Alexander Edward Floyd • Citizen • Royal Guard

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Alexander Floyd op wo jun 07, 2017 2:13 pm
Naam: Alexander Edward Floyd
leeftijd: 25
Uiterlijk: Alexander heeft korte licht bruine haren, die hoe langer ze worden iets gaan krullen. Hij laat ze eigenlijk nooit erg lang worden, omdat hij er een hekel aan heeft als zijn haren voor zijn ogen komen. Ogen die een groen/blauwige kleur ogen hebben, veel emotie is er niet in te zien. Enkel en alleen een harde blik die hij eigenlijk altijd heeft behalve als hij de jonge daisy in zijn armen heeft, dan staan ze enkel en alleen liefdevol. Alexander heeft volle wenkbrauwen aan zijn linker wenkbrauw zit een kleine litteken waar door dat stukje een beetje kaal is. Hij heeft een scherpe wat lange neus. Alexander heeft een dunne boven lip maar zijn boven lip is wat voller. Hij heeft kuiltjes in zijn wangen wanneer hij lacht. Ook heeft hij een scherpe kaak lijn, Alexander heeft een licht getinte huid die hij van zijn vader heeft geërfd, hij heeft verschillende littekens op zijn lichaam door het vele oefenen en de gevechten die hij gehouden heeft. Alexander heeft een gespierd lichaam door het dagelijks trainen, Alexander draagt eigenlijk meer zijn harnas en anders gewoon weide kleding die fijn zitten.
Innerlijk: Alexander is een losbandig persoon, hij houd van liefde en lust, iets wat hij ook graag deelt met vrouwen, hij houd van de aandacht die hij op dat moment krijgt, iets waar van hij vroeger te kort aan kwam, iedereen die Alexander ook maar een kleine beetje kent weet dat hij een kort lontje heeft, en erg agressief kan zijn. Vooral in zijn woorden, maar ook in zijn daden. Het ligt er net aan hoe woedend hij op dat moment is en vooral wie er voor hem staat. Toch kan hij erg zorgzaam en liefdevol zijn, vooral naar de vrouwen en naar jonge kinderen. Hij heeft een zwak voor kinderen, vooral nu hij zelf een kind heeft is hij zorgzamer dan anders. Alexander beschermt graag de mensen waar hij om geeft en doet er ook alles aan om hun veilig te laten voelen, Alexander is erg sportief, ook kan hij best romantisch zijn. Iets wat vooral zijn korte relaties merken. Iets wat hij voor andere echter verbergt, hij kan erg rechtdoorzee zijn, dit kan soms ook ten koste zijn van andere omdat hij vaak te eerlijk en oprecht is.
Geschiedenis: Alexander Edward Floyd is geboren als zoon van Edward en Elisa Floyd. Zijn ouders zaten in de upper class. Zijn vader zat bij de royal guard en zijn moeder was een typische staying at home mom, Alexander is de oudste van zijn vijf broers en drie zussen, hij werd op een leeftijd van ander half al grote broer van Alexandra, die de roep naam Andra kreeg. Al van jongs af aan werd hem verteld dat hij voor zijn familie en vooral voor zijn broertjes en zusjes moest zorgen, dat hij grote broer was. Door dat hij al vroeg verschillende broers en zusjes kreeg, heeft hij nooit veel aandacht gekregen. Hier door begon zijn gedrag te veranderen, hij begon wat afstandelijker te worden naar zijn ouders toe en met de tijd begon hij voor problemen te zorgen. Zodra de puberteit begon, ging Alexander al snel achter de meiden aan. De een naar de andere heeft hij gehad, dit werd wat minder toen hij bij de Royal Guard terecht kwam waar hij eerst op werd geleid, eenmaal zijn opleiding af was gelopen ging hij grote deels weer verder met de vrouwtjes, Alexander hield er vaak meerder tegelijk, allemaal upper of middle class. Tot dat hij Shelagh een meisje van working class ontmoete, een meisje waar hij een korte maar heftige relatie mee kreeg. Een die hij stil moest houden, voor zijn reputatie. Al snel kwam het stel er achter dat Shelagh zwanger was, Alexander en Shelagh maakte een afspraak. Zij zal van de kleine meid bevallen maar Alexander zou de zorg op zich nemen zodat de kleine een betere leven zou krijgen. De afspraak was dan ook zodra de kleine daisy geboren was hij geen contact meer op zou zoeken met Shelagh. Iets wat toch erg  moeilijk voor hem is, hierom richt hij zich op de dames in zijn omgeving maar toch kan hij Shelagh niet vergeten en blijft het moeilijk om Daisy alleen op te voeden ookal heeft hij hulp van kindermeisjes. De mensen om hem heen denken, dat hij een geheime relatie heeft gehad met iemand van de upper class die helaas overleden is tijdens de geboorte van de jonge mooie baby Daisy


Elmira Brock ⚔ Alexander Floyd ⚔ Beatrice Harthorn
avatar
Citizen


IC posts :
6


Gender :
Male ♂


Age :
25


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op wo jun 07, 2017 7:42 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum