij spreidde zijn armen uit, om de zaal aan te duiden. ”Sightseeing?” Zei hij, in een poging om haar te overtuigen dat dat ook de waarheid was. Maar hij kon een grijns niet onderdrukken, waardoor hij sowieso door de mand viel. ”Ahem, nee, het ziet er naar uit dat ik aan het slaapwandelen was daarnet”, Bekende hij toen, nog altijd even verbaasd over de feiten als zij verbaasd was hem hier aan te treffen.
just look at me. I'm awesome
avatar
Aristocrat


IC posts :
31


Gender :
Male ♂


Age :
17


Alignment :
Lawful Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Roxanne Keegan op wo jun 07, 2017 11:17 pm
Ze had niet verwacht een van de Winters in de zaal tegen te komen, ze had zich er immers helemaal op voorbereid dat het een buitenstaander was geweest, een indringer. Of misschien een lompe Chef of Guard, dat had ook gekund. Maar Frederick Winter? Nee, die had ze niet verwacht tegen te komen. Vandaar dat ze even verbaasd met haar ogen had geknipperd, vooral omdat hij niets meer dan een halflange short aan had. Damn. Ze kon het niet laten haar blik even over zijn lichaam te laten glijden, dat was een gewoonte. Er iets van zeggen deed ze niet, zelf had ze ook bijzonder weinig aan. Ze droeg immers een zwarte nachtjapon, omdat ze niet echt erbij had nagedacht haar kleding aan te trekken toen ze haar kamer had verlaten.
Ze kon het niet laten om te glimlachen bij de woorden van de jongen. Echt serieus kwam het er niet uit, door de grijns die volgde na zijn woorden. Al snel kwam de echte reden en kort trok ze een wenkbrauw op. Slaapwandelen? "You had me at sightseeing," zei ze zacht lachend, waarna haar blik iets serieuzer was. "En slaapwandelen? Hmn, dan mag ik aannemen dat jij die knal hebt veroorzaakt?" Ze schudde zacht met haar hoofd, was hij ergens tegen aangebotst soms? Even keek ze over haar schouder. "Je zou denken dat je de rest ook wakker hebt gemaakt, maar volgens mij ligt iedereen nog als een roosje te slapen." Dat was ergens best zorgwekkend. Wat als het wel iemand was geweest met slechte bedoelingen.


Introduction | Dump

Do not awaken galaxies inside of someone
if you are not even fond of stars
avatar
Citizen


IC posts :
45


Gender :
Female ♀


Age :
21 years old


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Frederick Winter op wo jun 07, 2017 11:55 pm


Gelukkig was het ‘maar’ een guard, die voor zijn neus opdook. Een of ander familielid van hem was net iets erger geweest. Een echte indringer rampzalig. Hij was te mooi om te sterven. Een feitje dat Roxanne Keegan ook door leek te hebben, gezien ze haar pistool liet zakken en vervolgens schaamteloos haar ogen over zijn lichaam liet gaan. Iets wat hij niet eens erg vond. Hij had een lichaam dat gezien mocht worden. Als het niet aan de reputatie van zijn familie had gelegen, liep hij waarschijnlijk elke dag zonder shirt rond. Nu was het nacht, en had hij een excuus. Want slapen met een tshirt? No way. Vrijheid, dat was wat een jongen als hij nodig had. Gelukkig had hij niet voor teveel vrijheid gekozen, anders was hij met nog minder kleding een nachtelijke wandeling gaan maken.

Zijn smoesje zou natuurlijk niet geloofwaardig zijn, waardoor hij maar besloot om gewoon eerlijk te zijn. "You had me at sightseeing," Lachte ze. Hij keek haar plagend aan. ”Ik ben niet de enige die aan sightseeing doet, of wel soms?” Merkte hij met een kleine uitdagende grijns op. Het moest niet altijd zo serieus zijn. Hij was ook jong, onbezonnen, roekeloos. Daar groeide hij ooit wel uit. Ooit. "En slaapwandelen? Hmn, dan mag ik aannemen dat jij die knal hebt veroorzaakt?" Vroeg ze vervolgens, waarop hij knikte. "Een beetje", Grinnikte hij. "Het was de kast die de knal veroorzaakte, maar misschien heb ik per ongeluk die kast omver gelopen", Grapte hij.

"Je zou denken dat je de rest ook wakker hebt gemaakt, maar volgens mij ligt iedereen nog als een roosje te slapen." Merkte ze toen op, wat duidelijk maakte hoe serieus ze haar eigen job op nam. Iets wat hij wel kon waarderen. ”Dat, of ze zijn niet dapper genoeg om te komen kijken wat het was”, Zei hij. Hij kende alvast een paar mensen die hier ’s nachts niet zouden willen rondlopen.
just look at me. I'm awesome
avatar
Aristocrat


IC posts :
31


Gender :
Male ♂


Age :
17


Alignment :
Lawful Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Roxanne Keegan op do jun 08, 2017 11:55 am
Hij leek er geen erg in te hebben dat Roxanne even haar ogen over zijn lichaam liet glijden, maar ergens begreep ze dat ook wel: hij had immers geen lichaam om zich voor te schamen en bovendien was hij opgegroeid in de Winter familie, waardoor er een grote kans was dat hij veel van zichzelf dacht. Ze haalde haar schouders wat op bij zijn woorden. 'You got me," zei ze, alsof hij haar zojuist betrapt had op sightseeing. Yeah sure, daarom liep ze hier in het midden van de nacht rond met een geweer. Om wat rond te kijken. Ze liet haar blik nog een tweede keer door de ballroom glijden. Het 's nachts zag de plek er alles behalve leuk uit. Het was er zo donker en zo kil.. zoals eigenlijk ook in het rest van het huis. Vooral het 's nachts merkte je de kilte van Winter's Mansion heel erg op. Hij had een kast omver gelopen, de blondine kon het niet laten om even te lachen. "Knap hoor, meestal wint de kast van de jongen." Grapte ze.

Bij zijn laatste woorden liet ze haar blik even op de deur glijden die openstond, waardoor ze de duistere, lege gang in kon kijken. "Ik geef ze geen ongelijk," zei ze, haar schouders weer wat ophalend. De gangen waren ijskoud en het was er zo kil dat je ieder moment verwachtte dat een geest de hoek om kwam gelopen of vanuit een duistere kamer tevoorschijn kwam. "Als ik deze niet had-" ze hief haar geweer even op, "dan had ik me mooi omgedraaid in mijn bed, hoor." Nee, dan had ze waarschijnlijk zelfs het kastje dat naast haar deur stond ervoor geschoven. Zonder geweer of enig wapen ging ze echt niet door deze enge gangen heen lopen.


Introduction | Dump

Do not awaken galaxies inside of someone
if you are not even fond of stars
avatar
Citizen


IC posts :
45


Gender :
Female ♀


Age :
21 years old


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Frederick Winter op do jun 08, 2017 2:18 pm


Voor zover hij haar lichaamstaal kon lezen, voelde ze zich niet 100% op haar gemak in deze ruimte. Iets wat hij wel kon begrijpen. Winter Mansion kon ’s nachts best eng zijn. Toch voelde hij zich helemaal veilig, ook als hij alleen door het gigantische huis liep. Iets wat hij de laatste tijd wel vaker deed. Dan wel bewust, niet al slaapwandelend. Of misschien wel, maar dan ontweek hij de kasten en werd hij niet wakker. De guard lachte om zijn uitleg. "Knap hoor, meestal wint de kast van de jongen." Grapte ze, waarop hij geamuseerd grinnikte. ”Een kast is geen partij voor een Winter”, Zei hij opgewekt, waarna hij de ruimte rond keek, zogezegd op zoek naar nog meer kasten om in mootjes te hakken.

Maar er was niemand. Iets wat haar ook verbaasde. Het geluid had toch veel meer aandacht moeten trekken? Misschien waren de andere guards niet zo’n helden als Roxanne hier om te gaan kijken wat de oorzaak van het geluid was geweest. "Ik geef ze geen ongelijk," Reageerde ze schouderophalend op zijn woorden. "Als ik deze niet had-" Ze liet hem het geweer weer zien, "dan had ik me mooi omgedraaid in mijn bed, hoor." Gaf ze toe. ”Je hebt gelijk. En hier sta ik, ongewapend, doodsbang”, Zei hij, al klonk hij allesbehalve doodsbang. ”Misschien moet je me terug naar m’n kamer escorteren, voor het geval dat”, Zei hij, zijn mondhoek opgetrokken in zijn typerende scheve grijnsje.
just look at me. I'm awesome
avatar
Aristocrat


IC posts :
31


Gender :
Male ♂


Age :
17


Alignment :
Lawful Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Roxanne Keegan op do jun 08, 2017 5:51 pm
Ze trok haar wenkbrauw iets op bij zijn woorden. Oh, een kast was geen partij voor een Winter? Diep van binnen durfde ze te wedden dat de jongen niet eens wist hoe hij een zwaard fatsoenlijk vast moest houden, maar dat ging ze natuurlijk niet luidop zeggen. "Vast en zeker." Sprak ze, niet helemaal onder de indruk. "Ik zou dat niet te hard zeggen, straks gaan ze nog samen werken." Ze sloeg haar armen over elkaar, aangezien de ballroom toch wel wat kouder was dan overdag - bovendien droeg ze een stuk minder op het moment dan dat ze overdag droeg, aangezien ze geen tijd had gehad zich fatsoenlijk om te kleden nadat ze het geluid had gehoord. Haar vuurwapen hield ze nog steeds in haar hand, gezien ze niet echt een plek had om die fatsoenlijk weg te stoppen.
Verbaasd keek ze de jongen weer aan bij zijn volgende woorden. Hij? Bang? Ha, laat haar niet lachen. Ze wist wel beter dan te denken dat een Winter bang was. Die hoefden geen angst te hebben, ze hadden immers een hoop man om hen heen die ervoor klaar stonden hen te beschermen.. sommigen zouden de Winters zelfs met hun leven beschermen. Of zij dat zou doen? Ze wist het nog niet zo zeer. "Oh ja natuurlijk," zei ze zakelijk, maar ze kon haar glimlach niet meer onderdrukken. "Want het is natuurlijk niet zo alsof er bij iedere deur een bewaker staat, wie weet wat er het 's nachts allemaal naar binnen kan glippen." Grapte ze. De Winters hadden genoeg bewaking om zich geen zorgen te maken om het 's nachts door het huis te lopen, ongewapend. Zij wisten dat niemand aan hen kon komen, zonder eerst door de ervaren en sterke wachters te komen. De meesten waren grote kerels waar je toch nog wel even twee keer over nadacht voordat je deze aanviel. Zij was een van de weinige vrouwen die hier rondliepen, maar dat deerde haar niet. Ze stond haar mannetje wel, dat had ze al meerdere keren bewezen tegenover de arrogantste mannen onder de bewakers. Ze draaide zich half naar de deur, half weg van Frederick en liet haar helderblauwe ogen weer op hem vallen, waarna ze een beweging richting de deur maakte. "Na u," zei ze en alhoewel de woorden meestal in een beleefde context behoorden, kwamen ze nogal nonchalant uit haar mond. Natuurlijk had hij geen escort nodig naar zijn kamer, maar ze moest toegeven dat ze hun - al dan wel korte - gesprek als fijn had ervaren, dus vond ze het niet erg hem even naar zijn kamer te brengen.


Introduction | Dump

Do not awaken galaxies inside of someone
if you are not even fond of stars
avatar
Citizen


IC posts :
45


Gender :
Female ♀


Age :
21 years old


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Frederick Winter op vr jun 09, 2017 12:41 pm


Vaak genoeg kwam er alleen maar een eindeloze stroom aan flauwe grappen uit zijn mond. Het was zijn manier van communiceren. Niet een die door iedereen gewaardeerd had, maar hij had geluk met deze guard. Zij leek er nog iets of wat in mee te gaan. Soms maakte hij er een spelletje van om tegen de meest saaie guards te praten en te kijken hoe lang het duurde voor ze een zucht van verveling en irritatie slaakten. Want in principe durfden ze hem niet te doen stoppen. Vooral de nog jongere, humeurige types, die vond hij geweldig. Te jong en onervaren om tegen hem te durven spreken maar te humeurig om niet te laten merken hoe irritant ze hem vonden. Iemand die met hem mee grapte, was ook leuk tho. Zoals Roxanne Keegan hier. "Vast en zeker." Zei ze. "Ik zou dat niet te hard zeggen, straks gaan ze nog samen werken." Grapte ze toen. ”En wij maar denken dat de dreiging van buitenaf kwam”, Reageerde hij, alsof hij het heel erg serieus nam.

Dan moest ze hem maar naar zijn kamer terugbrengen. Om hem te verdedigen tegen een kasten revolutie. ”Oh ja natuurlijk," Begon ze zakelijk, maar ze glimlachte vervolgens. "Want het is natuurlijk niet zo alsof er bij iedere deur een bewaker staat, wie weet wat er het 's nachts allemaal naar binnen kan glippen." Zei ze, en hij knikte heftig. ”Precies ja, het zou toch wel erg zijn als er mij wat zou overkomen”, Greens hij, volledig overdreven. Het was niet dat hij zijn leven belangrijker vond dan dat van haar. Dat liet hij iedereen alleen maar denken. "Na u," Zei ze vervolgens, waarna hij met een glimlachje de ballroom uit liep en wachtte tot ze naast hem kwam lopen. ”Vertel eens, hoe lang ben jij eigenlijk al bij ons in dienst?” Vroeg hij nieuwsgierig. Niemand had iets gezegd over in stilte naar zijn kamer teruglopen, of wel?
just look at me. I'm awesome
avatar
Aristocrat


IC posts :
31


Gender :
Male ♂


Age :
17


Alignment :
Lawful Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Roxanne Keegan op vr jun 09, 2017 3:35 pm
Ze glimlachte licht bij zijn woorden. Helaas kwam de dreiging wel van buitenaf, waren het maar kasten tegen wie ze moest vechten. Dan kon ze wat brandbare stoffen meenemen en een lucifer en dan was de ruzie over. Nee, helaas waren het meestal de outsiders die onrust stookten, al was het gelukkig nu al een tijdje rustig. Te rustig, voor haar gevoel. Ze vertrouwde de outsiders deels niet, maar ze kon ze deels ook wel gelijk geven voor hun haat tegenover de stad. Het was immers zo dat de stad veel slechte stoffen in de lucht uitstootte, waardoor het klimaat wellicht begon te veranderen en waardoor hun oogsten wel eens grandioos faalden. Outsiders leefden op hun oogsten, waar moesten ze immers anders van eten? Het was niet haar probleem tho, wat wel haar probleem was, was dat Outsiders de schuld van het bestaan van de stad zouden geven aan de Winters. En zij moest die mensen beschermen. Ze moest zichzelf inhouden niet met haar ogen te rollen bij de volgende woorden van Frederick. Ja, het zou vast een ramp zijn om hem kwijt te raken, voor zijn nichtjes, zijn ouders, wellicht. Een groot deel van de stad zou het waarschijnlijk niet eens erg vinden, want alhoewel men meestal hun ogen hadden gericht op de outsiders, was er waarschijnlijk een net zo groot gevaar onder de mensen in de stad: de working class en wellicht de lagere middle class, zij waren immers niet tevreden met hun leven. Niet iedereen.
"De stad zou er inderdaad onder leiden als jou iets overkwam." Besloot ze uiteindelijk maar te zeggen, al was dat nogal overdreven, vond ze zelf. Velen zouden waarschijnlijk niet eens iets voelen en dat wist de jongen zelf ook wel. Nadat hij de gang in was gestapt, volgde ze hem, haar helderblauwe ogen even naar links en naar rechts laten glijden, gewoon uit gewoonte. Hierna versnelde ze haar pas iets waardoor ze naast hem liep. Zijn vraag verbaasde haar en even bleef het aan haar kant stil. Hoe lang diende ze de Winters al? "Niet heel lang," besloot ze uiteindelijk te zeggen. "Als je de training erbij voegt, dan is het nu ondertussen al vier jaar. Ik ben pas ongeveer een jaar geleden tot volledige guard uitgeroepen." Haar stem klonk even iets minder vrolijk - bijna duister zelfs - bij de laatste zin die ze uitsprak. Ze had slechte herinneringen aan die tijden. Twee dagen daarna werd haar moeder immers dood gevonden op haar kamer en verdween haar vader zonder pardon, haar alleen achterlatend.


Introduction | Dump

Do not awaken galaxies inside of someone
if you are not even fond of stars
avatar
Citizen


IC posts :
45


Gender :
Female ♀


Age :
21 years old


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Frederick Winter op di jun 13, 2017 2:33 pm


Eigenlijk was Frederick veel slimmer dan hij liet uitschijnen. Zelfs de meeste guards wisten niet met wat hij zoal bezig was in zijn laboratorium. De meesten dachten dat dat gewoon zijn slaapkamer was, maar die was eigenlijk veel uitgebreider dan van buitenaf leek. En zo was hij zelf ook. Het perfecte toneeltje dat hij speelde liet hem overkomen als een arrogante zelfingenomen aristocraat die zichzelf enorm grappig vond. Natuurlijk was hij grappig. Op zijn eigen manier. Maar wat hij aan de buitenwereld liet zien, was pure schijn. Een beeld en een imago dat hij zorgvuldig had opgebouwd en in stand hield. Hij wist zelf heel goed dat niemand buiten zijn familie een fuck zou geven als hij hier en nu zou sterven. Maar hij deed alsof het een ramp zou zijn, omdat zij vast van hem zou verwachten dat hij zo dacht.

"De stad zou er inderdaad onder leiden als jou iets overkwam." Reageerde Roxanne op zijn woorden, al wist hij dat ze loog. Net als hij. Dus hij glimlachte opgewekt om haar woorden. ”Gelukkig hebben ze mijn nichtjes nog om hun doorheen die moeilijke periode te helpen”, Knikte hij. Eens kijken hoe ver hij haar nog kon pushen voor ze liet merken dat ze zijn gedrag maar irritant vond. Eerst maar eens wat informatie uit haar trekken tho. "Niet heel lang," Was het antwoord na een moment stilte. "Als je de training erbij voegt, dan is het nu ondertussen al vier jaar. Ik ben pas ongeveer een jaar geleden tot volledige guard uitgeroepen." Vervolgde ze. Fred keek haar even geïnteresseerd aan.

Haar stem verraadde dat er een verhaal achter zat, een verhaal dat ze vast niet zomaar zou delen. Niet zonder een beetje hulp. ”Het klinkt alsof je daar niet blij mee bent?” Merkte hij op, terwijl hij zijn blik weer op de gang voor zich liet vallen. De marmeren vloer zoog letterlijk de warmte uit hem, maar hij wist dat hij straks terug in zijn warme bed zou kunnen kruipen. Dat vooruitzicht stelde hem wel gerust.
just look at me. I'm awesome
avatar
Aristocrat


IC posts :
31


Gender :
Male ♂


Age :
17


Alignment :
Lawful Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Roxanne Keegan op do jun 15, 2017 2:27 pm
Rustig liet ze haar blik voor zich uit glijden, even diep inademend, om wat kalmer te worden. Ze voelde haar hart immers nog steeds tekeer gaan van de spanning die ze had gevoeld toen ze met haar geweer door de gangen heen liep. Ze wist natuurlijk wel dat het bijna onmogelijk was voor iemand om de gangen te betreden überhaupt - er stond immers veel bewaking voor de grootste deuren van het huis - maar er was nog steeds die kleine kans dat het iemand wel was gelukt. Er waren immers veel ramen en die konden natuurlijk niet allemaal bewaakt worden. Het harde geluid had dan ook kunnen zijn van een raam dat ingeslagen was, of iets in die trant. Gelukkig was het Frederick maar geweest, ze wist niet wat ze had gedaan als het een vijand was geweest. Waarschijnlijk diegene neergeschoten, van de schrik probably, maar wat als het er meer waren geweest? Ze had niet eens fatsoenlijke kleren aan en echt comfortabel was het nou ook weer niet om te vechten in je slaapkleding. Kort keek ze zijdelings naar jongeman, even een wenkbrauw ophalend bij zijn woorden. "Vast wel ja," sprak ze, waarna ze haar schouders ophaalde. "Maar maak je maar geen zorgen, je hebt een heel leger achter je staan, genoeg mensen om de slechterikken van je weg te slaan." Ze grijnsde kort. En ze mocht stiekem hopen dat als het erop aankwam hij ook een dolk bij zich had, zodat enige persoon die wel dichtbij kwam niet volledig een gevaar voor hem zou zijn. "Ik bedoel maar, ik ben goed met een geweer, maar je zou me moeten zien wat ik met een zwaard kan bereiken." Zei ze, licht grijnzend om de situatie wat te verlichten. Met een geweer schieten daar was ze inderdaad wel goed in, maar met een zwaard zwaaien was nog altijd haar specialiteit. Het was net dansen, maar dan iets gevaarlijker.
Ze richtte haar blik echter weer strak voor zich uit toen hij verder vroeg over de tijd dat ze tot Royal Guard vernoemd werd. Nee, ze was niet blij met die tijd, maar niet vanwege haar baan. Nee, ze was blij met haar baan! "Het ligt niet aan mijn baan, ik ben dolblij met mijn baan." Kwam er zonder enige twijfel uit, hij moest weten dat ze geen spijt had van haar baan en dit ook nooit gehad had, eigenlijk. "Ik weet niet of je het je kan herinneren.." en of hij er überhaupt ooit iets van gehoord, je wist niet wat men voor de Winters geheim hield. "Maar twee dagen nadat ik benoemd was tot Royal Guard hebben ze mijn moeder dood op haar kamer aangetroffen," ze keek ven zijdelings naar de jongen, om hem te peilen. "Ze was een kok voor jullie." Kwam er wat zachter uit, het deed haar pijn om over haar moeder te praten. Haar moeder had het niet verdiend om te sterven, niet om de manier waarop ze gestorven was. Dat besloot ze er echter niet bij te vermelden. Dat het moord was geweest. Die link kon hij vast zelf wel leggen.


Introduction | Dump

Do not awaken galaxies inside of someone
if you are not even fond of stars
avatar
Citizen


IC posts :
45


Gender :
Female ♀


Age :
21 years old


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Frederick Winter op zo jul 09, 2017 3:21 pm


Er was geen plek veiliger dan Winter’s Mansion. Toch niet voor een Winter. Er waren genoeg goed getrainde Royal Guards. Plus, het lag ook afgelegen genoeg. Het was er nog eens ijzig koud doorheen de meeste tijd van het jaar, dus mensen dachten vaak wel twee keer na voor ze hierheen kwamen zonder uitnodiging. Want mensen die hier niet thuis hoorden, bleven letterlijk in de kou staan. Die dropen dan snel genoeg wel weer af. "Vast wel ja," Reageerde Roxanne schouderophalend. "Maar maak je maar geen zorgen, je hebt een heel leger achter je staan, genoeg mensen om de slechterikken van je weg te slaan." Concludeerde ze, waarop hij instemmend knikte. "Ik bedoel maar, ik ben goed met een geweer, maar je zou me moeten zien wat ik met een zwaard kan bereiken." Zei ze vervolgens. ”Oh echt? Dan moeten we eens sparren”, Greens hij. Waarschijnlijk zou hij wel verliezen, maar hij had ook wel eens lessen gehad, dus misschien kon dat nog interessant worden.

Al zou ze hem vast niet geloven. Zwaardvechten was nog zo één van die dingen die niemand van hem zou verwachten. Hoe dan ook, hij wilde wat meer info over Roxanne en wanneer ze Royal Guard was geworden. Al leek hij daarmee een verkeerde snaar te hebben geraakt. "Het ligt niet aan mijn baan, ik ben dolblij met mijn baan." Verdedigde ze zichzelf snel, waarna ze uitlegde wat ze precies bedoelde. Toen ze uiteindelijk vertelde dat het om de vrouwelijke chef ging die ze onder vreemde omstandigheden dood op haar kamer hadden aangetroffen. Verbaasd keek hij opzij, best wel een beetje in shock. ”Dat was jouw moeder?” Vroeg hij, al wist hij het antwoord wel. ”Omygod, het spijt me zo erg. Ik herinner het me nog ja, ze was een aangename vrouw”, Zei hij zachtjes, met respect in zijn stem en houding.
just look at me. I'm awesome
avatar
Aristocrat


IC posts :
31


Gender :
Male ♂


Age :
17


Alignment :
Lawful Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Roxanne Keegan op zo jul 23, 2017 1:10 am
Verbaasd liet ze haar blik even op de jongen vallen. Sparren? Wat? Met hem? Een Winter? Hij kon zwaardvechten? Een wenkbrauw werd kort opgetrokken, waarna de blondine zacht met haar hoofd schudde en lachtte. "Meneer Winter kan zwaardvechten, echt?" Ze wilde hem wel geloven, natuurlijk, maar dat deed ze niet helemaal. Menig persoon zei wel eens dat hij kon zwaardvechten, maar was uiteindelijk geen partij voor haar of iemand anders van de Guards. "De verassingen blijven maar komen." Ze bedoelde het niet verkeerd, maar hij was nou eenmaal niet opgegroeid in een plek zoals haar. Het was nooit noodzakelijk geweest voor hem om de kunsten van het zwaardvechten te leren. Zoals het voor haar nooit noodzakelijk was geweest om te leren hoe men zaken deed, waarvan ze overtuigd was dat de vader van Frederick daar wel een handje in had. "Moeten we zeker ooit eens doen, als je het natuurlijk aan kan om te verliezen van een vrouw." Zei ze lachend, waarna ze haar schouders ophaalde. Je had mannen.. die konden daar dus echt niet tegen. Het werd direct gezien als een deuk in je ego, maar waarom? Ze was net zo goed getraind om zwaard te vechten als de rest van de mannelijke Guards.
Toen het topic echter weer wat zwaarder werd, viel de blondine iets meer stil. Haar moeder was duidelijk een gevoelige snaar die hij geraakt had, maar dat betekende natuurlijk niet dat ze in huilen uit zou barsten. Ze was een aangename vrouw, volgens Frederick. Zacht knikte ze. "Dat was ze inderdaad.." sprak ze zacht. Ze was die dag niet één, maar twee van haar ouders kwijtgeraakt. Een glimlach krulde vervolgens echter weer rond haar lippen, toen ze zichzelf herinnerde aan een mooie herinnering. "Ze wilde eigenlijk dat een een chef werd hier, ze was het niet zo eens met mijn guard positie, want je weet wel, een vrouw als guard.." Ze grinnikte zacht en schudde met haar hoofd. "Maar ik zou waarschijnlijk het hele huis in de fik hebben gestoken, want koken.. nee, daar kan ik dus echt niks van." Lekker eten, ja, dat was geweldig. Maar zelf het eten klaarmaken? Nee, dat was niks voor haar. Ze had in haar kindertijd ooit eens pannenkoeken willen bakken. Nou, dat was thuis afgelopen met een pikzwarte pannenkoek en een lichtelijk verbrand aanrecht. Yeah. Dat ging ze dus niet meer doen.


Introduction | Dump

Do not awaken galaxies inside of someone
if you are not even fond of stars
avatar
Citizen


IC posts :
45


Gender :
Female ♀


Age :
21 years old


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Frederick Winter op wo jul 26, 2017 3:19 pm


Uiteraard keek ze verbaasd opzij. Hij zou even verbaasd zijn als Alison ineens zou zeggen dat ze heel goed kon tuinieren. Niemand had haar het ooit zien doen, dus hij zou ook niet echt geloven dat ze het kon. Hetzelfde gold voor hem. Zijn trainingen gebeurden niet eens in de buurt van de mansion, dus hoe kon Roxanne hem ooit gezien hebben? Hij snapte haar reactie dus prima. "Meneer Winter kan zwaardvechten, echt?" Vroeg ze ongelovig, waarop hij knikte. ”Jazeker wel. Misschien niet zo goed als een guard maar ik ken wel enkele trucjes”, Grinnikte hij. "De verassingen blijven maar komen." Merkte ze op. ”Altijd toch”, Stemde hij in. Er was letterlijk niks ooit normaal hier, dus verrassingen zaten achter elke hoek. "Moeten we zeker ooit eens doen, als je het natuurlijk aan kan om te verliezen van een vrouw." Stemde ze toen in met zijn voorstel. ”Nah, zo ben ik niet”, Zei hij schouderophalend. Hij was er nu al van overtuigd dat ze beter was dan hij, hij wilde het gewoon een keer doen. Voor de lol.

Al was het gesprek dat volgde iets minder plezierig. Hij herinnerde zich de chef nog, gezien hij vaak genoeg in de keuken had rondgehangen als kleine jongen. Nu nog steeds trouwens, maar dat was geen geheim. "Ze wilde eigenlijk dat een een chef werd hier, ze was het niet zo eens met mijn guard positie, want je weet wel, een vrouw als guard.." Vertelde ze. "Maar ik zou waarschijnlijk het hele huis in de fik hebben gestoken, want koken.. nee, daar kan ik dus echt niks van." Ging ze verder, en hij lachte zachtjes om haar woorden. ”Laat dat koken inderdaad maar aan de experts over”, Zei hij, om de sfeer weer wat op te krikken. Ze waren immers al bijna aan zijn kamer, en hij zou het best rot vinden om haar terug naar haar eigen kamer te laten gaan met een slecht gevoel.
just look at me. I'm awesome
avatar
Aristocrat


IC posts :
31


Gender :
Male ♂


Age :
17


Alignment :
Lawful Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Roxanne Keegan op ma jul 31, 2017 11:52 pm
Hij had haar verbaasd toen hij had gezegd dat hij kon zwaardvechten. Ze had niet verwacht dat een Winter ook maar een keer een wapen zoals een zwaard had opgetild. Ze hadden immers bijna altijd een guard aan hun zijde, dus echt noodzakelijk was het nou ook weer niet om met een zwaard te kunnen vechten. Al moest ze toegeven dat het een goed iets was. Hij zou anders defenseless zijn, zou er een aanval op hem gepleegd worden wanneer niemand anders in de buurt was om hem te helpen. En een dode Winter moesten ze niet hebben. Dat zou enkel en alleen zorgen voor problemen. Ze grinnikte zacht. "Dat is goed om te horen, iemand zoals jou zou niet geheel defenseless moeten zijn, zou er iets gebeuren waar een guard je niet uit kan helpen." Ze haalde haar schouders wat op. Hey, het was altijd handig als een Winter op zijn minst wist hoe hij zichzelf moest beschermen, totdat een guard erbij kwam, natuurlijk. Ze keek even zijdelings toen hij antwoorde op haar woorden. Dus hij kon ertegen als hij verloor van een vrouw? Goed. "Mooi zo, 'cause I'd totally beat your ass." Ze keek hem weer kort aan en trok even een van haar wenkbrauwen speels omhoog. I mean, come on, ze had genoeg trainingen gehad en ze had wel vaker gewonnen van een van de mannelijke guards - die er overigens niet allemaal tegen konden als ze verloren van een vrouw, by the way. Vrouwen werden nog niet helemaal geaccepteerd bij een groot deel van de mannelijke guards, helaas. Maar hey, zij en Alix stonden hun mannetje en ze zouden vast en zeker snel genoeg wat meer respect krijgen. Sowieso.

Gelukkig ging Frederick er niet veel verder op in over haar moeder en haar dood. Het was niet bepaald een onderwerp waar ze graag over wilde praten, namelijk. Ze was die dag namelijk beiden ouders verloren, al betwijfelde ze of de jongen dat wist. Haar vader was er vandoor gegaan. Misschien was hij weggerend, misschien was hij de moordenaar, misschien was hij wel zelf ook dood. Ze zou het waarschijnlijk nooit te weten komen, en dat 'niet-weten' dat brandde erger dan het feit dat ze wist dat haar moeder dood was. Ze schudde kort haar hoofd bij zijn woorden. "Nee, wees daar niet bang voor. Ik heb liever lekker eten dan verbrand eten." De koks van de mansion konden goed koken, daar zou ze niks aan willen veranderen.


Introduction | Dump

Do not awaken galaxies inside of someone
if you are not even fond of stars
avatar
Citizen


IC posts :
45


Gender :
Female ♀


Age :
21 years old


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Frederick Winter op ma aug 07, 2017 3:24 pm


Hoewel zijn vader er echt op stond dat hij altijd minstens één guard mee nam als hij de mansion verliet, was hij ook zeker wel in staat zichzelf te verdedigen. Al had hij de skills verworven in een meer sportieve omgeving. Zwaardvechten had hem altijd geboeid, vooral omdat hij een grote fan was van mythes en legendes over helden die de hele wereld gingen redden met niet meer dan een zwaard en schild. Hij hield dus wel van zwaardvechten, al zou hij nooit iemand echt kunnen verwonden. Bloed maakte hem sowieso al een beetje misselijk. "Dat is goed om te horen, iemand zoals jou zou niet geheel defenseless moeten zijn, zou er iets gebeuren waar een guard je niet uit kan helpen." Zei Roxanne, waarmee ze hem ook uit zijn gedachten haalde. ”Ja precies. Al zijn er nog manieren waarmee ik mezelf kan verdedigen hoor”, Grinnikte hij, waarna hij haar een mysterieus knipoogje schonk. De wapens die hij soms modificeerde, kwamen beter niet in handen van mensen met slechte intenties.

Toen ze vroeg of hij er een probleem mee had dat hij misschien gebeat werd door een vrouw, was hij wel een beetje verbaasd. Waarom zou ze dat denken? Gebeurde dat soms echt dan? Hij dacht er zeker niet zo over, hij was opgegroeid met Ali en Leo dus hij had zeker evenveel respect voor vrouwen als voor mannen. "Mooi zo, 'cause I'd totally beat your ass." Reageerde ze, en hij lachte geamuseerd. ”I bet you will”, Grinnikte hij nog. Hij had ook niet veel hoop dat hij echt zou winnen, maar hij wilde gewoon even wat lol trappen.

Fred voelde ook wel aan dat het onderwerp haar niet zo lag, waardoor hij er niet echt op door vroeg. Hij probeerde het een beetje een andere richting uit te duwen, wat ook wel hielp. "Nee, wees daar niet bang voor. Ik heb liever lekker eten dan verbrand eten." Reageerde ze op zijn woorden. Hij lachte zachtjes. ”Same”, Stemde hij in, al was dat een algemeen geweten feit. Ondertussen liepen ze de gang op waar zijn slaapkamer was. De deur stond wagenwijd open, gezien hij die in zijn slaapwandel-status niet had dichtgedaan.
just look at me. I'm awesome
avatar
Aristocrat


IC posts :
31


Gender :
Male ♂


Age :
17


Alignment :
Lawful Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Gesponsorde inhoud
Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum