Skull & Bones HQ

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Romeo Haris op zo jun 18, 2017 9:25 pm

they can't be me if they tried

i only move in darkness。Wat afwezig zat de jongeman zijn mes rond te rollen in zijn hand. Het scherpe lemmet ving telkens een zonnestraal, die doorheen het dichte bladerdak brak, en scheen zo elke keer fel in zijn amberkleurige ogen. Ze waren nog niet zo heel lang in het kamp aangekomen, het grootste dat ze bezaten. Het hoofdkwartier, base of operations, hoe het ook werd genoemd. Hoe dan ook, er moest nog het een en ander gebeuren. De paarden moesten in hun wei worden gezet, enkele herstellingen moesten worden uitgevoerd. Hoewel er altijd minstens één iemand achterbleef, het was niet ongewoon dat wilde dieren het kamp binnen liepen en tentzeilen of andere dingen kapot maakten.

Romeo besloot om de omheining van de weide te checken. Het bos was dichtbegroeid, maar ze hadden met heel wat moeite toch een degelijke open plek vrij gemaakt. Met het hout van de gekapte bomen, hadden ze een soort omheining gemaakt. Soepel sprong hij daar nu over, waarna hij de ronde afliep, op zoek naar sporen van vernieling aan de hekkens.

gangmembers only!


we're never gonna survive unless
we get a little crazy。

avatar
Outsider


IC posts :
22


Gender :
Male ♂


Age :
21


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Elmira Brock op zo jun 18, 2017 10:55 pm
Haar haren had Elmira voor de verandering maar eens volledig in een knot gestoken, ze had een aantal dagen in een herberg geslapen en voor dat ze terug de wildernis in ging had ze een warm lang bad genomen, het was een tijdje geleden dat ze zo'n warm bad had kunnen nemen, dat ze even helemaal alleen had kunnen zijn. Ze hield van het alleen zijn, het zorgde voor rust om haar heen maar nu was het tijd om terug te keren naar de rest. Naar de groep, de bende waar ze eigenlijk al een tijdje in zat. Ze was er bij gekomen in de hoop dat ze er zich thuis zou voelen, maar zoals verwacht voelde ze zich nergens thuis, dit had ze nooit gedaan en zou ze waarschijnlijk ook nooit doen. Elmira drukte haar zorgen weg en spoorde het paard aan om sneller te gaan, het zou niet lang meer duren voor ze bij het hoofd kamp was, of hoe het ook eigenlijk genoemd werd. Het was hoe dan ook de grootste kamp, ze had te horen gekregen dat de bende daar naar terug ging waar door ze zelf had besloten om weer terug te keren. En het zou niet lang duren voor ze, het kamp zou bereiken.

Vijf minuten later had ze het kamp dan ook bereikt, ze liet haar paard stoppen en stapte voorzichtig af waarna ze zacht tegen de hals aan klopte. "Kom, dan zal ik je naar de rest brengen Faun." Fluisterde ze zachtjes waarna ze de hengst bij de teugels pakte en hem mee nam naar de weide, eigenlijk verwachte ze dat de paarden er al stonden maar dat bleek niet het geval te zijn. "Nou dan heb ik een mooi klusje om te doen." Fluisterde ze zacht, zodra ze Faun af had getuigt liet ze de hengst de wei in lopen en besloot ze de rest van de paarden bij een te pakken om ze vervolgens bij Faun te plaatsen, terwijl ze onderweg was zag ze al snel de leider van de bende. Elmira liep op Romeo af en besloot hem te vertellen dat ze weer terug was, zodra ze in zijn buurt was bleef ze dan ook stil staan en was ze voor enkele seconden nog stil voor ze haar lippen opende en tegen hem sprak. "Ik ben terug, dus dan weet je dat." Eigenlijk sprak ze nooit echt veel met de andere, ze was meer de stille en daar was ze verder tevreden over, ze had hen weinig wat te vertellen. "Voor een paar dagen, voor ik weer op pad ga." Mompelde ze er achter aan. Elmira stopte haar handen in haar zakken en keek op naar de man. "Zijn er dingen die ik nog heb gemist?" Haar stem klonk nieuwsgierig terwijl ze hem aan keek.Elmira Brock ☠ Alexander Floyd ☠ Beatrice Harthorn
avatar
Outsider


IC posts :
18


Gender :
Female ♀


Age :
19


Alignment :
Neutral Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum