Cirque Royale [AUDITIONS!]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Victoria Ramirez op do mei 18, 2017 3:40 pm
AUDITIONS!

Een circus is geen circus zonder leden, vandaar dat we die dan ook zoeken! In dit topic kan je je karakter aanmelden voor Cirque Royale. Heel veel eisen zitten er niet aan vast, alleen dat je actief bent/blijft. Vooral tijdens de shows. In totaal zal het circus vijf acts hebben. Met welke act je je aanmeld mag je helemaal zelf weten, zolang deze maar niet al in gebruik is. Twee dezelfde acts is natuurlijk een beetje stom.

Om je aan te melden hoef je niks speciaals in te vullen. Een korte beschrijving over je karakter (voor in het members topic) en je act is genoeg. Handig om te weten voor de RPG is dat iedereen in Cirque Royale er al vanaf het begin bij is, en ze elkaar dus al een tijd kennen en een redelijk hechte band hebben.

Op dit moment wordt er ook nog gezocht naar een circus directeur! De enige eisen hiervoor zijn dat dit een volwassen man is. Hij zal bij de groep ''Shopkeepers'' horen, gezien hij de grote baas over het circus is en de eigenaar ervan.

Even ter informatie: Echt héél veel invloed heeft het zitten bij het circus niet op je karakter in de RPG. Eens in de zoveel tijd treden ze op in een topic dat voor iedereen open is en af en toe zal er een topic worden geopend waarin gerepeteerd wordt (niet verplicht). Voor de rest is het gewoon een leuke toevoeging aan je karakter en de RPG.

Happy auditioning! x


⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀You think by now that I would have learned⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
not to play with fire if I don't wanna get burned
avatar
Citizen


IC posts :
10


Gender :
Female ♀


Age :
19


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum