Pretending and preposterous

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op za jul 08, 2017 9:18 pm
the world has no right to my heart


Outfits. Ze moesten perfect zijn, altijd. Alison besteedde dan ook veel tijd aan het zorgvuldig uitzoeken ervan. Dit proces volgde ze niet altijd vanaf het begin, soms liet ze een kamermeisje de basis klaarleggen en veranderde ze zelf nog een paar details. Hoe groot het deel was dat ze zelf bepaalde verschilde dus, maar alles moest eerst door haar gekeurd worden voordat ze het aandeed. Dit moest ook een paar dagen gebeuren voor ze plande om het aan te doen, want als er nog iets veranderd moest worden kon ze daar niet op wachten. Daarom lagen er nu verschillende combinaties gespreid over haar bed. Diep nadenkend stond ze voor haar bed er naar te kijken. Eigenlijk was het best veel moeite om het allemaal zelf aan te doen en eigenlijk had ze dan nog steeds geen goed beeld hoe het er van de achterkant uitzag. Dus... Eigenlijk had ze iemand anders nodig die haar model kon zijn. Maar wie? Leo was te klein, die zou haar kleding niet passen en ondanks dat ze haar bontjassen nog wel met Fred deelde ging ze hem dit niet aan doen. Een vastberaden glimlach verscheen op haar gezicht toen ze bedacht wie er perfect voor zou zijn.

Met grote passen liep ze door de gangen van de mansion, op zoektocht naar haar model. De zilverharige guard kon nooit écht ver weg zijn, toch? Ze was al een aantal andere personeelsleden tegengekomen aan wie ze ook al had gemeld wie ze zocht, dus in die zin zou Alix snel genoeg moeten weten dat ze gezocht werd. De blondine draaide een hoek om toen ze haar plots zag staan. Ze grijnsde. "Oh, Alix? Wil je even meekomen?" Haar meest onschuldige gezicht werd opgezet, maar ze wist zelf ook wel dat ze daar niemand mee voor de gek hield.

[+Alix]

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alix Carve op ma jul 10, 2017 3:15 pm
Met een dankbare glimlach op haar gezicht pakte Alix de beker water aan van een van de dienstmeisjes. Vrijwel in een keer kiepte ze de beker water achterover in haar mond. Een luide zucht verliet haar mond voor ze met haar mouw wat zweet van haar voorhoofd veegde. Een minuut of twee geleden was de Royal Guard training waaraan zij moest meedoen afgelopen. Iedere Guard moest natuurlijk met anderen trainen en ze konden dat niet allemaal tegelijkertijd doen, dat was niet veilig natuurlijk. Een van de dienstmeisjes tikte op haar schouder en vertelde haar dat een van de royals naar haar opzoek was. Alison om precies te zijn. Aangezien Alix in de mansion was opgegroeid kende ze alle kinderen van de familie Winter al haar hele leven. Het was dan ook logisch dat ze een betere band had met hun dan de andere Guards. Het zou niet de eerste keer zijn dat er mannen tegen haar zeiden dat de enige reden dat ze Guard was, was dat ze 'connecties' had. Het nam niet weg dat iedereen uit een heel andere wereld kwam. Er waren er uit de lagere sociale klassen en er waren er zoals haar, die waren opgegroeid in de Upper Class. Dan alsnog zat er vrij veel verschil tussen de Guards en de andere Upper Class personen. De meeste hadden werknemers en konden doen wat ze wilden, bij de Guards zat dat echter net iets anders. Ze leefde eigenlijk in een heel andere wereld dan de rest van de Upper Class. Met name in een andere wereld dan de echte Royals. Alix kon zich dan ook niets anders afvragen dan de reden waarom Alison haar nodig had. Het kon werkelijk van alles zijn. Net op het moment dat ze wilde gaan zoeken draaide Alison zelf al de hoek om. "Oh, Alix? Wil je even meekomen?" God, dit kon nog wat worden. De manier waarop de blondine het vroeg en haar gezichtsuitdrukking zeiden haar al dat dit niet zomaar even helpen zou worden. "Kom er aan," zei Alix. De beker die ze nog in haar handen had duwde ze in de handen van het dienstmeisje dat haar er op had geattendeerd dat Alison haar zocht. In een joggend pasje bracht ze zich richting de blondine en draaide recht de hoek om waar Alison vandaan was gekomen. Even uit het zicht van de andere Guards voor er weer gedoe kwam. Met een scheve grijns op haar gezicht draaide ze zich richting Alison. "Dus, waar heb je me voor nodig?" vroeg ze met een duidelijk nieuwsgierige toon in haar stem.


avatar
Citizen


IC posts :
18


Gender :
Female ♀


Age :
17


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op zo jul 16, 2017 1:43 pm
the world has no right to my heart


Tevreden noteerde ze dat Alix haar inderdaad volgde. Natuurlijk had zij het als Guard druk genoeg, dus als het echt niet uitkwam had Alison haar ook wel geëxcuseerd, maar dat leek dus niet het geval te zijn. "Nou, Alix," begon ze, "je weet hoe wij ongeveer dezelfde lengte hebben?" Oke, toegegeven, Alix was wel ietsje langer en heel wat gespierder, maar dat zou toch goed moeten komen. Ze ging de guard voor naar haar slaapkamer, die gelukkig niet zo heel ver weg was. "Ik heb dus hulp nodig en Raf is nergens te bekennen en Leo is te klein en Fred is te groot en-" Ze draaide haar hoofd om haar aan te kijken. "Maar jij wil me wel helpen, toch?" Eerlijk is eerlijk, ze had die onschuldige stem en puppy ogen echt down. En dat wist ze. En ze was er trots op. En ze was niet bang ze in te zetten, ook al betekende dat dat een lid van de koninklijke wacht van waarschijnlijk belangrijkere taken afhield. Inmiddels waren ze bij haar kamer aangekomen, waar ze de deur van opendeed, Alix naar binnen leidde, de deur weer snel achter hen dicht deed en er met haar rug tegenaan ging leunen. De uitstalling van haar kledingkast op haar bed zou niemand met een goed stel ogen ontgaan. "Ik heb echt een model nodig... Alsjeblieft?" zei ze met een pruillipje. Ze hoopte maar dat ze ja zou zeggen, anders was Fred alsnog de pineut.

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alix Carve op ma jul 17, 2017 5:39 pm
Wat het ook mocht zijn, er waren slechts drie verschillende uitkomsten. Of het was iets serieus voor werk, maar door Alison's gedrag kon ze die eigenlijk al wel afstrepen. Of het was iets heel leuks. En de laatste optie was dat het iets zou zijn waar ze een hekel aan had. "Nou, Alix," begon Alison. Waarom klonk dit nu al niet goed? "Je weet hoe wij ongeveer dezelfde lengte hebben?" sprak de blondine vervolgens. Alix knikte langzaam. Waarom was dat belangrijk? En waarom had ze het idee dat dit iets inhield waarvoor ze Alison's plaats in moest nemen? Alison liep voor haar uit. Na een korte aarzeling besloot Alix toch te volgen op ongeveer een meter afstand. Dat werd als beleefd gezien, ze was uiteindelijk toch nog wel gewoon in uniform. De twee doorkruiste de hallen van de mansion. "Ik heb dus hulp nodig en Raf is nergens te bekennen en Leo is te klein en Fred is te groot en-" sprak de blondine waarna ze haar hoofd Alix' kant op draaide. Leorina was een stuk kleiner en Frederick was nog een stukje groter. Rafael bleef voor Alix so wie so al een groot wandelend raadsel. "Maar jij wil me wel helpen, toch?" vroeg Alison haar. Natuurlijk met puppy oogjes en al. Nee zeggen was geen optie, om meerdere redenen. Alison was technisch gezien haar baas en Alix beschouwde haar als iemand die ze een soort van vriendin kon noemen. Vrienden hielp je als ze je nodig hadden, toch? Nogmaals knikte Alix op een extreem langzame manier. De twee meiden liepen verder tot ze bij Alison's kamer aankwamen. De blondine opende de door en leidde haar bijzonder snel naar binnen. De deur werd achter haar rug dichtgedaan en Alison ging er voor staan. De grote hoeveelheid kleding op het bed viel niet te missen. Het was haar inmiddels maar al te duidelijk wat hier aan de hand was. "Ik heb echt een model nodig... Alsjeblieft?" sprak de blondine. Alix draaide zich om en keek twijfelachtig van het meisje voor haar naar de kleding op het bed. Als er iets was waar ze niet van hield was het, het dragen van jurken. "Maar ik kom net van training dus ben helemaal bezweet?" Het kwam er meer vragend uit dat argumenterend. Op zich had ze het wel voor Alison over maar het was uiteindelijk toch iets dat ze liever niet deed.


avatar
Citizen


IC posts :
18


Gender :
Female ♀


Age :
17


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op wo jul 26, 2017 11:03 pm
the world has no right to my heart


Alix leek een beetje te twijfelen en dat kon ze haar niet kwalijk nemen. Haar levensstijl was zo anders dan die van Ali, dus haar kledingstijl eigenlijk automatisch ook. Al wist ze bijna zeker dat ze het in een andere situatie ook niet had gedaan. Na haar opmerking was het Ali's beurt om verward te kijken. Niet-begrijpend knipperde ze even met haar ogen. "Dan ga je toch gewoon in bad?" opperde ze. Dat was sowieso goed na een training. Alison had niet doorgehad dat ze dat nog niet had gedaan, anders had ze er natuurlijk op gestaan dat dat eerst moest gebeuren. Alhoewel, niet doorgehad, als ze een beetje na had gedacht kon ze de link tussen haar kleding, plek en het tijdstip vast wel leggen, maar haar gedachten waren gewoon even bij haar eigenbelang geweest. "Je mag mijn badkamer wel gebruiken, als je wilt. Nu we hier toch zijn gaat dat waarschijnlijk sneller." Tsja, als ze haar jurken aan ging doen dan mocht ze haar bad ook best gebruiken. Daarbij was ze echt niet vies van Alix, ze kende haar al haar hele leven, dus waarom niet?

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alix Carve op za jul 29, 2017 12:43 pm
"Dan ga je toch gewoon in bad?" opperde Alison na haar semi-excuus. Dat was op zich de logische oplossing maar dan was er nog een ander probleem. Het was niet dat zomaar even snel in bad kon. "Je mag mijn badkamer wel gebruiken, als je wilt. Nu we hier toch zijn gaat dat waarschijnlijk sneller." Laat maar, dan kon het wel. Alleen was het nog een beetje vreemd, een Guard die een Royal's badkamer gebruikte. Als kind had ze het zo vaak gedaan maar nu voelde het zo vreemd aan. Eigenlijk had ze nu niet eens een keuze meer en moest ze wel. Achja, er was geen weg meer terug, dan maar volle vaart vooruit. "Alright then," sprak Alix half zuchtend voor ze richting de deur van Alison's badkamer liep. De deur deed ze niet op slot want voor welke reden Alison ook in de badkamer moest zijn, het wat de hare dus moest ze binnen kunnen. Eerst liet ze het leren borstplaatje op de grond vallen, gevolgd door haar zwarte shirt en haar broek. Vervolgens draaide ze het bad open om zich vervolgens verder uit te kleden, in het bad te stappen en zich goed schoon te wassen. Terug in haar ondergoed opende ze voorzichtig de deur richting Alison's kamer om haar hoofd om de hoek te steken.


avatar
Citizen


IC posts :
18


Gender :
Female ♀


Age :
17


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op di aug 01, 2017 9:31 pm
the world has no right to my heart


Gelukkig luisterde Alix naar haar. Dat vond ze fijn, als mensen naar haar luisterden. Niet eens om macht over anderen te hebben of zo, ze had gewoon graag alles zoveel mogelijk onder controle. Geduldig wachtte ze in haar kamer totdat Alix klaar was. Ze was al zo makkelijk om mee te gaan in al Ali's wilde plannen, dus om dan ook nog haar privacy af te pakken ging een beetje ver. Daarbij had ze er ook echt gewoon niets te zoeken.

Al snel was ze klaar en kwam het zilverharige hoofd alweer de hoek om kijken. Alison sprong op van haar chaise-longue waar ze op had zitten wachten en liep naar haar bed om haar eerste outfit te pakken, een donkergroene jurk van fluweel met gouden accenten. Ze duwde hem in Alix' handen. "Wil je deze eerst passen?" vroeg ze haar.

Klikje

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alix Carve op wo aug 16, 2017 4:13 pm
Al snel spotte ze Alison op een of andere rare bank stoel. Zodra de blondine haar zag sprong ze overeind. Hier zou het komen hoor, de jurken pas sessie. Alix kwam van achter de deur vandaan en stapte de kamer binnen in haar ondergoed. Alison had een van de jurken van het bed geraapt en kwam er mee haar kant op gelopen. "Wil je deze eerst passen?" vroeg de blondine haar. Alix knikte bevestigend waarna ze wat moeilijk naar de jurk keek. Hoe werkte dat ding? Was dat hele diepe stuk nou de voorkant? God. "Ehm kun je me er wel mee helpen want ik zou niet weten hoe ik dat ding ooit aan moet krijgen," sprak het zilverharige meisje met een wat onhandige glimlach op haar gezicht. Ze droeg zo goed als nooit jurken en kon er dan ook niet bepaald mee overweg.


avatar
Citizen


IC posts :
18


Gender :
Female ♀


Age :
17


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Gesponsorde inhoud
Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum