Sebastian Maddox

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Sebastian Maddox op do jun 15, 2017 1:18 pm
Sebastian Maddox
basics
full name: Sebastian Tyrell Maddox
nicknames/aliases: Seb
age: 20
date of birth: 15/05
POB: Chrystalvale
 POR: Not known
gender: Male
Kind: Outsider
occupation: Gang Member
sexual orientation: Bisexual
appearance
faceclaim: Diego Barrueco
height: 180cm
weight: 79 kg
 hair colour: Dark brown  
eye colour: Brown
tattoos: Off course
scars: Burn mark, lower back
 distinguishing features: Tattoo's, jawline, freckles
best feature: Jawline, tattoo’s
demeanor: Chaotic/ Tough
health
 past addictions: Pain killers
smoking: Sometimes

personality
Good traits:
Observant / Stealth / Strong / Persuasive/ Charming/ Loyal

Bad traits:
Addictive/ Brutal/ Chaotic/ Vengefull/ Jealous

history

Wie zijn ouders zijn doet er niet toe. Of ze leven doet er ook niet toe. Wat er wel toe doet is dat Seb al vanop jonge leeftijd op de straten woonde. Kortom hij moest dus knokken voor alles wat hij wilde, eten, kledij, onderdak. Ja, daarmee bedoelen we ook een brug of iets in die aard. Door die ervaring was de knul wel vindingrijker dan de meeste van zijn leeftijd, als 6 jarige op de straten belanden was niet meteen het beste wat een kind kon overkomen maar hij had er wel veel van geleerd. Om aan eten te komen ging hij regelmatig langs bij de bakkers om daar brood te stelen en nog wel veel meer, wat er voor zorgde dat hij de nodige trappen onder zijn kont kreeg van de bakkers. Het bleef niet enkel bij kleine zaken die hij stal, naarmate hij ouder werd wilde hij meer en produceerde hij dus ook de skill dat hij kon sluipen als de beste. Vaak genoeg kwam hij ook in gevechten terecht maar dat was niets nieuws, zo zou hij zich later ontpoppen als een ware vechter.

Op zijn negende kwam hij terecht bij een smidse, hoe hij daar was beland staat nog maar vaag in zijn hoofd. Maar het was wel een gebeurtenis die hem zou bij blijven, in de vorm van de brandwonden op zijn rug. Zoals altijd was hij op een plek waar hij niet hoorde, zaken aan het uitsteken die niet hoefde. Kortom werd hij bij zijn bezoekje betrapt door de smid en kreeg hij als eerste een hoop kolen naar hem gegooid die kleine putjes op zijn schouders achter lieten, om vervolgens in een geduw en getrek terecht te komen met een man die twee keer zo breed en zo groot als hem was. Als laatste was Sebastian in een vuurkuil beland op zijn rug, met alle schade. 3de graads brandwonden, Wat er daarna gebeurde wist hij niet, maar hij was terecht gekomen bij een persoon die hem aan pijnstillers voorstelde en om dat verhaal af te maken, raakte hij er verslaafd aan.

Na enkele jaren was zijn situatie er niet veel beter op geworden. Zijn uiterlijk en skillsset was gegroeid en van wat hij mocht geloven was het op een goede manier. Het was op een simpel moment dat Zeus op zijn pad kwam. Een straathond. Een puppy die hem uiteindelijk bleef volgen, en zo besloot om zijn leven te besteden bij hem. Zeus en Sebastian deden alles samen, kortom de twee raakte erg gehecht aan elkaar. Naarmate de tijd vorderde en het voor Sebastian wat moeilijker werd om aan eten te komen voor zowel zichzelf als Zeus, merkte hij op dat het hondje zo nu en dan begon te verdwijnen om dan met een hoop energie terug te komen. Zo kwam Romeo Harris op zijn pad op zijn 15de .De twee raakten niet meteen bevriend, maar de andere jongen had zijn respect wel verdiend, uiteindelijk ook zijn loyaliteit. Kortom hij zou alles doen voor de knul, letterlijk een hand door het vuur steken als het hoefde. Zo raakte hij uiteindelijk betrokken bij Skull & Bones een soort bende die Romeo had opgericht. Zijn leven bestond toen niet meer uit straten en bruggen, maar uit het bos, uit zijn tijd spenderen met mensen die toch iets of wat interessant waren.

alias
nicknames: Caro
age: 20
pronouns: She/her
about: Jullie weten het al hoor c:
Sebastian Maddox. 20. Caro
thanks♥︎


Laatst aangepast door Sebastian Maddox op ma jun 19, 2017 10:12 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Outsider
IC posts :
4


Gender :
Male ♂


Age :
20


Alignment :
Chaotic Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op ma jun 19, 2017 10:10 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum