Keiron Derwyn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Keiron Derwyn op zo jun 18, 2017 3:14 pm
G E N E R A L
Full name: Keiron Derwyn
Nickname: Kei/Kai
Age: 20 years
Gender: Male
Birth Date: 06-06
Zodiac Sign: Gemini
Species: Human
Parents: Mr. Derwyn & Mrs. Derwyn
Siblings: Averly Derwyn & Aponi Derwyn
Sexuality: Straight
Alignment: Neutral
Social Class: n/a
Occupation: Gang member
Home: Skull & Bones hideouts

O U T S I D E
Height: 1.82m
Hair style: Short, slightly curly
Hair color: Dark brown
Eye color: Dark brown
Build: Average

H I S T O R Y
Keiron was het eerste kind van een jong gezin die deel uitmaakte van een rondtrekkende groep Outsiders. De groep trok rond in Yuzov en haalde hun inkomen uit de handel. Het was een kleine groep van vijf gezinnen. Ze trokken rond tussen Ashmore, de omringende dorpjes en de gebieden waar Outsiders woonde die niet tot de dorpen behoorde. De groep had een simpele hiërarchie. De mannen beschermde de groep tegen mogelijke aanvallen van wat dan ook en de vrouwen deden de handel en zorgde voor de kinderen in de groep. Toen Keiron zes jaar oud was kregen zijn ouders een tweeling, een jongen die ze Aponi noemde en een meisje die ze Averly noemde. Alles leek helemaal prima te gaan tot Keiron weigerde om te trainen zodat hij later de groep ook kon beschermen. De jongen had een talent voor verkopen met slimme praatjes en bleek al snel een heel stuk slimmer te zijn dan de rest van de groep. Hij werd nog verplicht om minimum training te doen maar mocht alles verder wel op zijn eigen manier aanpakken. Door het vele rondtrekken had de jongen een aardig contact netwerk. Andere kinderen uit de verschillende gebieden vertelde hem elke keer wat er daar was gebeurd aan belangrijke dingen als hij langs kwam. Een van de kinderen die zijn aandacht trok was een jongen genaamd Romeo Harris. Hij was zo ongeveer de enige die wat terug vroeg voor de informatie. Terwijl hij makkelijk de informatie van iemand anders zou kunnen krijgen bleef hij de uitwisseling bij Romeo houden. Het was namelijk vele malen interessanter om dat met zo iemand te doen. Romeo bleek door de jaren heen de enige te zijn die hij mocht en waarvoor hij ook wat gemeende respect kon opbrengen. Ondanks dat het voor hem moeilijk was om zijn siblings achter te laten bij de rest van de groep besloot Keiron toch om op Romeo's uitnodiging in te gaan en lid te worden van Skull and Bones. Dat vooral om een soort doel te kunnen vinden zodat alles wat minder nutteloos aan zou voelen en om eindelijk de kans te krijgen om zijn hoofd voor wat anders dan mooie verkooppraatjes te gebruiken.

T R I V A
- Keiron is lichtelijk gebaseerd op Nara Shikamaru van Naruto.
- Zijn voornaam betekend donker/zwart wat wijst naar de schaduw manipulatie van Shikamaru.
- Zijn achternaam betekend 'Friend of Deer' wat wijst naar Shika wat ook hert betekend en de relatie van de Nara clan met herten.
- De naam van zijn zusje Averly betekend 'Wild Boar' wat verwijst naar Shikamaru's teamgenoot Ino wiens naam het zelfde betekend.
- De naam van zijn broertje Aponi betekend (net zoals een deel van de naam van Shikamaru's andere teamgenoot; Chouji) vlinder.
- Keiron is enrom slim maar doet vaak niet de moeite om dat met andere te delen, sommige leden van Skull and Bones begrijpen dan ook niet waarom zo'n 'nutteloos' persoon lid is van de groep.
- Keiron heeft niets met geweld en vermeid met alle liefde zo veel mogelijk gevechten, hij kiest er dan ook voor om vooral vanuit de schaduw te werken.
- Keiron's favoriete tijdsbesteding is in het gras liggen en naar de wolken kijken.
avatar
Outsider


IC posts :
13


Gender :
Male ♂


Age :
20


Alignment :
Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op di jul 04, 2017 4:07 pm
Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!
Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum