Het is nu zo okt 21, 2018 1:19 pm

 • East

  Topics
  Berichten
  Laatste bericht
 • Upper Class District


  Het is niet moeilijk om te zien dat hier de Upper Class zich bevind. Mooie huizen met goed onderhouden tuinen, verzorgde parken, verschillende soorten boutiques, etc. Het is niet mogelijk hier een huis te kunnen betalen als Middle of Working Class citizen, maar het is zeker niet verboden hier te komen. Of je er erg gewenst bent als een lagere Class zijnde is nog maar de vraag.

  4 Topics
  32 Berichten
  Check-up
  ma sep 25, 2017 6:06 pm
  Freya Lupin Laatste bericht bekijken
 • Middle Class District


  Hier wonen en leven de Middle Class inwoners van Ashmore. Over het algemeen ziet het er mooi en verzorgd uit, maar wel iets minder 'spectaculair' als het district waar je Upper Class zich bevind. Er staan hier vooral rijtjes huizen met een kleine voor en achtertuin. Ook zijn er enkele losstaande huizen te vinden met een wat grotere tuin. In dit gedeelte van de stad is het meeste natuur te vinden.

  3 Topics
  30 Berichten
  and my heart wil...
  zo aug 20, 2017 3:14 pm
  Jaspar Tehrani Laatste bericht bekijken
 • Working Class District


  Dit is het armste gedeelte van Ashmore. Hier wonen de Working Class inwoners. Binnen dit district heeft nog het ene deel het iets beter dan het andere, maar over het algemeen valt iedereen hier wel onder de term arm. Of je nou nog een redelijk huisje op de kop hebt kunnen tikken of dat je op straat staat. Dit is ook het minst onderhouden district en daardoor niet echt een lust voor het oog.

  6 Topics
  68 Berichten
  all work and no ...
  zo sep 10, 2017 5:59 pm
  Frederick Winter Laatste bericht bekijken
 • Main square


  In het midden van Ashmore bevind zich een gigantisch plein. Rondom het plein bevinden zich vooral winkeltjes en daarboven enkele kleine appartementjes. Wonen in één van deze appartementen is redelijk prijzig, maar mensen uit de Middle Class zouden dit ook nog wel kunnen betalen. Op het plein vinden zich soms evenementen plaats en in het midden staat een grote fontein.

  6 Topics
  26 Berichten
  Livin' la vida m...
  do aug 17, 2017 9:18 pm
  Freya Lupin Laatste bericht bekijken
 • The market


  Deze gigantische markt biedt alles wat je nodig hebt. Fruit, groente, meubels, sieraden, warm eten, etc. Eigenlijk is vrijwel alles wat je je kunt bedenken hier wel te krijgen. Op de markt is het altijd redelijk druk, waardoor zakkenrollers makkelijk hun slag zouden kunnen slaan. Oppassen dus!

  6 Topics
  54 Berichten
  In-N-Out
  vr sep 08, 2017 8:24 pm
  Alison Winter Laatste bericht bekijken
 • Train station  Ashmore is een gigantische stad, vandaar dat er een trein station aanwezig is die je snel op verschillende plekken in de stad kan brengen. Het station beschikt over enkele stoomtreinen die verdeeld zijn in een eerste, tweede en derde klas. Je bent verplicht om te reizen in de klas waar je thuishoort. De Upper Class reist eerste klas, de Middle Class tweede klas, en de Working Class derde klas.

  1 Topics
  8 Berichten
  i hope the light...
  zo sep 10, 2017 6:50 pm
  Romeo Haris Laatste bericht bekijken
 • Topics
  Antwoorden
  Bekeken
  Laatste bericht
 • Geen bericht
 

Gebruikers op dit forum: Geen
Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum