a little privacy, please? (OPEN)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op wo jun 07, 2017 10:31 pm
tag: open!
thx »

she Fought like a switchblade so no one could take her down

Het was niet makkelijk om je ware identiteit geheim te houden, maar het was wel de manier waarop ze zich zorgeloos over straat kon wagen. Ook voelde ze zich op deze manier een stuk comfortabeler, al was het in de eerste instantie niet eens haar intentie geweest om haar ware geslacht geheim te houden. Pas toen men er zelf mee kwam leek het haar een slim plan er maar gewoon in mee te gaan. Dit alles had echter wel één nadeel; Het gemeenschappelijke badhuis in het Working Class district. Er was vrijwel nooit een moment dat je daar alleen kon zijn. Soms had ze geluk, maar vandaag was niet een van die dagen. Gelukkig had ze hier inmiddels een oplossing voor. Deze plek had ze eens perongeluk ontdekt op weg naar de kristallen mijn buiten de stad. Ze had er nog nooit iemand gezien en vroeg zich af of men hier überhaupt vanaf wist. Zou ze deze plek eerder hebben ontdekt dan de outsiders zelf, of waren die keren dat ze hier geweest was en niemand aan had getroffen toeval geweest? In ieder geval beviel het haar prima zo. Ook was het niet al te ver weg van de stad.
Eenmaal op de spierwitte kust aangekomen besloot ze dan ook niet te lang te treuzelen. Het bleef een gebied buiten de stad en je wist nooit wie je hier tegen zou kunnen komen. Wel had ze een oude pistool op zak voor het geval dat. Deze nam ze eigenlijk overal wel mee naartoe, je wist maar nooit. Ze had haar blouse nog maar net over haar hoofd getrokken toen de naderende voetstappen haar opvielen. Meteen schoot haar hartslag omhoog en met een ruk draaide ze zich om. Met haar ene arm hield ze de blouse tegen haar ontblootte bovenlichaam gedrukt om deze te bedekken, terwijl ze haar andere hand op het pistool in haar zak liet rusten. Ze zou hem nog niet tevoorschijn halen tot dat nodig was.


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Audrey Campbell op ma jun 12, 2017 1:23 pm
like a predator
Hungry for that flesh of mine
I felt like a deer in the lights. You loved me and I froze in time. But I can't compete with the she wolf who has brought me to my knees. The thrill of the kill.
Normaal verliet ze de stad niet echt, omdat het de plaats was waar ze al haar dingen vandaan haalde. Audrey leefde op de straten, ze leefde als een soort parasiet van de dingen van anderen. Het eten wat ze uit winkeltjes en van markten jatte. De kleding die ze van waslijnen haalde of bij kraampjes van oude vrouwtjes meenam voordat iemand ook maar had gemerkt dat ze er was geweest. Het kleine beetje geld wat ze soms uit de zakken van anderen wist te vissen wanneer deze te druk bezig waren met andere dingen. Maar vandaag had ze besloten om te kijken of ze buiten de stad wat dingen kon beleven. Ze zat toch niet vast aan een huis, en een wandelingetje in de frisse lucht kon geen kwaad. Daarbij had ze een mes - het was oud en bot wellicht, maar het was en bleef en mes - in haar bruine laars gestopt. Ze voelde het zo nu en dan lichtjes tegen haar huid aan prikken, maar ze had het zo neergelegd dat ze haar been er niet aan kon snijden. Haar oude broek zat er namelijk nog tussen. Daar overheen droeg ze een wittige blouse die duidelijk niet voor een vrouw bedoeld was, maar die ze ergens eerder deze ochtend van een waslijn gestolen had. Er zaten al wat scheuren in omdat ze recht door het bos had gelopen, maar verder zat het prima. Alleen een beetje aan de ruimte kant, maar dat vond ze juist fijn.

Ze was haar neus gaan volgen, en die had een zoute geur opgepikt. De zee was dichtbij. Vroeger was ze er wel eens een paar keer geweest, maar ze had nooit veel tijd gehad om er een duik te nemen of om er rustig te gaan zitten. Voetstappen hadden echter haar aandacht getrokken. Ze zag iets verder een gestalte lopen, en de keus om deze te volgen was al snel genoeg gemaakt. Misschien viel er wel wat te halen. Rustig kwam de brunette dichterbij, de persoon stond iets verderop en trok zijn of haar blouse uit. Een takje kraakte onder haar laars en de persoon draaide zich geschrokken om. Audrey sloeg haar armen over elkaar en keek de ander rustig aan, betrapt. "Preuts?" vroeg ze vervolgens met een opgetrokken wenkbrauw. Was het nu een jongen of een meisje. Aan de reactie te zijn moest het wel een meisje zijn.. of ze had te maken met een enorm preutse jongen.
@Nyx
#idk WORDS
NO NOTES
CREDIT TO ARIA
avatar
Citizen


IC posts :
3


Age :
17 years


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op ma jun 12, 2017 3:06 pm
tag: audrey
thx »

she Fought like a switchblade so no one could take her down

Degene die op haar af was gestapt kwam haar vaag bekend voor. Het was dan waarschijnlijk ook geen outsider, maar iemand die ze wel eens binnen de stadsmuren had zien rondwandelen. Fijn, weer iemand die op het punt stond erachter te komen, als de Winter het niet al rondgebazuind had tenminste. Het scheelde dat er een mooie, jonge vrouw voor haar stond, maar dat had ze toch liever in een ander soort situatie gehad dan in een zoals deze. De miner rolde even met haar ogen als antwoord op haar opmerking. "Niet als ik geweten had dat je zo geïnteresseerd zou zijn." Antwoordde ze gevolgd door een knipoog. Misschien kon ze zich nog uit deze situatie bluffen. Dat leek tot nu toe toch een van haar weinige talenten te zijn. "Anyway, ik zou graag af willen maken waarvoor ik kwam, dus als je zou willen omkeren en vertrekken zou dat fijn zijn." Met deze woorden keerde ze de vreemdeling de rug toe en wandelde richting het water. Vlak voor het water haar voeten raakte stopte ze en wierp nog een korte blik over haar schouder. "Tenzij je me gezelschap kwam houden, natuurlijk." Waarschijnlijk zou de jonge vrouw na deze woorden wel vertrekken en zou ze zelf eindelijk haar ding kunnen doen om daarna zo snel mogelijk weer naar de stad te kunnen terugkeren.


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Gesponsorde inhoud
Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum