train my mind so I forget

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Bericht van Sylas Haze op zo jul 30, 2017 6:32 pm


’s Avonds was de markt echt leeg. Een random vaststelling, maar hij wilde zijn gedachten zo ver mogelijk weghouden van hetgeen hij straks zou gaan doen. Het was een nieuwe klant, of hij gebruikte een schuilnaam. Maar het adres kwam hem ook niet bekend voor. Dus moest het wel iemand zijn die nog nooit eerder van zijn diensten gebruik had gemaakt. Iets wat hij altijd wel spannend vond. Wie weet vond zijn klant zijn diensten niet goed genoeg, weigerde hij te betalen, of probeerde hij hem zelfs te bestelen. Allemaal scenario’s die hij al meegemaakt had in de tijd dat hij dit deed. Sylas herhaalde in zichzelf nog een paar keer het adres. Het was niet gebruikelijk dat iemand hem betaalde om naar iemand anders te gaan. Maar hij werd betaald, dus zou hij geen nee zeggen.

Eenmaal hij zeker wist dat hij aan het juiste adres was aangekomen, bleef hij voor de deur stilstaan. Hij haalde een paar keer diep adem, om terug volledig kalm en beheerst te worden. Het was als een knopje omdraaien. Hij moest zijn verstand op nul zetten en gewoon doen waar ze hem voor betaalden. De jongeman klopte een paar keer op het hou van de deur, benieuwd naar wie hij aan de andere kant zou treffen.

&Lev

avatar
Citizen


IC posts :
2


Gender :
Male ♂


Age :
22


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Lev Nekrasov op zo jul 30, 2017 10:51 pm
Wat deed je als je geld over had en wat goeds er mee wilde doen? Doneren natuurlijk. Een collega had hem verteld over een jonge met een zieke moeder waaraan hij wel zou kunnen doneren. Het geld was al afgegeven maar de jongen zou nog een keer langs komen. Er was hem een datum en een tijd gegeven. Het was dus die afgesproken dag en bijna de afgesproken tijd. Lev was dan ook nog maar net thuis van werk en dat resulteerde in een hoogst nodige douche. Als je de hele dag met leeuwen rond hing ging je op een gegeven moment ook zo ruiken en dat was natuurlijk niet bepaald netjes. De gladde douche vloer en zijn voeten die door de leeuwen waren 'schoon' gelikt gingen echter niet geweldig goed samen waardoor het allemaal wat langer duurde voor de jonge man zich eindelijk kon wassen. Net op het moment dat Lev de douche uit stapte ging de deurbel. Shit. Snel bond de jongen een handdoek om zijn heupen en rende richting de deurbel. Dat om enkel halverwege de keuken uit te glijden en zich nog net te kunnen redden door het keukenblad vast te pakken. Wat onhandig krabbelde hij overeind waarna hij verder richting de deur rende. Snel haalde hij zijn hand door zijn haren om die naar achter te vegen en zo ook uit zijn gezicht. Lev trok de deur open om daar een man te zien staan, waarschijnlijk was dat de zoon van die zieke vrouw. Okay, nu nog even uitleggen waarom hij hier half naakt stond.


Up on the mountain I see down below

It's easy to lose yourself I know
avatar
Creature


IC posts :
5


Gender :
Male ♂


Age :
18


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Sylas Haze op ma jul 31, 2017 12:58 am


Het leek er binnen nogal heftig aan toe te gaan. Hij hoorde haastige voetstappen, gevolgd door iets wat viel en een moment stilte. Vervolgens hoorde hij de voetstappen weer, iets rustiger nu. Hij nam maar aan dat het om de bewoner van dit huis ging, de jongeman die dus zijn diensten nodig had. Sylas maakte geen onderscheid tussen geslacht, zolang ze maar betaalden. Hij had ook zijn grenzen natuurlijk, maar hij was alleszins niet iemand die mannelijke klanten zou afwijzen omdat ze man waren. Na enkele seconden ging de deur open, en had hij geen tijd meer om na te denken. Daar was hij eventjes te erg van zijn stuk voor gebracht.

Oké, sommige klanten probeerden de boel een beetje op te leuken op hun eigen manier, maar dit had hij nog nooit meegemaakt. De jongeman had de deur opengedaan in niets meer gekleed dan een handdoek. Al zag het er ook naar uit dat hij net uit de douche kwam. Was hij te vroeg dan? Zo konden ze echter niet aan de straat blijven staan. Hij was bang dat iemand hem zou herkennen. Hij wist namelijk niet of deze jongen zijn bezoekje een geheim wilde houden. ”Ehm, gaan we niet beter naar binnen?” Stelde hij daarom voor. Hoe sneller dit voorbij was, en hij zijn geld kreeg, hoe beter.

avatar
Citizen


IC posts :
2


Gender :
Male ♂


Age :
22


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Lev Nekrasov op ma jul 31, 2017 4:21 pm
Tja, natuurlijk reageerde mensen een beetje geschrokken als je half naakt de deur open deed. ”Ehm, gaan we niet beter naar binnen?” stelde de jongen die buiten stond voor. Ohja, waarschijnlijk wel zo handig. Lev hield de deur verder open zodat de ander naar binnen kon stappen om vervolgens de deur achter hun dicht te kunnen doen. Hij ging de man voor naar de woonkamer en gebaarde met zijn hand naar de bank. Als hij daar nou even zou kunnen gaan zitten kon hij zich snel even om gaan kleden. Alleen ehm... hoe legde je dat uit. De man was natuurlijk helemaal hier heen gekomen en dan was het ook niet helemaal netjes om hem alleen in de woonkamer achter te laten.


Up on the mountain I see down below

It's easy to lose yourself I know
avatar
Creature


IC posts :
5


Gender :
Male ♂


Age :
18


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Sylas Haze op ma jul 31, 2017 11:17 pm


Echt professioneel was zijn reactie niet. Damn. Hij had toch beter op moeten letten. Snel probeerde hij zichzelf nog te saven. Door zichzelf eigenlijk een beetje binnen uit te nodigen, zorgde hij ervoor dat hij toch nog naar binnen kon voor de jongeman hem weg stuurde. Die opende de deur nu iets verder, zodat hij naar binnen kon. Sylas deed z’n best om zo relax mogelijk over te komen. Hij haastte zich niet naar binnen, maar deed er casual over; alsof hij hier hoorde te zijn. Straks zou alles wel loslopen, als hij iets meer in de mood kwam en zijn verstand op nul kon zetten.

De jonge kerel (god, hij wou dat hij zijn naam wist) gebaarde naar de sofa. Gewillig liep hij er heen, en zag hoe de ander aanstalten maakte om weg te lopen maar zich toen bedacht. ”Als je nog wat meer tijd nodig hebt om je klaar te maken, wacht ik hier wel hoor”, Glimlachte hij hem zachtjes toe. Misschien was het wel de jongen zijn eerste keer met een andere man.. Dan snapte hij het wel. Zelf ging hij alvast zitten, waarna hij zijn sweater en trui al af deed. Dat zou de zaken misschien wat sneller vooruit doen gaan.

avatar
Citizen


IC posts :
2


Gender :
Male ♂


Age :
22


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Lev Nekrasov op wo aug 16, 2017 2:04 pm
Gelukkig leek de ander wat begrip te tonen. ”Als je nog wat meer tijd nodig hebt om je klaar te maken, wacht ik hier wel hoor”, sprak hij met een kleine glimlach. Lev knikte een keer waarna hij zich naar zijn kamer haastte. Okay, nu kwam het volgende probleem aan de orde. Wat moest hij aan doen? Eigenlijk was alles wel een optie. Nouja, op een ding na dan. Het leek hem nou niet bepaald een strak plan om zijn circus uniform aan te doen. Waarschijnlijk was zijn nette pak nou ook niet helemaal de bedoeling. Hij trok snel een simpele broek en een simpel shirt uit de kast en trok die aan. De jonge man snelde weer naar beneden. Pas nu besefte hij zich dat het misschien een beetje ongemakkelijk was. Sinds hij tijdens een shapeshift oefening door de grote stoel was gezakt had hij enkel nog een drie persoonsbank staan. Dus dat betekende dat ze op de zelfde bank moesten zitten. Hij mocht officieel wel Middle Class zijn maar echt veel geld had hij niet om een nieuwe stoel te kopen. Ach er was toch genoeg ruimte. Zodra hij met een lichte zucht was gaan zitten in de tegenovergestelde hoek van waar de jongen zat richtte hij zijn blik op de ander. Wat hij daar zag wekte toch wel behoorlijke verwarring in hem op. Waarom had hij geen shirt aan? Was dat een Working Class ding? Was het iets om Lev zichzelf minder te laten schamen? Wat was het? Verwarring nam vooral over en nam eigenlijk alle handelingen van de jongen af. Geweldig. Daar zat hij dan, starend naar de ogen van het persoon met de ontblootte borst.


Up on the mountain I see down below

It's easy to lose yourself I know
avatar
Creature


IC posts :
5


Gender :
Male ♂


Age :
18


Alignment :
Chaotic Good


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Bericht van Gesponsorde inhoud
Gesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum