Romeo Haris

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Romeo Haris op do jun 15, 2017 12:10 pm


Romeo Haris

FORGET WHAT YOU LOOK LIKE


character basics

NAME: Romeo Haris
MEANING: A prince who captures hearts with the (fake) beauty of his soul, and melts hearts with his enchanting face. A heavenly creature who touches and delights every inch of your earthly form and spirit.
DOB: 15 juni
POB: Crystalvale
POR: Onbekend
GENDER: Man
PRONOUNS: Hij/Zijn
AGE: 21
SEXUAL ORIENTATION: Hetero
GROUP: Outsiders
RANK/OCCUPATION: Bendeleider


appearance

FACECLAIM: Alexander James II
HEIGHT: 1m84
WEIGHT: 80kg
BUILD: Fit
HAIR COLOR: Donkerbruin / soms wit
EYE COLOR: Amber / Lichtbruin
TATTOOS: Dude...
PIERCINGS: Nope
DISTINGUISHING FEATURES: Kaaklijn / Ogen / Tattoos
BEST FEATURE: Ogen
DEMEANOR: Ruig / Eng / 'Blijf uit de buurt'


personality

GOOD TRAITS: Leider / Charmant / Overtuigend
BAD TRAITS: Manipulatief / Zet zichzelf altijd op de eerste plek / Agressief
STRENGTHS: Liegen / Zijn emoties verbergen / Zeer overtuigend / Mensen en situaties 'lezen'
WEAKNESSES: Anderen vertrouwen / Geen controle hebben / Gecommandeerd worden / Kleine ruimtes
LIKES: Tech / Regen / Smoking
DISLIKES: Sneeuw / Opgesloten zitten / Onverwacht fysiek contact / Fysiek contact in 't algemeen
IN DEPTH: Romeo is een perfecte leugenaar. Een skill die hij zichzelf heeft aangeleerd. Hoe beter hij kan liegen, hoe meer controle hij krijgt over situaties, iets wat in het leven van deze knul centraal staat. Eigenlijk is hij dus echt niet te vertrouwen, al zal het heel lang duren voor je daar achter komt. Aan de buitenkant is hij de charmante, sociale gast waar heel wat mensen graag mee in contact komen. In de realiteit is dit gewoon allemaal manipulatief gedrag. Hij heeft zichzelf hier telkens maar beter in gemaakt, en zijn imago is dus bijna naadloos en ondoordringbaar.

Al bij al zal hij er alles aan doen om elke persoon die hij toe laat in zijn bende voor zijn eigen belangen in te zetten. Als je eenmaal door hem benaderd bent, is er eigenlijk geen ontkomen meer aan. Romeo zal zijn uiterste best doen om je in zijn macht te krijgen, om je daarna te manipuleren in het doen van dingen waar alleen hij beter uit komt. Toch draagt hij elk individu in zijn hart, en hij zal dan ook niet aarzelen om hen uit de nood te helpen als ze in gevaar zijn.


relationships

PARENTS: Killian Haris (48) x Isabel Parr (42)
SIBLINGS: Victor Haris (12) & Ichabod Haris (12)
CRUSH: Zijn spiegelbeeld
FRIENDS:
Ivy I’zorwyn: Romeo's beste vriendin en stiekem ook de enige persoon waar hij ooit in zijn leven naar heeft op gekeken. Ze hebben elkaar ontmoet in het groepje outsiders dat vaak rond hing in de buurt van Crystalvale. Toen al beschikte Ivy over een hele set skills waar Romeo een tikkeltje jaloers op was. Door samen rond te hangen, heeft hij een paar va die skills overgenomen, maar hij wist hoe waardevol Ivy voor hem kon zijn. Dus, toen hij Skull & Bones oprichtte, was het geen verrassing dat zij één van de eerste leden werd.
Keiron Derwyn:
Sebastian Maddox:
Elmira Brock:
ENEMIES: Killian Hais, Isabel Parr

   
history

Sommige mensen hebben geluk met de plek waar ze geboren, anderen niet. Romeo is het typische geval van een jongen die geboren is in het ongeluk. Zijn moeder, een erg onstabiele en eigenlijk best gestoorde vrouw, terroriseerde al langer zijn vader tijdens hun huwelijk. De eerste jaren liet ze haar zoon nog redelijk met rust, tot hij uiteindelijk ‘oud genoeg’ was om ook aan haar pesterijen onderworpen te worden. Fysiek geweld schuwde ze niet, de kleine Romeo zat vaak onder schrammen en blauwe plekken. Af en toe ook striemen waar je, als je goed keek, vaag de vorm van een riem in kon terug vinden. Zijn vader, zelf even bang voor zijn vrouw als Romeo zelf was, durfde hem nooit te verdedigen, iets wat hij hem altijd kwalijk zal blijven nemen.

Het enige wat zijn leven nog een beetje draagbaar maakte, was een klein groepje outsiders dat in de natuur rondom Crystalvale leefde. Vaak genoeg werd hij de toegang tot het huis verboden, wat er voor zorgde dat hij langs de straat rond liep. ‘Buiten spelen’, noemde hij het altijd. Niemand wist over de situatie binnen en dat hield hij ook liever zo. Evenzeer tegenover Ivy, een meisje dat wat ouder was dan hem en ook vaak bij deze groep te vinden was. Hoewel zij de enige was die hij een beetje durfde te vertrouwen, schrok hij vaak genoeg van haar aanrakingen, al waren ze nog zo goed bedoeld. Hun spelletjes liepen nooit uit de hand, aangezien ze leek aan te voelen wat hij kon hebben en wat niet en dat ook respecteerde.

De situatie veranderde toen hij net geen 9 jaar oud was, omdat zijn twee jongere broertjes geboren werden. Een tweeling, Victor en Ichabod, beiden gezond en wel. Maar nog voor zijn moeder ook deze twee aan haar afschuwelijke praktijken kon onderwerpen, vluchtte hun vader weg en nam de tweeling met zich mee. Alleen Romeo bleef over, een ‘lost case’ in de ogen van Killian, dus hij liet hem achter. Zijn moeder, die een even grote controlefreak was als hij zichzelf uiteindelijk heeft gemaakt, veranderde in een complete wilde en maakte het leven van de jongen tot een hel.

De jaren daarna moest hij het maar zien te overleven, moest hij nog beter leren liegen tegenover alles en iedereen, aangezien hij ware paniek aanvallen kreeg als iemand achter zijn geheimen dreigde te komen. Zijn gedrag veranderde zich langzaam maar zeker naar de psychopaat zoals we hem nu kennen. Hij leefde half op straat, waar hij om ging met andere straatkinderen. Maar meer en meer was hij bij de groep outsiders te vinden. Tot hij meer wou dan alleen maar een lid van de groep zijn. Toen hij 16 was, nam hij een besluit. Hij richtte zijn eigen groep op, Skull & Bones. Deze groep was iets anders dan de groep waar hij in had gezeten.
   
Het doel van Skull & Bones was vooral overleven in het wild zonder ook maar iets te maken te willen hebben met welke andere persoon dan ook. Ze associëren zich niet met de outsiders, maar ook niet met de citizens. Daarom maken ze ook geen onderscheid tussen wie ze overvallen, als het rond loopt en het heeft geld, dan is het een potentiël slachtoffer.

played by WÖLFwe're never gonna survive unless
we get a little crazy。

avatar
Outsider


IC posts :
22


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op zo jun 18, 2017 12:36 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum