Keep in mind that none of this is fiction

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Sebastian Maddox op ma jun 19, 2017 10:45 pm

A glimpse into the head of a menace

Donkere ogen volgde de hond die vrolijk heen en weer aan het springen was. Kort moest hij lachen wanneer Zeus achter een vogel was aangegaan en hij vrolijk hapte naar het dier, maar het natuurlijk altijd miste omdat de vogel steeds hoger begon te vliegen. Sebastian was op weg naar de warm water bronnen, mainly zodat hij wat kon soaken maar ook wel voor iets nuttig. Het plan was dat hij straks wat water mee nam terug naar het kamp voor de mensen die het gebruiken wilde.  Zeus was hem natuurlijk gevolgd, de hond was uiteindelijk al een eind voorop gelopen terwijl Sebastian zelf geruisloos door het bos verder wandelde. Weg blijvend van de hoofd paden zodat hij geen mensen zou tegen komen. Nood aan gezelschap had hij vandaag niet, toch geen menselijk gezelschap. Negen van de tien kansen zou hij die de huid nog vol schelden, al was hij langs de andere kant ook wel in de mood voor een van zijn favoriete zaken om te doen. Manipulatie spelletjes, of machtsspelletjes mocht je nog zelf kiezen.

Bij de bron aangekomen trok de jongen zijn donkere shirt uit en gooide dat over een steen, zijn schoenen dropte hij op dezelfde plek.  Zeus had een zacht piepend geluid gemaakt bij het zien van de littekens op de rug van Sebastian. ’Rustig maar.’De hond was nog altijd wantrouwig erover,  al had hij het dier vaak genoeg gerust gesteld dat het niets meer was. Voelen deed hij het niet meer, iets wat ook in het begin al zo was geweest omdat hij gewoon helemaal lam was van de pijnstillers toen. Pijnstillers die later vervangen werden door iets wat in die periode geweldig was onder de mensen in de stad. Inmiddels was de hond weer het bos in gerend en had Sebastian zich laten zakken in het water.


Outfit & Zeus
& Juul


avatar
Outsider
IC posts :
4


Gender :
Male ♂


Age :
20


Alignment :
Chaotic Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op za jul 01, 2017 8:11 pm
notes can go here but keep them short?

@sebastian

Helaas was haar eerdere 'geheime' bathing stekkie ontdekt en was het dus tijd om op zoek te gaan naar iets anders, deze keer nog iets verder van de veilige stadsmuren vandaan. De mijnwerkster had al vaker gehoord over de hotsprings buiten de stad, maar of die ook daadwerkelijk bestonden was nog maar de vraag. Ach, vandaag zou ze er vanzelf wel achter komen. Ze was inmiddels al zo vaak buiten de stad geweest dat ze zich eigenlijk niet eens meer zo'n zorgen maakte over eventuele ongewenste ontmoetingen. Daarbij zag ze er niet uit als iemand die persé uit de stad zou moeten komen. Dankzij haar verwilderde looks en lakse houding had ze net zo goed een outsider kunnen zijn. Ze liet zichzelf echter niet buiten de stad rondlopen zonder bewapening. Het lullige pistooltje zou misschien niet heel veel voorstellen, maar het was beter dan niks.
Al snel werd ze uit haar gedachten getrokken door een onbekend geluid. Ze had haar hand al op het pistool in haar broekzak gelegd toen ze merkte dat dat niet nodig was. Voor haar stond een hond die in de eerste instantie een beetje op een wolf had geleken. Met een kleine glimlach staarde ze het dier een tijdje aan, waarna ze toch wel nieuwsgierig werd waar dit beestje vandaan was gekomen. Ze besloot de richting op te gaan waar het dier vandaan was gekomen,
en vond al snel waar ze naar op zoek was. De hotsprings waren dus toch geen fabel, maar zo te zien had iemand anders dat al eerder ontdekt. Ze kon zich inmiddels ook niet meer uit te voeten maken, want de kans dat de jongeman haar al gezien had was groot. "Goedemiddag," begroette ze hem koeltjes. Ze kon de ontmoeting het beste zo neutraal mogelijk houden. Daarbij waren er meerdere hotsprings aanwezig.
BY MITZI


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Sebastian Maddox op ma jul 10, 2017 2:57 pm

A glimpse into the head of a menace

Dat Zeus weer het bos in was gerend was de knul inmiddels al wel gewend. Altijd als Sebastian de hotsprings opzocht ging de hond zijn eigen ding doen, onder andere wat rond lummelen in het bos. Zo was het al vaak genoeg dat er door de hond mensen hem hier kwamen storen, mainly door nieuwsgierigheid. Soms was dat wel eens uitgedraaid op een verhit momentje, maar evengoed op al zwaardere aanvaringen met die persoon in kwestie dan. Maar gelukkig was Sebastian vandaag nog wel goed van humeur. De jongen liet zijn hoofd rusten tegen een van de verwarmde stenen terwijl hij uitkijk op de plek waar Zeus was verdwenen. Meestal vond de hond zijn weg wel terug naar hem, vroeger was dat een ander verhaal geweest toen had hij de pup vaak genoeg kunnen gaan zoeken. Geweldig om het bos te verkennen tho, zo had hij al genoeg plaatsen ontdekt en doorgebriefd aan Romeo die dan wel eens ging kijken als het zijn interesse wekte. Niet super vaak dus.

Met inmiddels gesloten ogen lag hij te chillen in het water. Dit was echt een must voor als je spieren sore waren hoor goddom. Zacht gekraak van bladeren op de grond en een koel klinkende stem deed hem wat meer overeind komen, Sebastian opende zijn ogen en keek de vreemdeling met zijn donkere blik aan. Zeus had weer mooi zijn best gedaan met mensen hierheen lokken blijkbaar. ‘Hey. Toevallig een hond gezien in de buurt?’ Bracht de jongen op een kalme toon aan. Hoewel ze hem had begroet op een vrij afstandelijke toon was het niet aan de orde om haar op dezelfde manier te behandelen. Moest ze iets kwaad in gedachte hebben zou hij haar snel genoeg onschadelijk kunnen maken, en anders deed Zeus het wel. ‘Sebastian, nice to meet you.’Outfit & Zeus
& Juul


avatar
Outsider
IC posts :
4


Gender :
Male ♂


Age :
20


Alignment :
Chaotic Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Nyx Xiaoyu op wo aug 02, 2017 9:27 pm
notes can go here but keep them short?

@sebastian

De vriendelijke begroeting van de jongeman verbaasde haar. Zou hij niet doorhebben dat ze uit de stad kwam, of was hij gewoon vriendelijk ingesteld? Who knows. Het maakte de sfeer in ieder geval al een stuk minder gespannen naar haar mening. Als ze toch niet overkwam als een typische stadsbewoner was er niet veel waar ze zich zorgen over hoefde te maken.  "Toevallig wel, is die van jou?" Antwoordde ze al iets minder afstandelijk dan eerst. "N-." Nog voor ze haar naam had uitgesproken bedacht ze zich. "Noah, insgelijks." Antwoordde ze uiteindelijk op zijn introductie. Het was misschien beter als hij haar echte naam niet zou weten, gewoon voor het geval dat. Voor zover ze wist was er maar één Nyx in Ashmore. Mocht ze ooit in de problemen raken met een van de outsiders was ze dus niet moeilijk te vinden met alleen een naam. "Is het hier altijd zo rustig, of is dat toeval?" Vroeg ze hem na een korte stilte. Ze was tenslotte op zoek naar een nieuwe bathing spot.
BY MITZI


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMETRACKERBABE
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16
avatar
Admin


IC posts :
32


Gender :
Female ♀


Age :
18 y/o


Alignment :
Chaotic Neutral


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Sebastian Maddox op vr aug 04, 2017 10:24 pm

A glimpse into the head of a menace

Sebastian was vriendelijk, omdat hij daarmee het verste raakte. Plus hij was eens goedgeluimd gelukkig voor het meisje. Moesten ze in andere omstandigheden elkaar getroffen hebben dan zou hij haar waarschijnlijk als city trash behandeld hebben. Natuurlijk wist hij wel dat ze van de stad kwam, hij had haar zo nu en dan wel eens zien lopen als hij ergens aan het hangen was. Gewoon nooit contact gelegd omdat het niet nodig was, en omdat hij drukker was met andere zaken op die moment.  Kort glimlachte hij waarop hij op haar vraag knikte. ‘Hij heet Zeus, trouwe knul alleen gaat hij graag op avontuur.’ Sprak hij schouder ophalend. Yeah, hoe vaak de hond al niet spoorloos was geweest kon hij niet meer op een hand tellen, niet dat het veel uitmaakte uiteindelijk kwamen de twee toch weer samen.

Bij het vertellen van haar naam leek ze te twijfelen. Iets wat bij Sebastian zorgde voor kleine alarmbellen. Waarom zou ze liegen over haan naam? Om zichzelf te beschermen van zo’n bad ass buitenstaander.. Yeah right, dat had ze alleen maar moeten doen als hij een slecht humeur had maar goed moest zij weten. ‘Best wel ja, de enige van wie je hier meestal last hebt ben ik, of Zeus die hier ligt te slapen. Houd van de warmte hier.’ Grijnsde hij kort. ‘Maar hoezo kom je helemaal naar hier? Ze hebben toch een fancy bathouse in de stad?’Outfit & Zeus
& Juul


avatar
Outsider
IC posts :
4


Gender :
Male ♂


Age :
20


Alignment :
Chaotic Evil


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Gesponsorde inhoud
Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum