Les Amis de l'ABC

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Julien Xavier op za jun 10, 2017 2:22 pm
Les Amis de l'ABC staat voor vrienden van de vernederden (abc klinkt als het Franse woord Abisse wat de vernederden betekend)
Julien is een enig kind van twee handelaars. Hij is opgegroeid met boeken genoeg om hem redelijke kennis van deze wereld te geven. Toen hij een jaar of twaalf was begon hij door te krijgen dat deze stad anders in elkaar zat dan in sommige boeken. Het verschil tussen arm en rijk was enorm. Dat stond natuurlijk niet in de boeken omdat alleen de hogere klassen boeken schreven. Hij maakte van dichtbij mee hoe weeskinderen op de straat moesten leven zonder eten of ouders, hoe sommige mensen omkwamen in de mijnen, hoe armen die te oud waren om te werken voor zichzelf moesten zien te zorgen zonder geld. Een revolutionair gevoel groeide in hem. Julien mengde zich tussen de mensen en hielp de armen zoveel als hij kon. Toen hij nog iets ouder was begon hij leeftijdsgenoten met hetzelfde standpunt als hij te ontmoeten in een café in een wat armere wijk waar hij zelf ook werkt (als kok en barman). Tot op de dag van vandaag wisselen ze hun ideeën uit over hoe ze de armeren kunnen helpen. Ze willen vooral vrijheid, broederschap en gelijkheid! Langzamerhand breid het praten en overleggen zich uit tot kleine opstandjes met gevaar voor gevangenschap. Gelukkig is Julien slim en weten hij en de meeste van zijn volgers/vrienden tot nu toe te ontkomen aan de stadswachten. Ondertussen beginnen steeds meer mensen Julien als een leider te zien. Julien doet al deze dingen onder de schuilnaam Apollo.
Ik zoek mensen die samen met Julien een revolutie proberen te beginnen. Ze willen gelijke rechten voor alle burgers van Ashmore en een parlement dat gekozen word door de burgers (Franse Revolutie).

Ze ontmoeten eens in de zoveel tijd in een klein cafeetje ergens in het Middle Class District. De baas van het café weet ervan maar verklikt het niet aan de stadswachten want hij/zij is het eens met hun standpunten.

Leeftijd, geslacht en eigenlijk alles maakt niet uit. Behalve dat ze allemaal een revolutie willen. Het zou ook leuk zijn als iemand de baas van het café wilt zijn maar dan moet diegene wel een nieuwe shop enzo aanmaken.

Het liefste heb ik dat Julien en diegene die je hiervoor aanmeld elkaar al kennen en dat diegene er al een tijdje bijzit want anders is het een heel gedoe met alle topics van iedereen ontmoeten enzo. Dan kunnen we ook snel beginnen.


Ik sta open voor suggesties!
Inge


:::
avatar
Citizen


IC posts :
4


Gender :
Male ♂


Age :
26


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Talulah Chilam Juan op zo jun 11, 2017 1:45 pm
Zoals ik al zei, zal ik proberen een karakter te schrijven voor de baas van het café. Heb net even wat ideetjes gekregen, die zal ik wel overleggen met je in de pb.


avatar
Outsider


IC posts :
11


Gender :
Female ♀


Age :
9


Alignment :
Neutral Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Julien Xavier op zo jun 11, 2017 1:47 pm
@Talulah Chilam Juan schreef:Zoals ik al zei, zal ik proberen een karakter  te schrijven voor de baas van het café. Heb net even wat ideetjes gekregen, die zal ik wel overleggen met je in de pb.

Helemaal goed ^^


:::
avatar
Citizen


IC posts :
4


Gender :
Male ♂


Age :
26


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Gesponsorde inhoud
Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum