Audrey Campbell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Audrey Campbell op vr jun 09, 2017 3:21 pm
like a predator
Hungry for that flesh of mine
I felt like a deer in the lights. You loved me and I froze in time. But I can't compete with the she wolf who has brought me to my knees. The thrill of the kill.

NAME: Audrey E. Campbell "Vixen"
GENDER: Female
AGE: 17 years
SPECIES: Human
SIGN: Aries (22 march)
SEXUALITY: Heterosexual
SOCIAL CLASS: Working Class - Citizen
OCCUPATION: Thief
STATUS: Single
ALIGNMENT: Neutral Evil

APPEARANCE: Audrey is een zeventienjarige meid met donkerbruin haar en goudkleurige ogen. Met haar 1 meter 70 is ze van een gemiddelde lengte, niet bizar klein en ook niet enorm lang. Hierbij weegt ze ongeveer een kilo of 60, wat ervoor zorgt dat ze niet bepaald veel gewicht heeft om in haar voordeel te werken. Wel is ze vanwege haar slankere bouw snel en behendig. Ze heeft verder ook redelijk aanwezige vrouwelijke vormen, over het algemeen is ze best wel mooi om te zien. Iets wat ze vaak gebruikt om voor zichzelf voordelig uit te komen, want schijn bedriegt enorm.

CHARACTER TRAITS: Een aantal simpele karaktereigenschappen die bij Audrey aanwezig zijn en de basis vormen voor haar innerlijk.

[ fiery ] Audrey heeft zacht gezegd een nogal vurig innerlijk, alsof er een eeuwig vlammetje in haar borstkas brand. Naast dat ze pit heeft en niet snel terugdeinst voor gevaar, is ze ook nog eens licht ontvlambaar. Ze kan nogal uitschieten en niet zo zachtjes ook - met woorden dan, meestal.

[ impulsive ] Ze kan enorm impulsief zijn. Daarmee wordt dus bedoeld dat ze vaak beslissingen maakt met haar hart en niet met haar hoofd. Vaak doet ze dat soort dingen namelijk zonder na te denken over de consequenties die later kunnen volgen voor haarzelf of voor anderen. Ze doet wat haar op dat moment goed lijkt en kijkt niet verder dan haar neus lang is.

[ adventurous ] Als er een woord is wat al bij haar past sinds ze kan lopen, is het wel avontuurlijk. Ze gaat geen gevaar uit de weg en houd ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Ze is niet bang om risico's te nemen, wat haar misschien ook wel een beetje een waaghals maakt.

[ passionate ] Naast haar enorm koppige en vurige karakter, heeft ze ook wel een wat zachtere kant. Echter laat ze deze niet vaak aan iemand zien. Die zachtere kant wordt overschaduwd door haar kant vol met passie en lust. Audrey weet dat ze er niet slecht uitziet, en zal zich er niet voor schamen om dat soms in haar voordeel te gebruiken.

[ mysterious ] Audrey houd ervan om anderen een beetje in het duister te laten tasten. Ondanks dat ze heel sociaal kan zijn, zit het ook in haar aard om een beetje shady en mysterieus over te komen, zeker bij mensen die ze niet zo goed kent. Dit past goed bij haar 'beroep', want het is als dievegge niet verstandig om je naam enorm bekend te laten zijn - al is er altijd een kans dat zoiets uiteindelijk toch wel uitkomt. Verder heeft ze er ook gewoon plezier in om zo te doen, ze is redelijk speels wat dat betreft.

[ stubborn ] Eigenwijs is ze zeker, en hoe. Ze luistert niet graag naar de commando's die anderen haar geven en is wat dat betreft wel iemand die goed op zichzelf kan leven. Ze heeft geen vrienden nodig, ze heeft geen advies nodig, ze heeft niemand nodig. Ondanks dat ze zo eigenwijs is, betekent het niet dat haar keuzes altijd de meest gunstige situaties opleveren. Als je haar zou moeten laten kiezen tussen het idee van iemand anders nemen wat veel beter is, of haar eigen idee uitvoeren wat gegarandeerd fout kan gaan, zou ze alsnog voor haar eigen idee kiezen.

[ confrontational ] Audrey is niet bang om iemand aan te spreken. Sociaal is ze goed aangelegd - wanneer ze dat wil dan - en ze heeft geen moeite een gesprek op gang te houden. Echter gaat het verder dan alleen dat. Ze kan een beetje een stoker zijn, iemand die uit is op drama en het leuk vindt mensen zo nu en dan wat tegen elkaar op te zetten. Ook gaat ze altijd de confrontatie aan, heeft haar mondje wel bij zich en weet altijd hoe ze uit haar woorden moet komen. Best wel een beetje bitchy dus.

HISTORY: Audrey werd geboren als enig kind van een arm gezin. Haar moeder Andrea Campbell was een schoonmaakster voor enkele rijkere families. Omdat de vrouw waarvoor ze werkte best aardig was, kreeg ze soms afdankertjes voor de kleine Audrey. Haar vader Maurice Campbell was een mijnwerker. Dat was natuurlijk zwaar werk en hij was bijna nooit thuis, maar die twee banen zorgde ervoor dat ze net genoeg eten konden kopen om de week door te komen. Wanneer ze ouder was moest Audrey meehelpen in het huishouden. Dingen zoals wassen, koken, schoonmaken en alle andere dingen die je in het huishouden moest doen. Ook moest ze water halen - aangezien ze geen stromend water hadden - en bedelen op straat voor extra geld. Ze ging niet naar school en struinde in haar vrije tijd vaak over straat - niet dat ze veel vrije tijd had. Het huisje waarin ze leefde was niet heel groot en had maar een paar ruimtes.

Toen ze ouder werd was ze steeds vaker in de straten te vinden, en ze nam het bedelen tot een wat hoger niveau. Mensen oplichten. Dingen verkopen waarvan ze de waarde hoog aanprees terwijl het prullen waren, zakkenrollen en ga zo maar door. Het werd haar manier van leven. Haar vader was namelijk om het leven gekomen door een ongeluk in de mijnen, waardoor haar moeder met haar armoedige baantje lang niet genoeg geld meer op kon hoesten. Er waren dagen dat Audrey succes had, maar ook dagen dat ze met lege handen terug naar huis moest. Toen ze zestien jaar was overleed haar moeder en werd ze het huis uitgezet. Eerst wilde men haar in een weeshuis stoppen, maar gevangen zitten tussen vier muren was niets voor het meisje wat de vrijheid van de straten gewend was. Ze was geen suikerpoppetje wat smolt wanneer het regende, ze was sterk genoeg om op straat te leven. Eerst viel het tegen, maar naar mate ze er meer gewend aan raakte ging het beter.

Een jaar later was ze nog altijd een meisje, jonge vrouw misschien eerder, van de straat. Ondanks dat ze wel een dak boven haar hoofd heeft nu - niemand weet waar, maar ze neemt ook nooit iemand mee naar haar plaatsje - is ze nog altijd met weer en wind op de straten te vinden. Nog altijd is ze een dievegge, die als een soort parasiet op anderen meeleeft. Vaak geeft ze niet haar eigen naam, maar staat ze bekend als Vixen.
@Tag
#idk WORDS
NO NOTES
CREDIT TO ARIA
avatar
Citizen


IC posts :
3


Age :
17 years


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op za jun 10, 2017 11:30 am
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum