Robin Aherne

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Robin Aherne op wo jun 07, 2017 4:04 pm
Robin AherneGeneral
Full Name Robin Christina Aherne
Age 19
Gender Female
Sexual Orientation Straight
Allignment Chaotic Neutral
Social Status Middle Class
Occupation Baker at Wake & Bake Bakery

Appearance
Klein, petite en opvallend is hoe je Robin in een paar woorden zou kunnen omschrijven. Alhoewel haar voorouders uit het vroegere Ierland komen, is dat aan Robin niet echt af te zien. Ze heeft lang, witblond haar wat ze vaak weigert in een staart of iets dergelijke te doen. Haar ogen zijn een mengeling van blauwe en grijze tinten met hier en daar wat groene spikkels. Ze heeft een klein frame en is slechts 1.56 lang. Vaak is ze simpel gekleed en tijdens werkuren zul je haar altijd zien met een schort om. Ook buiten werkuren zul je haar veelvoudig zien met deeg en meelvlekken op haar gezicht en kleding.

Personality
Robin's felle karakter maakt het wel goed tegenover haar kleine gestalte. Ze heeft een grote mond en is niet bang om voor zichzelf op te komen als haar iets niet aan staat. Het zal niet snel gebeuren dat iemand over haar heen loopt. Wanneer ze iets wilt, zorgt ze ervoor dat ze het krijgt. Ze is simplistisch en heeft niet veel dingen van materialistische waarde nodig om tevreden te zijn. Ze is een harde werker en houdt van haar beroep, maar is absoluut niet blij met hoe vroeg ze daarvoor moet opstaan. Ochtenden zijn zacht uitgedrukt niet haar ding, en dit is goed te merken. Verder is ze van natuur best zachtaardig, al is dit niet altijd te merken.

History
Heel veel valt er niet te vertellen over Robins verleden. Als kind was ze altijd wel een beetje een doerak, niet bang om vies te worden en ze was graag bezig. Dit tot grote afschuw van haar ouders, die allebei dokter waren en hierdoor hoog in rang stonden. Haar ouders waren goed bevriend met de eigenaar van Wake & Bake Bakery, hier ging ze dan ook vaak naartoe en hij leerde haar de kunst van het broodbakken. Als klein meisje kwam Robin niets tekort en had ze een goed leventje.

Dit veranderde daarentegen toen Robin 15 was en een jongen genaamd Calum leerde kennen. Hij was destijds 19, een aantal jaar ouder dan Robin. Dit maakte echter niets uit, ze werden smoorverliefd. Alleen was er één probleem.. Calum kwam niet uit de stad, maar woonde samen met zijn moeder in een klein houten huisje in het bos. Een jaar lang heeft Robin het geheim kunnen houden voor haar ouders, maar vlak na haar 16e verjaardag kreeg ze de poppen aan het dansen. Door een grote fout zagen haar ouders de twee tortelduifjes samen, dit lokte een grote reactie uit. Met haar net 16 jaar moest ze kiezen tussen haar vriend, of haar ouders. Zoals verwacht koos ze voor de man waar ze verliefd op was, met als gevolg dat haar ouders al het contact met haar stopten.

Robin had haar spullen gepakt en ging op weg naar het houten huisje van Calum. Eenmaal daar aangekomen trof ze een leeg huis aan. Er was niemand, alle spullen waren weg. Voor een aantal dagen heeft ze bij het huis gewacht, maar zonder succes. Uiteindelijk nam ze de beslissing om terug te gaan naar de stad, naar haar ouderlijk huis. Echter wilden haar ouders niets van Robin weten, ze had de reputatie van de familie besmeurd. Gelukkig had de eigenaar van Wake & Bake nog wel een plekje over in zijn eenvoudige appartementje boven de bakkerij. Ze ging fulltime werken in de bakkerij en trok daar in. Toen de eigenaar stierf, nam Robin de bakkerij over. Ze is inmiddels een half jaar lang de eigenaar en moet nog veel leren.

BY MITZI


avatar
Shopkeeper


IC posts :
3


Gender :
Female ♀


Age :
19


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Alison Winter op wo jun 07, 2017 5:31 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
welcome to moscow where faded and fading princesses live

avatar
Admin


IC posts :
58


Gender :
Female ♀


Age :
17 y/o


Alignment :
Lawful Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum